وکیل طلاق از طرف مرد ابتدا به ساکن بیان می دارد طلاق به معناي جدا شدن زن و مرد از يكديگر، پس از انعقاد عقد نكاح ميباشد. پس ابتدائا ميبايست ميان زن و مرد علقه زوجيت برقرار و عقد نكاح دائم جاري و بعد از آن نوبت به طلاق و جدايي از يكديگر برسند كه اميدواريم هرگز عقد مقدس نكاح و ازدواجي كه با عشق و اميد سر ميگيرد منجر به طلاق و جدايي گردد.
همانطور كه در مقاله پيشين تحت عنوان وكيل طلاق در تهران ذكر گرديد، طلاق در اصلي ترين نوع خود به درخواست مرد و ميل و اراده زوج ميباشد و طلاق به صرف وجود يك اراده آنهم اراده مرد به وقوع ميپيوندد.
وکیل طلاق از طرف مرد
در فرض طلاق به درخواست مرد هنگاميكه زوج به موسسه حقوقي و داوری امين عدالت كبريا مراجعه مينمايد در جلسات اخذ مشاوره حقوقي به وي مكررا و موكدا بيان ميگردد كه در جهت حفظ كيان خانواده تلاش نمايد و چنانچه هنوز حياتي از زندگي مشتركشان باقيست براي نگهداري و رشد آن تلاش نمايد و طلاق را راه حل نداند! زيرا طلاق در فقه اسلامي ما نيز امري ناپسند بوده و به دوري و اجتناب از آن توصيه شده است.
وكيل طلاق از طرف زوج به وي ابراز ميدارد اگر شعله محبت از ناحيه همسرش خاموش شده است با تلاش و مهر ورزي ميتواند آن را مجددا روشن سازد چرا كه زن همه ناز است و مرد همه نياز (با حفظ احترام و اصول نقل قول از شاعر ارجمند و نامدار جناب سعدي: معشوق همه ناز است و عاشق همه نياز)
لذا چنانچه وكيل طلاق در تهران نتواند براي بقاي زندگي مشترك مرد را مجاب و دلگرم به ادامه رابطه زناشويي نمايد در نهايت با اخذ وكالت از ايشان در جهت انجام امور مربوطه اقدام مينمايد.
حق و حقوق زن در طلاق
در طلاق به درخواست مرد كه در اصطلاح حقوقي طلاق به اراده مرد گفته ميشود مرد ميتواند با مراجعه به محاكم صالح و يا از طريق اخذ وكيل دادگستري اقدام به مطلقه نمودن همسر خويش كند.
وليكن حق و حقوق زوجه با رعايت مصلحت طرفين يا كاملا در حق وي ادا ميشود يا در طي قسط بندي و اقساطي كه دادگاه در نظر ميگيرد يا طرفين بر آن توافق مينمايند، تكليف حقوق مالي زن مشخص ميشود.
[su_box title=”وكيل طلاق از طرف مرد و حقوق مالي زن در طلاق” box_color=”#f5f5f5″ title_color=”#212121″ radius=”5″]مهريه نفقه اجرت المثل ايام زوجيت و ساير حقوق مالي زن از قبيل شرط و شروطي كه ممكن است حين عقد نكاح دائم در سند زوجيت يا همان قباله ازدواج درج گرديده باشد اكنون مورد مطالبه قرار گرفته و تكليف آنها نيز ميبايست مشخص گردد خصوصا در مواردي چون زمين ملك و يا خانه اي كه در سند ازدواج ذكر ميگردد و به اصطلاح عامه بعنوان پشت قباله زن به نگارش در آمده است.[/su_box]
وکیل طلاق به درخواست مرد و شرايط طلاق دهنده
وكيل طلاق از طرف مرد ابراز داشته؛ برابر فقه اسلامي و قانون مدني كشور ما، طلاق دهنده شوهر است كه ميتواند اجراي صيغه طلاق را شخصا انجام دهد يا به زن خويش يا شخص ديگري براي اجراي صيغه طلاق وكالت دهد لذا ميبايست داراي اراده و اهليت باشد.
اراده مرد در طلاق
اراده شوهر يا مرد در طلاق به اين معني است كه در اجراي صيغه طلاق كه ايقاع است مانند ساير اعمال حقوقي، قصد و رضا و اراده بصورت سالم و صحيح در آن وجود داشته باشد لذا نبايد اجراي صيغه طلاق در حالت مستي، بيهوشي، خواب آلودگي يا از باب شوخي باشد.
وكيل طلاق از طرف مرد اذعان ميدارد كه زوج بايد در اجراي صيغه طلاق، جازم و قاطع باشد و اگر طلاق بصورت معلق واقع گردد مانند اينكه مرد به زنش بگويد: ((تو را طلاق دادم اگر تا سه ماه ديگر آبستن نشوي)) طلاق باطل است و اين اراده هيچ اثري در عالم حقوق نداشته و موجب هيچگونه تغيير و دگرگوني در عقد نكاح نميشود.
وكيل طلاق از طرف مرد بيان ميدارد به همين دليل است كه مقنن در ماده ١١٣٥ قانون مدني طلاق معلق را باطل دانسته و بيان داشته: ((طلاق بايد منجز باشد و طلاق معلق به شرط باطل است)).
اهلیت مرد در طلاق
مطابق ماده ١١٣٦ قانون مدني طلاق دهنده بايد بالغ و عاقل باشد و منظور از بالغ كسي است كه به سن پانزده سال تمام قمري رسيده باشد لذا صغير حتي با اجازه ولي يا قيم خود نميتواند زن خويش راطلاق دهد و همچنين حالت عكس آن نيز جائز نيست و ولي يا قيم هم نميتواند زوجه مولي عليه خويش را طلاق دهد.
وكيل طلاق به درخواست مرد و تشريفات اجراي آن
ماده ١١٣٤ قانون مدني مقرر ميدارد: ((طلاق بايد به صيغه طلاق و در حضور لااقل دو نفر مرد عادل كه طلاق را بشنوند واقع گردد.))
وكيل طلاق از طرف مرد بيان ميدارد مطابق ماده مرقوم ميبايست:
اولا: طلاق بايد به صيغه طلاق واقع شود.
ثانيا: طلاق بايد لااقل در حضور دو نفر مرد عادل كه طلاق را میشنوند واقع گردد.
لذا مشروحا بيان ميگردد:
مقصود از مورد نخست، به كار بردن الفاظي است كه صريح در طلاق باشد و در حقوق جديد به خلاف فقه اماميه، به كار بردن لفظ عربي در هيچ يك از عقود و ايقاعات (همچون طلاق) شرط نشده و لازم و ضروري نميباشد بلكه هر لفظي كه دلالت بر طلاق نمايد كفايت ميكند و اگر شوهر نتواند صيغه طلاق را بكار ببرد شخص ديگري را وكيل خود در انجام و احتي صيغه طلاق ميكند كه در عمل نيز غالبا مرد براي اجراي صيغه طلاق به سردفتر وكالت ميدهد.
در تبيين مورد دوم ميتوان گفت؛ هرگاه در اجراي صيغه طلاق، دو شاهد مرد كه طلاق را بشنوند، حضور نداشته باشند، طلاق باطل و از درجه اعتبار ساقط است.
طلاق از طرف مرد و ثبت آن
پس از اجراي طلاق، ثبت آن در دفتر رسمي ضروري است و مراتب در شناسنامه طرفين قيد ميگردد وليكن ثبت طلاق در دفتر رسمي از شرايط صحت و تحقق آن نيست و از اين رو طلاقي كه به ثبت نرسيده در صورتي كه وقوع آن مسلم باشد يعني بتوان در محكمه وقوع آن را اثبات نمود، آن طلاق باطل نيست و بلكه در عالم اعتبار و اراده و عالم حقوقي محقق شده است.
لازم به ذكر است كه عدم ثبت واقعه طلاق طبق قانون جرم و براي مرد مجازات در نظر گرفته شده است.

وکیل طلاق از طرف مرد در تهران
موسسه حقوقي و داوری امين عدالت کبریا در تهران در مواردي از قبيل طلاق به درخواست زوج يا طلاق از طرف مرد پرونده امر را به وكيل مربوطه ارجاع داشته و وي پس از برگزاري جلسات مشاوره حقوقي و اخذ وكالت از مرد نسبت به جري مراحل آتي و لازمه اقدام مينمايد.
آنچه كه بيش از اخذ پرونده خصوصا در پرونده هاي خانواده و دعاوی خانواده براي موسسه ما مهم و از زمره رسالتهاي اين موسسه است، حفظ كيان خانواده و تلاش بر بقاي روابط زناشويي است چرا که طلاق از امور ناپسند نزد پروردگار عالم است و به اجتناب و پرهيز از آن سفارش شده است و از طرفي در خانواده هايي كه داراي فرزند يا فرزندان مشترك ميباشند، طلاق موجب بروز زيان هاي جبران ناپذيري براي والدين و فرزندانشان ميگردد اما اين امر نبايد موجب غفلت از اين مهم باشد كه اگر طرفين يا هر يك از ايشان خواستار ادامه زندگي مشترك نباشند، تحت زور و اجبار در قيد زناشويي نگهداشته شوند!
اتفاقا اين امر موجب ضرر و زيان و تالي فاسد است چرا كه هرگز بار كج به منزل نميرسد و اگر كسي را كه دل در گروي مهر تو ندارد، پيش خود نگهداري، روز به روز بر ستم بر خود و ديگري افزون نموده اي و هيچ نتيجه مفيدي به دست نخواهد داد. لذا نظر به اينكه با تراضي جهان بتوان گرفت، توصيه موسسه حقوقي امين عدالت كبريا بر توافق در كليه امور زندگي است. جهت مشاوره با وکیل خانواده و یا بطور تخصصی تر وکیل طلاق از طرف مرد در تهران با ما تماس بگیرید.
بدون دیدگاه
سلام خسته نباشين شوهرم وكيل طلاق گرفت و دادخواست طلاق داد بعدش پشيمون شد ولي من به قاضي گفتم حالا ديگه من نميخوام به اين زندگي ادامه بدم ولي قاضي گوش نكرد و پرونده رو بست چرا؟ خيلي ممنون
باسلام
وكيل طلاق پاسخ ميدهد:در دعاوي خانوادگي همچون ساير دعاوي حقوقي و دعاوي كيفري، قاضي مكلف به رسيدگي وفق دادخواست و يا شكواييه است. در دعواي طلاق شما، شوهر شما دادخواست دهنده بوده لذا با تقاضاي استرداد دعوا از ناحيه وي، پرونده مختومه اعلام شده و شما ذي سمت بعنوان خواهان نبوده و صرفا خوانده دعوا بوده ايد.
ببخشيد از وكيل كيفري سوال دارم تو طلاق ميشه حكم خيانت اثبات كرد؟
باسلام
بهترين وكيل دعاوي خانواده متخصص در امر طلاق پاسخ ميدهد: دوست عزيز سوال شما كلي و مبهم است. اثبات خيانت هريك از زوجين نيازمند حكم قطعي از مرجع كيفري تحت عنوان رابطه نامشروع دارد.
مرد براي طلاق دادن زن خود نيازمند ارائه چنين حكمي نميباشد. زن ميتواند از حكم كيفري مذكور در جهت اثبات كراهت و عسر و حرج خود نزد محكمه استفاده نمايد.
سلام بنده طلاق از طرف مرد مطرح ولي در اثناي رسيدگي پشيمان شدم الان چه اقدامي لازم است و بعدا هم ميتوانم بازهم پرونده طلاق طرح كنم؟
باسلام وكيل طلاق پاسخ ميدهد: با تقديم درخواست استرداد دعوا، دعواي كنوني را مختومه نموده و ميتوانيد در آينده مجددا دادخواست طلاق تنظيم كرده و تقديم دادگاه نماييد.
در طلاق از طرف مرد اراده و اهليت مرد به چه معناست تشكر از وكيل طلاق
باسلام وكيل طلاق پاسخ ميدهد: اراده به معني قصد و نيت و خواست انجام عمل است مانند اينكه مرد حين طلاق نبايد مشروبات الكلي مصرف نموده باشد. اهليت به معناي صلاحيت و شايستگي لازم براي انجام عملي است كه قانون آن را تعيين ميدارد.
اگر در پرونده خانوادگي طلاق از طرف مرد زن راضي به طلاق نباشد چه ميشود؟
باسلام
وكيل طلاق بهترين پاسخ را ارائه ميدهد: در طلاق از طرف مرد نيازي به رضايت زوجه نبوده و مرد ميتواند علي رغم عدم رضايت زنش او را طلاق دهد و به رابطه زوجيت خاتمه بخشد.
ايا ميتوانم به وكيل طلاق از طرف مرد وكالت تام الاختيار بدهم و توافق درخصوص كليه شروط را به وي بسپارم و ديگر دادگاه نروم؟ ممنون از وكيل متخصص و باتجربه
باسلام وكيل طلاق در تهران بهترين پاسخ را ميدهد: با اعطاي وكالت به وكيل متخصص و باتجربه ميتوانيد از مراجعات مكرر به دادگاه جلوگيري نماييد. بهترين راهكار قانوني آن است كه شروط مورد رضايت و خواست خود را به وكيل كتبا اعلام نماييد و از ايشان بخواهيد كه وفق همان عمل نمايد.
از وکیل طلاق از طرف مرد سوال داشتم چطور ميشه اگه زن در هيچ يك از جلسات رسيدگي شركت نكند؟ ممنون از پاسخ تخصصي و مفيدتون
باسلام وكيل طلاق به درخواست مرد بصورت تخصصي بهترين پاسخ را ميدهد: عدم شركت زوجه در كليه جلسات رسيدگي موجب عدم توقف و مانع رسيدگي نميباشد.
با سلام از وکیل دعاوی خانواده این سوال را دارم که آیا مرد برای طلاق نیاز به دلیل دارد؟
با سلام بهترین پاسخ برای سوال شما از منظر وکیل طلاق میتواند این باشد که به علت اذن و اجازه قانونی زوج در طلاق وی هر زمان که اراده کند میتواند همسر خود را طلاق دهد و برای این کار نیاز به هیچ دلیلی ندارد اما مانع این حق میتواند موارد مالی باشد که در زندگی مشترک بر ذمه زوج می باشد. خوب است در این موارد از تخصص و تجربه وکیل بهره بگیرید.
سلام و ارادت
در طلاق به درخواست مرد تعیین تکلیف نسبت به امور مالی چگونه است؟
با سلام وکیل طلاق بیان میکند هر زمان زندگی مشترک به پایان خط میرسد و لفظ طلاق بر زبان زوجین می آید و اقدام به جدایی میکنند دادرس در ضمن رای بر جدایی باید نسبت به امور مالی نیز تعیین تکلیف کند و درصورتیکه زوج قصد طلاق داشته باشد ابتدای امر باید حقوق مالی زوجه را پرداخت کند تا صیغه طلاق جاری شود.
با سلام و خسته نباشید ممنون از درج مطالب مفید و کاملا کاربردی که در سایت گذاشتید.
با سلام تحریریه موسسه امین عدالت از حسن توجه شما کمال تشکر را دارد.
سلام و خسته نباشید
آیا مرد در زمان جلسه رسیدگی به پرونده طلاق میتواند اعسار از مهریه را هم بدهد؟
با سلام وکیل خانواده عنوان می دارد طلاق از طرف مرد هر زمانی می تواند رخ دهد لذا خوب است بدانید برای جاری شدن صیغه آن حتما شرایط مالی عقدنامه نیز رسیدگی شود. ولی تجربه نشان داده در این پرونده ها میتوان همزمان درخواست اعسار از پرداخت مهریه را هم داد.
ايا وكيل طلاق از طرف مرد ميتواند از ادامه رسيدگي به دعوا انصراف دهد و پرونده طلاق به درخواست زوج را ببندد؟؟؟
باسلام بهترين وكيل طلاق از طرف مرد پاسخ ميدهد:
چنانچه وكيل در پرونده طلاق به درخواست زوج اختيار استرداد دعوا يا دادخواست را داشته باشد با موافقت و خواست موكل ميتواند اقدام به استرداد دعوا يا دادخواست بنمايد
آیا مرد میتواند به صرف تحقق پیدا نکردن یک شرط دادخواست طلاق دهد؟
با سلام، وکیل طلاق بیان میدارد: با استناد به ماده ١١٣٥ قانون مدني طلاق ميبايست منجز باشد و طلاق معلق به شرط باطل است.
سلام اجرت المثل ایام زوجیت به چه معناست؟
با سلام از آنجايي كه انجام وظايفي چون پخت و پز و شستشو و…. در زندگي زناشويي به عنوان وظيفه اي براي زن شمرده نميشود و زنان اين امور را از روي مهر و محبت انجام ميدهند لذا در زمان وجود مشگل و ايراد آنان ميتوانند اجرت المثل ايام زوجيت را از همسر خود من باب انجام و رتق و فتق امور زندگي دريافت نمايند كه تعيين كننده آن عرف ميباشد.
در صورت ترک منزل توسط زوجه و اثبات عدم تمکین آیا مرد میتواند براحتی درخواست طلاق دهد؟
با سلام بله موضوع ترك منزل و عدم تمكين يكي از نكات اساسي مورد توجه محاكم در امر طلاق ميباشد.
سلام مگه طلاق حق مرد نیست پس چه احتیاجی به وکیل هست؟
با سلام بله اين حق از جمله حقوقي است كه قانون گذار در حيطه اختيار مرد قرار داده است اما براي انجام پروسه آن و هر چه زودتر منتج به نتيجه شدن استفاده از وكيل و فرامين او كارگشاست.
سلام شوهرم منو تهدید کرده اگه تا 4 ماه دیگه حامله نشم طلاقم میده آیا میتونه به این علت طلاق بده؟
با سلام با توجه به ماده ١١٣٥ قانون مدني طلاق ميبايست منجز باشد و طلاق معلق به شرط باطل است. ولي در قاعده كلي طلاق دادن از سمت مرد نياز به علت خاص ندارد و زوج با پرداخت مهريه ميتواند اين كار را انجام دهد.
سلام و خسته نباشید. همسرم به من گفت تورو نمیخوام و طلاقت رو میدم الان ما از هم جدا تلقی میشیم؟ توروخدا جواب بدید.
با سلام خير. مطابق ماده ١١٣٤ قانون مدني طلاق بايد به صيغه طلاق و در حضور لااقل دو نفر مرد عادل كه طلاق را بشنوند واقع شود.
سلام وقتتون بخیر . سوالی داشتم , من از شوهرم جدا شدم و صیغه طلاق بین ما جاری شده ولی ایشون از ثبتش امتناع میکنه میخواستم بدونم ضمانت اجرایی برای انجام ندادن این کار وجود داره؟ راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
با سلام بله ضمانت اجرا دارد. طبق قانون جرم است و براي مرد مجازات در نظر گرفته ميشود.
سلام من میخام از خانومم جدا بشم وایشون طلاق بدم.یه خونه از خودم دارم اما میترسم اگه خانومم طلاق بدم خونه رو به جای مهریه توقیف کنن و جای مهریه همسرم از دست بدم ایا من میتونم قبل از طلاق خونه رو بزنم به نام یکی از اقاربم تا تصرف نشه؟ممنون میشم از وکیل دعاوی خانواده بنده رو راهنمایی کنن
با سلام
خوب است بدانید داشتن یک منزل مسکونی متناسب با شان وشخصیت اجتماعی جزءمستثنیات دین محسوب میشه و بعنوان مهریه نمیتوانند ضبطش کنند ولی خودرو از ابتدا قابل توقیف است.
سلام وقت بخیر طبق قانون حق طلاق با مرد است پس چرا بازم در امر طلاق دادن اینقدر زمان میبره؟
با سلام
اين وظيفه كه بنياد خانواده تحت هر شرايطي بايد حفظ شود جزئي از دستو العمل دادگاه هاست. و در ادامه بايد گفت براي تحقق اين امر پروسه اي تعريف شده و بايد انجام شود.
سلام خسته نباشید . سوالی داشتم مگه مرد برای طلاق دادن نیاز به دلیل خاص داره که بخواد از وکیل استفاده کنه؟
با سلام البته كه خير . استفاده از وكيل بخاطر اين امر است كه در پروندهاي طلاق نكاتي ظريف وجود دارد كه ميتواند عليه شما باشد و شما نسبت به آن بي اطلاع باشيد.
سلام میشه بفرمایید یک زن و مرد چند بار میتونن با هم ازدواج کنن؟ و آیا محدودیتی برای این کار وجود داره؟
با سلام براي اين موضوع در قانون چندين بار پيش بيني شده است اما اگر اين اتفاق يعني جدايي براي بار سوم رخ دهد قبل ازدواج زن بايد به عقد شخص ديگري در آيد و حتما با ايشان رابطه جنسي داشته باشد و بعد از طلاق مجددا با مرد سابق خويش ازدواج نمايد.
سلام خسته نباشید. من از شوهرم ی برگه دستنویس دارم که حق طلاق رو به من واگذار کرده الان می تونم بهش استناد کنم و از این حق بهره مند بشم؟
با سلام پاسخ به اين سوال با دو وجه روبه روست اول آنكه اكثر محاكم اينگونه اسناد را داراي اعتبار نميدانند و بايد اين حق بصورت محضري و قانوني منتقل شود ثانيا اثبات آن امري بسيار دسوار است.