نقش وکیل در دعاوی ملکی

نقش وکیل در دعاوی املاک چیست؟ آیا میتوانیم بجای خود برای شرکت در جلسه وکیل بفرستیم و در جلسه شرکت نکنیم؟ آیا وکیل ملکی میداند که بهترین راه حل حقوقی برای مسائل و مشکلات حقوقی املاک چیست؟ وکیل ملکی در محدوده چه اختیاراتی عمل مینماید؟ با ما همراه باشید.

نقش وکیل در اقامه دعوا چیست؟

نقش وکیل ملکی در اقامه دعوا چیست؟ آیا میدانید که با متصرف غیر قانونی باغ خود باید چگونه برخورد کنید؟ آیا میدانید که اگر آپارتمان پیش فروشی را که خریده اید، به هنگام تحویل دارای اختلاف در متراژ باشد، چه راهکارهای قانونی و حقوقی را باید در پیش بگیرید؟ اگر فروشنده در موعد مقرر ملک را تحویل ندهد باید چکار کنید؟ و اگر ملک مورد خرید شما مستحق للغیر درآید باید چه تمهیدی را اتخاذ نمایید؟ آیا اسا دعوای خود را میدانید؟ آیا میدانید که موضوه دعوای شما حقوقی است یا کیفری میباشد؟ برای پیگیری حق و حقوقتان به کدام مرجع باید مراجعه کنید؟ آیا باید به شعبات حقوقی دادگاه های عمومی و انقلاب مراجعه کنید؟ و یا از طریق دادسرا و محاکم کیفری خواستار دادخواهی بشوید؟

وکیل ملکی میتواند پاسخ کلیه پرسش های فوق را به تدقیق و حوصله و با بیان ساده و قابل فهم برای موکل خویش بازگو نماید. لذا بنیادین ترین دلیل اخذ وکیل ملکی از ابتدای امر، تشخیص صحیح موضوع متنازع فیه و حل آن موضوع میباشد.

◁◁ بیشتر بدانید:  زمان به نتیجه رسیدن پرونده ملکی

نقش وکیل ملکی در انتخاب نوع دعوا چیست؟

نقش وکیل ملکی در انتخاب نوع دعوا به این صورت است که بهترین پیشنهاد را به شما ارائه مینماید. که دعوای شما مستلزم طرح از طریق محاکم حقوقی است و یا میبایست مراحل کیفری را طی نمایید. پس از این مرحله، یعنی تشخیص اینکه موضوع دربردارنده عنوان حقوقی است یا کیفری، نوبت به آن میرسد که در دسته دعاوی ملکی حقوقی، کدام نوع از دعاوی را باید بعنوان خواسته خویش انتخاب نماییم؟ آیا ایفای تعهد را باید خواستار شویم و یا الزام به تنظیم سند رسمی را مورد خواسته قرار دهیم؟ وکیل ملکی به شما میگوید که عنوان صحیح حقوقی دعوای شما چیست.

وکیل ملکی پس از پیشنهاد نظر کارشناسی خود که دعوای شما دارای جنبه کیفری است و میبایست از این طریق اقدام گردد، به شما میگوید که کدام عنوان کیفری را برای ملک مورد اختلاف اتخاذ نمایید. بعنوان مثال دعاوی مزاحمت ملکی یا تصرف عدوانی و امثال اینها میبایست به نحو صحیح و قانونی طرح و اقامه گردند.

نقش وکیل در دفاع و جلسه دادگاه

نقش وکیل ملکی در دادگاه چیست و چگونه از حقوق موکل دفاع مینماید؟ آیا موکل از کلیه مدارک احتمالی که ممکن است در دست طرف دعوا باشد، مطلع است؟ اگر طرف مقابل دعوای شما، خواه خواهان باشد خواه خوانده باشد، مدرک جدیدی را در جلسه رسیدگی ارائه دهد، میدانید که باید چگونه رفتار کنید؟ دفاع در جلسه دادگاه خواه حقوقی باشد خواه کیفری، چگونه است؟ خوب است بدانید که در جلسات مشاوره حقوقی که با وکیل ملکی برگزار میگردد، کلیه مدارک و اوراق و اسناد موجود در دست موکل مورد بررسی و مطالعه قرار میگیرد. بسته به موضوع دعوا، ممکن است وکیل ملکی از موکل بخواهد که سایر اسنادی را نیز فراهم آورد. سپس از موکل میپرسد که آیا از اسناد و مدارک طرف مقابل اطلاعی دارد؟

یکی از مهمترین فواید داشتن وکیل در جلسه رسیدگی، آمادگی دفاع وکیل از حقوق موکل در مقابل دفاعیات طرف مقابل دعواست. ممکن است به دلیل استرس و یا شتابزدگی در پاسخ، موکل نتواند آنطور که شایسته است از حق و حقوق خویش دفاع نماید. ولیکن وکیل ملکی به دلیل تجربه و تخصصی که دارد، همواره آماده دفاع حتی در مقابل ادله جدید میباشد. تنظیم لایحه یکی از مهمترین فواید اخذ وکیل ملکی میباشد. ممکن است جلسه رسیدگی بنا به دلایل عدیده آنطور که مطابق میل موکل است پیش نرود. وکیل ملکی قبل از شرکت در جلسه، دفاعیات خویش را مکتوب نموده و با اخذ دستور ثبت، آن را ضمیمه پرونده مینماید. تا در روز جلسه رسیدگی با خاطری آسوده که کلیه دفاعیات خویش را به نحو مکتوب در پرونده درج نموده است، به بیان دفاعیات شفاهی خود نزد قاضی میپردازد. تنظیم شکواییه و تنظیم دادخواست نیز در کنار تنظیم لایحه دفاعیه از مهمترین فواید اخذ وکیل ملکی میباشد.

نقش وکیل در روند دادرسی و پیگیری دعاوی املاک

نقش وکیل در دعاوی ملکی علی الخصوص در روند پرونده خود را نشان میدهد. آیا با اقامه دعوا، نقش خواهان پایان می یابد؟ آیا خوانده میتواند در جلسه شرکت نکند و وکیل ملکی هم نداشته باشد و امید داشته باشد که محکوم نشود؟ آیا پرونده ملکی نیاز به پیگیری دارد؟ آیا ممکن است پاسخ برخی از استعلامات را شخصا به شعبه تحویل دهیم تا تسریع در روند رسیدگی صورت بگیرد؟ آیا همه افراد جامعه مرتبا ثنای خویش را چک میکنند و از کلیه ابلاغ ها مطلع میگردند؟

خوب است بدانید که انجام کلیه مراحل پیگیری پرونده و انجام دستورات قاضی دادگاه بر عهده وکیل ملکی میباشد. بعنوان مثال پرداخت هزینه کارشناسی به شما ابلاغ میگردد. اخذ نظریه کارشناسی و مطالعه آن نیز به شما ابلاغ میگردد. و میتوانید ظرف مهلت مقرر نسبت به اعتراض یا عدم اعتراض اظهار نظر نمایید. آیا مطمئن هستید که به نیکی و در فرصتهای مقرر قانونی به انجام این مهمات میپردازید؟ وکیل ملکی بصورت حرفه ای کلیه این اقدامات را انجام میدهد. در مواعد مشخص و غیر از آن نیز به دادگاه مراجعه میکند. روند پرونده را پیگیری مینماید تا ببیند حق و حقوقی از موکلش تضییع نشده باشد. کلیه تکالیف قانونی را در فرجه و مهلت مشخص شده انجام داده و از بروز مشکلاتی از قبیل انقضای مهلت و رد شدن تاریخ جلوگیری میکند.

وکیل همراه در دعاوی املاک کیست؟

نقش وکیل ملکی همراه چیست؟ ممکن است افراد جامعه بنا به دلایل مختلف نتوانند در دعاوی ملکی خود وکیل ملکی اخذ نمایند. ولیکن میتوانند از دانش، تخصص و مهارت همان وکیل ملکی بصورت همراه استفاده نمایند. یعنی تنظیم شکواییه و تنظیم دادخواست و تنظیم لایحه را از وکیل ملکی خود بخواهند بدون آنکه برای انجام امور پرونده به وی وکالت داده باشند. پس وکیل ملکی همراه، وکیلی است که شما میتوانید قبل و بعد از جلسه، در طی مشاوره حقوقی حضوری و یا تلفنی و بصورت انلاین، از دانش و مهارت و تخصص ایشان بهره ببرید و از نظرات تخصصی وی در حل مساله خویش استفاده نمایید.

نقش وکیل ملکی در رفع ابهامات موکل

پاسخ به پرسش های موجود در ذهن موکل به عهده کیست؟ چه کسی برای موکل توضیح میدهد که چه مسائلی را در پیش روی دارند؟ چه کسی فضای جلسه رسیدگی را برای موکل منسجم مینماید؟ چه کسی به دغدغه های موکل با آرامش پاسخ میدهد؟ قطعا وکیل ملکی تنها شخصی است که با اشراف بر قوانین و رویه عملی محاکم و دادگاه ها میتواند آرامش خاطر را به موکل خود هدیه دهد. یکی از مهمترین ویژگی های یک وکیل ملکی خوب آن است که همواره به پرسش های موکل، بطور قابل فهم و با بیانی ساده پاسخ دهد.

فواید مشاوره حقوقی با وکیل متخصص ملکی چیست؟

خوب است بدانید که در جلسات مشاوره بسیاری از نکات مهم و اساسی پرونده برای شما بازگو میشود. مانند انکه ادله ای که در دست دارید، محکمه پسند میباشد یا خیر؟ ارزش سند عادی که به آن استناد مینمایید، چقدر است؟ دادگاه برای خواسته شما چه استعلاماتی را اخذ خواهد نمود؟ هزینه دادرسی دعوای حقوقی یا کیفری شما چقدر میشود؟ آیا دعوای شما نیاز به کارشناسی دارد؟ آیا میبایست ابتدائا اظهارنامه ارسال نمایید؟ کلیه موارد مذکور را وکیل ملکی به شما پاسخ میدهد.

نقش وکیل در صلح و سازش پرونده های ملکی

خوب است بدانید بسیاری از دعاوی دادگاه ها ختم به صلح میشوند. یعنی طرفین با شرکت در جلسه رسیدگی، شرایط مورد توافق خویش را ارائه میدهند. سپس مطابق آن توافقات و شروط مورد پذیرش، گزارش اصلاحی صادر میگردد. حال پرسش این است که آیا اشراف کامل بر این موضوع دارید که چه چیزی را مورد توافق قرار میدهید؟ آیا از آثار حقوقی شرطی که به آن رضایت داده اید، مطلع هستید؟ آیا میئانید که چه تعهدات و تکالیفی را بر عهده گرفته اید؟ شما میتوانید انجام کلیه موارد مذکور را از وکیل ملکی خواهید. وکیل ملکی میتواند بنا بر خواست و مطابق مصلحت و غبطه شما نسبت به صلح و سازش با طرف مقابل اقدام نماید.

  • نکته: وکیل ملکی باید از طرف موکل وکالت در صلح و سازش داشته باشد. اگر این حق به وکیل ملکی داده نشده باشد، وی نمیتواند نسبت به انجام این مهم اقدام نماید.
◁◁ بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل ملکی و مزایای آن

وکیل املاک در تهران
وکیل املاک در تهران

وکیل ملکی در موسسه حقوقی ما

وکیل ملکی در موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا وکیلی است که شما میتوانید از نخستین جلسات مشاوره حقوقی تا انجام پرونده حقوقی و کیفری خود از دانش و تخصص و مهارت ایشان استفاده نمایید. همچنین میتوانید کلیه امور حقوقی خود از قبیل تنظیم دادخواست، تنظیم شکواییه، تنظیم لایحه و غیره را به وکیل ملکی بسپارید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۵ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments