وکیل طلاق از طرف زن | وکیل طلاق در تهران

وکیل طلاق از طرف زن بیان میدارد: پیش تر در مقاله مربوطه تحت عنوان وکیل طلاق و وکیل طلاق از طرف مرد به تعریف دقیق از واژه طلاق پرداخته ایم و اکنون به نحو خلاصه و موجز بیان میگردد طلاق از ریشه طلق به معنی رها شدن و آزاد شدن میباشد.

لذا طلاق، عمل حقوقی است که در پس عقد نکاح، صلاحیت بوجود آمدن را دارا میشود و چنانچه نکاح دائم در میان نباشد صحبت از طلاق نیز بوجود نخواهد آمد.

وکیل خانواده اذعان میدارد هنگامیکه مطابق قانون شرایط لازمه جهت تقدیم چنین دادخواستی و طرح دعوای طلاق از طرف زوجه بوجود بیاید، زن قادر خواهد بود راسا یا از طریق اخذ وکیل پایه یک دادگستری اقدام به طرح دعوای طلاق نموده و یا وکیل طلاق از طرف زن چنین دعوایی را با رعایت شرایط مقرر قانونی طرح و تقدیم نماید.

لذا موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا در مقاله پیش رو تحت عنوان وکیل طلاق از طرف زن تلاش نموده که با ارائه مطالب حقوقی و قانونی که مفید در تفهیم ماهیت امر باشد شما عزیزان را با مقوله های قانونی آشنا ساخته و همچنین شما را کمی به رویه عملی دادگاه ها مطلع سازد.

◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل طلاق در تهران

شرایط طلاق از طرف زن

دعاوی خانواده دارای احکام و شرایط خاص و ویژه است. دلیل این شرایط خاص، اهمیت نهاد خانواده و تلاش هرچه بیشتر بر حفظ کیان و قوام آن است. لذا دشوار مینماید که بتوان کلیه ابعاد یک زندگی را در قانون آشکار ساخت!

وکیل طلاق به درخواست زوجه بیان میدارد: زندگی هر شخصی دارای ابعاد مختلف و گوناگون و پیچیده ای است که حتی با بیان جزئی ترین مسائل هم نمیتوان بصورت دقیق آنرا با قانون منطبق نمود و چارچوب قانون را در روابط زناشویی افراد اعمال نمود! لذا دشواری شدیدی که در دعاوی خانوادگی و یا هر یک از دعاوی خانواده که وجود دارد به دلیل همین امر است که انطباق اخلاق با قانون خصوصا در روابط زوجین و والدین با فرزندان بسیار سخت و بعضا منجر به ناعدالتی میگردد!

وکلای موسسه یا به عبارت دقیق تر وکیل متخصص طلاق از طرف زن در تهران همواره به برقراری عدالت در پرونده های خانواده تلاش نموده و حتی سعی در رعایت حقوق طرف دعاوی خانواده نیز مینماید.

وکیل طلاق از طرف زن وفق قانون مدنی تشریح میدارد؛

قانون مدنی در مواد ١١٢٩ و ١١٣٠ قانون مدنی موجباتی را برای طلاق به درخواست زن مقرر داشته که مبتنی بر فقه اسلامی میباشد. وکیل خانواده هنگامیکه میخواهد به عنوان وکیل طلاق از طرف زن اقدام نماید میتواند از ماده ١١٢٩ درخصوص استنکاف یا عجز شوهر از پرداخت و عدم امکان اجرای حکم محکمه و الزام شوهر به دادن نفقه استفاده نماید.

وکیل طلاق از طرف زن موکدا بیان میدارد که در بسیاری از زندگی های زناشویی و در پی آن در دعاوی خانواده و طلاق هایی که مطرح میگردد موارد عسر و حرج مقرر در ماده ١١٣٠ قانون مدنی میتواند راه گشا و موجب نیل به مقصود گردد. لیکن نحوه چگونگی استفاده از این ماده قانونی و اثبات آن در محکمه نیاز به تخصص و وکیل خوب طلاق و یا وکیل حرفه ای طلاق از طرف زن دارد که خواهشمند است در اخذ وکیل خویش نهایت دقت را به خرج دهید تا با نتیجه مطلوب خود در انتهای پرونده مواجه گردید. امید است که موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا بتواند بصورت کلی به ابهامات و پرسش های شما عزیزان پاسخ دهد.


طلاق به درخواست زوجه | وکیل متخصص طلاق در تهران
طلاق به درخواست زوجه | وکیل متخصص طلاق در تهران

وکیل طلاق از طرف زن و ماده ١١٢٩ قانون مدنی

وکیل طلاق به درخواست زوجه در تهران عنوان میدارد: مطابق ماده ١١٢٩ قانون مدنی: ((در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه و عدم امکان اجرای حکم محکمه و الزام او به دادن نفقه، زن میتواند برای طلاق به حاکم رجوع کند و حاکم شوهر را اجبار به طلاق مینماید. همچنین است در صورت عجز شوهر از دادن نفقه)).

وکیل طلاق از طرف زن در راستای تبیین عملی ماده فوق ابراز میدارد: درصورتیکه دادگاه حکم انفاق به سود زن صادر کند و با صدور اجراییه علیه شوهر حکم اجرا نشود، زن میتواند از دادگاه تقاضای حکم طلاق کند و دادگاه شوهر را اجبار به طلاق مینماید.

حال اگر شوهر حکم دادگاه را اجرا ننماید و زن را طلاق ندهد چه میشود؟

وکیل متخصص طلاق از طرف زن در تهران اینگونه پاسخ مینماید: مطابق قانون، اگر شوهر حکم دادگاه را اجرا ننماید و زن را طلاق ندهد، قاضی یا نماینده او بجای شوهر مستنکف، اقدام به طلاق و امضای سند آن در دفترخانه خواهد نمود.

وکیل طلاق از طرف زن در خصوص رویه عملی این مبحث بیان میدارد: در عمل، مدیر دفتر شعبه مربوطه که حکم طلاق را صادر نموده و یا حکم طلاق که پس از صدور و قطعیت از مرحله تجدیدنظر به مرحله بدوی برگشته است و اکنون اجرای حکم با شعبه بدوی میباشد، به دفترخانه مراجعه و محکوم له (زوجه) را طلاق میدهد.

◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل طلاق از طرف مرد | طلاق به درخواست زوج

وکیل طلاق از طرف زن و ماده ١١٣٠ قانون مدنی

دعاوی خانواده را که بررسی مینماییم به این نتیجه نائل می آییم که در بسیاری از پرونده های خانوادگی و دعاوی خانواده، زن در مشقت و رنج به سر میبرد. میتوان از این رنج و دشواری که زن متحمل گردیده به نفع او استفاده نمود و به مقرره های قانونی مراجعه کرد.

وکیل طلاق از طرف زن اذعان میدارد: ماده ١١٣٠ قانون مدنی بیان میدارد: (( درصورتیکه دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی میتواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند. چنانچه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه میتواند زوج را اجبار به طلاق نماید و درصورتیکه اجبار میسر نباشد، زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده میشود.

تبصره: عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از بوجود آمدن وضعیتی که ادامه زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل درصورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب میگردد:

مصادیق عسر و حرج زن در طلاق

۱) ترک زندگی خانوادگی توسط زوج، حداقل به مدت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب در مدت یکسال بدون عذر موجه.

۲) اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است. درصورتیکه زوج به تعهد خود عمل ننماید و یا پس از ترک مجددا به مصرف مواد مذکور روی آورد، بنا به درخواست زوجه، طلاق انجام خواهد شد.

۳) محکومیت قطعی زوج به حبس بیش از پنج سال یا بیشتر.

۴) ضرب و شتم یا هرگونه سوء رفتار مستمر زوج که صرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.

۵) ابتلا زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا ساری یا هر عارضه صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.
موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی را که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود حکم طلاق صادر نماید)).

وکیل متخصص طلاق از طرف زن در تهران
وکیل متخصص طلاق از طرف زن در تهران

وکیل طلاق از طرف زن و رویه عملی اثبات عسر و حرج

وکیل خوب طلاق بیان میدارد: در رویه عملی دادگاه ها اثبات عسر و حرج با مشکلات و سختی همراه است. چرا که باید وجود مشقت و سختی زن نزد محکمه احراز و به اثبات برسد. دیگر دلیل دشواری اثبات این امر قضات هستند! قاضی هم یک انسان است و پس از انسان بودن، یک مرد است! و باید یک مرد را قانع نمود که زن در چه دشواری به سر میبرد!

وکیل حرفه ای طلاق می افزاید: چه بسا با استناد به یک مساله بتوان از یک قاضی رای گرفت و با استناد به همان مساله نتوان از شعبه دیگر آن دادگستری رای گرفت! هر قاضی دلیل و استناد خویش را در رای ذکر میکند که آیا عسر و حرج را پذیرفته است یا خیر! تصور نمایید؛ یک قاضی در روند زندگی شخصی خودش با مشکلات فراوانی بزرگ شده و دیگر قاضی خیر! بلکه در رفاه و صلح بیشتری رشد یافته است؛ لذا، هرچند که قضات میبایست به دور از پیش داوری و فارغ از زمینه های ذهنی خودش قضاوت نمایند، ولی از ضمیر ناخودآگاه خود جدا نشده و خواسته یا ناخواسته شخصیت و تفکر شخص قاضی نیز در روند پرونده تاثیرگذار است.

وکیل طلاق از طرف زن بیان میدارد؛ بعنوان مثال ممکن است یک قاضی، یک مرتبه ضرب و شتم و یا یک سیلی که به صورت زن اصابت کرده است را از مصادیق عسر و حرج و خوف بدنی قلمداد نماید و دیگر قاضی، ضرب و جرح های مکرر را هم دعوای زناشویی قلمداد نموده و با اغماض آن را از مصادیق عسر و حرج به حساب نیاورد و حکم به طلاق زوجه صادر ننماید!

◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل خانواده و دعاوی رایج خانوادگی در دادگاه ها

ماده ١٠٢٩ قانون مدنی

وکیل خوب طلاق در تهران تشریح میدارد: مطابق ماده مرقوم: ((هرگاه شخصی چهار سال تمام غایب مفقود الاثر باشد زن او میتواند تقاضای طلاق کند و در این صورت با رعایت ماده ١٠٢٣ حاکم او را طلاق میدهد)).

وکیل طلاق به درخواست زوجه میگوید: با توجه به ماده ١٠٢٣ قانون مدنی باید گفت دادگاه هنگامی میتواند حکم طلاق صادر کند که پس از دریافت درخواست طلاق از طرف زن در یکی از جراید محل و یکی از روزنامه های کثیرالانتشار تهران سه دفعه متوالی هر کدام به فاصله یک ماه آگهی کند و اشخاصی را که ممکن است از غایب خبری داشته باشند دعوت نماید که اگر خبری دارند به اطلاع دادگاه برسانند. هرگاه یکسال از تاریخ نشر اولین آگهی بگذرد و حیات غایب ثابت نشود، دادگاه حکم طلاق صادر میکند.

وکیل طلاق از طرف زن میگوید: با توجه به مطالب فوق، قبل از گذشتن لااقل پنج سال از تاریخ آخرین خبر غایب دادگاه نمیتواند حکم طلاق به علت غیبت شوهر صادر کند.
وکیل خوب طلاق می افزاید: شاید بدین جهت است که احتمال فوت شوهر در اینگونه موارد زیاد است که ماده ١١۵۶ قانون مدنی اذعان داشته: (( زنی که شوهر او غایب مفقود الاثر بوده و حاکم او را طلاق داده باشد، باید از تاریخ طلاق، عده وفات نگاه دارد)).

ماده ١٠٣٠ قانون مدنی

وکیل متخصص طلاق از طرف زن بیان میدارد: اگر شخص غایب مفقود الاثر پس از وقوع طلاق و گذشتن مدت عده مراجعت کند، دیگر حقی نسبت به زن سابق خود ندارد؛ لیکن اگر قبل از انقضا مدت عده مراجعت نماید، نسبت به طلاق حق رجوع دارد و میتواند با اظهار اراده خود به ادامه ازدواج، اثر طلاق را از بین ببرد.
مستند مطلب فوق ماده ١٠٣٠ قانون مدنی میباشد که اذعان داشته: (( اگر شخص غایب پس از وقوع طلاق و قبل از انقضای مدت عده مراجعت نماید، نسبت به طلاق حق رجوع دارد، ولی بعد از انقضای مدت مزبور حق رجوع ندارد)).

طلاق به درخواست زوجه به معنای این است که زوجه میخواهد به زندگی مشترک پایان بدهد، درحالیکه زوج راضی به این امر نبوده و نمیخواهد همسرش را طلاق دهد. در این صورت زن باید عسر و حرج خود را نزد قاضی به اثبات برساند. در صورت اثبات عسر و حرج توسط زوجه، زن به حکم دادگاه طلاق داده میشود. و دیگر نیازی به حضور شوهر برای اجرای صیغه طلاق وجود ندارد و نماینده دادگاه این مهم را انجام میدهد.


وکیل طلاق از طرف زن در تهران
وکیل طلاق از طرف زن در تهران

وکیل طلاق از طرف زن در تهران

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا در تهران با در نظر گرفتن میزان حساسیت دعاوی خانواده و نیاز به تخصص و تجربه کافی در زمینه دعاوی خانوادگی اعم از طلاق، مهریه، نفقه، اجرت المثل، حضانت و غیره، وکلای مجرب خود را در این زمینه مشغول به فعالیت داشته، تا بتوانند با وقوف بر قوانین، پرونده را مدیریت نیز نمایند!
زیرا دعاوی خانواده علاوه بر نیاز به اطلاع کافی و وافی از قوانین مربوطه، نیازمند یک بینش اخلاقی و حقوقی به مساله و موضوع مطروحه نیز دارد، این امر بیانگر این است که وکیل طلاق هنگامیکه وکیل طلاق از طرف زن میگردد، باید کلیه ابعاد مهم این قضیه را در نظر گرفته و با یک جامع نگری خاص و ویژه اقدام نماید. جهت مشاوره تخصصی با وکیل طلاق از طرف زن با ما تماس بگیرید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۲ میانگین امتیاز: ۴.۹]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

44 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
سلما
3 سال قبل

سلام خسته نباشید . من ۱۰۰۰ سکه بهار آزادی مهریه دارم. میخواستم ببینم میتونم ۲۰۰ تاشو از شوهرم بگیرم ؟

شفیع زاده
3 سال قبل

سلام میشه حق طلاق رو از جهت حقوقی توضیح بدید که یعنی چه؟

سالانی
3 سال قبل

سلام میشه بفرمایید در صورت زن میتونه درخواست طلاق بده؟

خادمی
3 سال قبل

سلام وقت بخیر شوهر من به جرم قاچاق مواد مخدر افتاده زندان و بهش ۱۰ سال حبس دادن . منم دیگه تمایلی به ادادمه زندگی با ایشون ندارم . میشه راهنماییم کنید چه دادخواستی رو باید تنظیم کنم؟

سنگدوینی
3 سال قبل

سلام خسته نباشی . میخواستم بپرسم دادگاه تحت چه شرایطی میتونه حکم طلاق غیابی رو صادر کنه؟