خلع ید از ملک مشاعی

وکیل دعاوی ملکی عنوان می دارد خلع ید یکی از موردی است که به واسطه آن مالک دارای سند رسمی با طرح دادخواست موصوف اقدام به تخلیه متصرف از ملک می کند که مطالب جامع و کامل در وب سایت موجود است همچنین خوب است بدانید گاها خلع ید نسبت به ملک مشاعی صورت می گیرد که سازو کار آن تا حدودی متفاوت از موارد دیگر می باشد. بهتر است در خصوص روند خلع ید به علت تخصصی بودن آن از وکیل متخصص و با تجربه استفاده کنید تا با ارائه اطلاعات صحیح شما را در پرونده های اجرایی یاری و زودتر به نتیجه برسید. علی ایحال در این نگاره بر آنیم تا به این سوال که آیا خلع ید از ملک مشاعی ممکن است؟ پاسخ دهیم.

آیا خلع ید از ملک مشاعی ممکن است؟

وکیل خلع ید می گوید گاها در پرونده اجرایی محکوم له مالی را از محکوم علیه معرفی می نماید که محکوم در آن مالکیتش به صورت مشاعی با سایرین می باشد. لذا خوب است بدانید خیل عظیمی از افراد به دلیل مشاعی بودن و با این تصور که امکان به نتیجه رسیدن در آن وجود ندارد از توقیف آن خودداری و در صدد یافتن مال دیگری می باشند که هم موجب هدر رفت هزینه هنگفت می شود و هم زمان رسیدن به محکوم به بسیار طولانی می شود. بهترین مشاوره از تجربه و تخصص وکیل آشنا به این حوزه می تواند شما را از این سردرگمی در آورد.

آیا خلع ید نسبت به مال مشاع قابلیت مزایده دارد؟

وکیل خلع ید از ملک مشاع عنوان می دارد با توجه به اینکه مزایده از سازوکارهای پرونده های اجرای احکام می باشد و در آن محکوم له در جهت رسیدن به محکوم به اموالی را معرفی می کند ممکن است گاها مال معرفی شده مشاعی باشد که در اینصورت اینکه مال مشاعی قابلیت توقیف و مزایده دارد یا خیر (و همچنین این ملک باید افراز شود که این افراز یا از طریق تقسیم نامه است و یا حکم دادگاه و …) تا وکیل متخصص در این حوزه عنوان می دارد هر چه که ارزش مالی داشته باشد در جهت رسیدن به محکوم به ممکن است.

افراز مال چیست؟

خوب است بدانید افراز حالتیست که درصورت اینکه ملکی مشاع بین دو یا چند نفر باشد و مالکیت آنها به نحوی که در ذرات آن باشد باید مفروز شود که این افراز یا از طریق تقسیم نامه توافقی است و یا اجرای ثبت و همچنین در صورت عدم توافق ممکن است از طریق حکم دادگاه باشد. لذا جهت افراز که کاملا بحث تخصصی است بهتر است از تجربه و تخصص وکیل بهرمند شوید.

چگونگی تصرف مالکین در ملک مشاعی پس از خلع ید

وکیل دعاوی ملکی بیان میدارد خوب است بدانید چنانچه محکوم علیه بصورت مشاعی مالک مالی باشد و جدا کردن سهم وی ممکن نباشد به علت وجود حالت اشاعه که مالکیت همه در ذرات آن هست بنا بر ماده ۴۳ قانون نحوه اجرای احکام مدنی حکم بر خلع ید متصرفین صادر و و تصرف محکوم له در ملک مشاعی مشمول مقررات احکام مشاعی خواهد بود. لذا خوب است بدانید با توجه به مشاعی بودن یا همه مالکین باید در ملک تصرف داشه باشند و یا در صورت عدم توافق باید هیچکدام حق استفاده از آن را ندارند.

استدلال قانونی خلع ید مشاعی

وکیل خلع ید از ملک مشاع عنوان می دارد دادگاه با این استدلال خلع ید مشاعی را پذیرفته است که چون مالکیت طرفین در جزء جزء مال وجود دارد لذا تصرف هر کدام از مالکین تا زمانی که تقسیم صورت نگرفته موجبات تضرر به دیگران را پدید می آورد. پس خوب است بدانید در پرونده های اجرایی چنانچه ملکی از طرف توقیف شده که حالت اشاعه دارد این مساله هیچ خللی در روند مزایده ایجاد نمی کند و می توان با ادامه و رعایت تشریفات مزایده مال را فروخته و محکوم له به حق خویش برسد.

◁◁ بیشتر بدانید:  دادخواست خلع ید مشاعی چگونه تنظیم میشود؟

وکیل خلع ید از املاک مشاعی در تهران
وکیل خلع ید از املاک مشاعی در تهران

وکیل خلع ید از ملک مشاعی در تهران

خلع ید از ملک مشاعی یکی از پرکاربردترین مسائل روز در پرونده های مطروحه دادگاه می باشد و مزایده که در راستای اجرای احکام صادره از محاکم است با توجه به مسائل خاصی که دارد کاملا تخصصی بوده و بهتر است در خصوص این پرونده ها حتما از تجربه و تخصص وکیل خوب در این حوزه بهره بگیرید (تا بتوانید در پرونده های خلع ید مال مشاعی، افراز مال مشاع، تصرف عدوانی در ملک و سایر دعاوی ملکی به نتیجه برسید). لذا خوب است بدانید دپارتمان تخصصی موسسه امین عدالت کبریا در تهران با ارائه مطالب مفید و کاربردی در سایت و همچنین مشاوره های حضوری در خصوص پرونده های اجرایی مطروحه در دادگاه ها شما را در رسیدن به بهترین نتیجه یاری کند.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۴ میانگین امتیاز: ۴.۶]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

20 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
رضایی
2 سال قبل

مزرعه ای سهامی با سند ثبتی مشاعی داریم که همه شرکا سند ثبتی مشاعی دارند. و هریک از شرکا بخشی از مزرعه را در تصرف دارند (۵۰سال) در صورتی که یکی از شرکا سال ها قبل به نحوی بخشی از همین مزرعه را که بعدا از منابع ملی به نفع همه ذینفعان مزرعه به مستثنیات این مزرعه اضافه گردیده و می بایست بین همه شرکا تقسیم میشده تصرف کرده. حال دادخواست علیه متصرف باید خلع ید مشاعی تنظیم شود یا خلع ید مفروزی؟ تقسیم نامه محلی مربوط به زمانی که این افزایش مساحت رخ نداده هم داریم.

باقر
3 سال قبل

سلام وقت بخیر چرا دعوای خلع ید مجازات داره ؟ مگه ی دعوای حقوقی نیست؟

گرگاني
3 سال قبل

سلام ببخشید سوالی داشتم از محضرتون . میشه بفرمایید هزینه دستمزد شما برای قبول پرونده خلع ید چقدره؟

نیکتا
3 سال قبل

سلام برای طرح دعوای خلع ید باید چه مدارکی را در دست داشت؟

عدالتخواه
3 سال قبل

سلام برای طرح شکایت تصرف عدوانی به دادگاه مراچعه کردم اما دادخواستم ثبت نشد . من ساکن تهرانم و ملکم کرج . میشه راهنمایی کنید؟