نشر اکاذیب در فضای مجازی

نشر اکاذیب در فضای مجازی چگونه است؟ آیا نشر اکاذیب در فضای مجازی جرم است؟ کدام قانون، مجازات نشر اکاذیب در فضای مجازی را تعیین نموده است؟ بهترین وکیل برای دفاع از اتهام نشر اکاذیب اینترنتی در تهران کیست؟ وکیل شاکی در پرونده نشر اکاذیب در فضای مجازی چگونه عمل میکند؟ با موسسه حقوقی امین عدالت به شماره ثبت ۴۸۶۶۰ همراه باشید.

نشر اکاذیب در فضای مجازی

نشر اکاذیب در فضای مجازی به معنای انتشار اخبار کذب و دروغ علیه دیگری است. ولیکن برای تحقق این جرم، باید شروط مندرج در ماده قانونی مربوطه، در عالم خارج محقق گردد. مضافا آنکه تحقق رکن مادی در عالم خارج، و انتساب آن به متهم پرونده، که مشتکی عنه دعوای کیفری است. الزامی میباشد. به همین جهت بهترین کار، انتخاب وکیل متخصص نشر اکاذیب اینترنتی در زمینه جرایم رایانه ای است.

شکایت نشر اکاذیب در فضای مجازی
شکایت نشر اکاذیب در فضای مجازی

نشر اکاذیب در فضای مجازی و ارکان تشکیل دهنده آن

رکن معنوی، عنصر معنوی نشر اکاذیب در فضای مجازی

فاعل یا همان مرتکب جرم باید دارای قصد مجرمانه باشد. قصد مجرمانه یا همان سونیت در ارتکاب این جرم، به معنای قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی میباشد. یعنی باید فاعل جرم، قصد ضرر رساندن به دیگری را داشته باشد. یا قصد داشته باشد که اذهان عمومی را مشوش کند. یا قصدمجرمانه وی، بر تشویش اذهان مقامات رسمی باشد. پس اگر کسی نداند که اظهاراتش درمورد دیگری، کذب است و اثبات شود که قصد اضرار نداشته است، به دلیل مخدوش بودن عنصر روانی، صدور حکم محکومیت وی به ارتکاب نشر اکاذیب در فضای مجازی، منتفی میشود. بهترین وکیل برای دفاع از اتهام نشر اکاذیب در فضای اینترنت را از موسسه حقوقی امین عدالت در تهران بخواهید.

رکن مادی، تبلور قصدمجرمانه جرم نشر اکاذیب اینترنتی

نشر اکاذیب در فضای مجازی مانند سایر جرایم و موضوعات کیفری نیازمند نمود خارجی است. رکن مادی جرم نشر اکاذیب در فضای مجازی به معنای نمود خارجی یافتن همان سونیت یا قصدمجرمانه میباشد. آن فعل و عملی که مرتکب، به موجب ارتکاب آنها، مجرم شناخته میشود را رکن مادی مینامند. در جرم نشر اکاذیب در فضای مجازی، میتوان این افعال را بعنوان نمونه و مثال ذکر نمود: نامه نگاری، تنظیم شکواییه، نگارش عرایض، مراسلات، گزارش یا توزیع هرگونه اوراق چاپی یا خطی. خواه به امضا رسیده باشد خواه به امضا نرسیده باشد. همگی میتوانند تشکیل دهنده رکن مادی جرم نشر اکاذیب در فضای اینترنتی نیز باشند.

رکن قانونی، عنصر قانونی جرم نشر اکاذیب در فضای سایبر

ماده ۷۴۶ یا همان ماده ۱۸ قانون جرایم رایانه ای، عنصر قانونی جرم نشر اکاذیب است.

متن ماده ۷۵۶ نشر اکاذیب در فضای مجازی

[جزای نقدی اصلاحی ۱۳۹۹/۱۱/۰۸]- هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سامانه رایانه ای یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر نماید یا در دسترس دیگران قرار دهد یا با همان مقاصد اعمالی را برخلاف حقیقت، رأساً یا به عنوان نقل قول، به شخص حقیقی یا حقوقی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد، اعم از اینکه از طریق یاد شده به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود، افزون بر اعاده حیثیت (در صورت امکان)، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (۲۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال تا صد و پنجاه میلیون (۱۵۰/۰۰۰/۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.


◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل نشر اکاذیب رایانه ای درباره این جرم می گوید

نشر اکاذیب در فضای مجازی بعنوان یکی از موضوعات قانون جرایم رایانه ای

قانون جرایم رایانه ای در بردارنده موضوعاتی از قبیل: دسترسی یا شنود غیرمجاز به داده های متعلق به دیگری، جاسوسی رایانه ای و جعل رایانه ای، تخریب و اخلال در داده ها، سرقت و کلاهبرداری مرتبط با رایانه، جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی، هتک حیثیت و نشر اکاذیب و غیره میباشد.

نشر اکاذیب در فضای مجازی و مجازات آن

وکیل متخصص جرایم رایانه ای در حوزه جرم نشر اکاذیب در فضای مجازی میگوید: باید همواره قوانین جدیدالتصویب را مطالعه نمود. زیرا وکالت به نحو احسن، مستلزم اشراف بر قوانین و مصوبات جدید میباشد. زیرا مطابق ماده ۱۸ قانون جرایم رایانه ای، مجازات نشر اکاذیب اینترنتی، درصورت امکان اعاده حیثیت، حبس از ۹۱ روز تا دو سال، یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا چهل میلیون ریال میباشد. در حالیکه مطابق تصویب نامه ۲۵/۱۲/۱۳۹۹ برخی از مجازاتهای جزای نقدی را تعدیل نموده است. لذا مجازات جزایی نقدی دستخوش تغییر شده است. و به موجب اصلاحیه اخیر، جزای نقدی نشر اکاذیب در فضای مجازی، به ۲۰ میلیون ریال تا ۱۵۰ میلیون ریال، افزایش یافته است. بهترین وکیل کیفری را از موسسه حقوقی امین عدالت بخواهید.

نقش وکیل متخصص در پرونده کیفری

وکیل در جرم نشر اکاذیب اینترنتی، میتواند نقش بسیار مهمی در روند تحقیقات مقدماتی ایفا نماید. تشکیل تحقیقات مقدماتی، مستلزم طی نمودن مراحل دادسرای جرایم رایانه ای و پلیس فتا میباشد. وکیل به جای موکل به همه مراجع مراجعه کرده و نسبت به دفاعیات شایسته اقدام مینماید. مضافا آنکه وکیل به موجب وکالتنامه و اعلام وکالت، مکلف به شرکت در کلیه جلسات دادگاه بدوی و تجدیدنظر میباشد. ارایه بهترین لایحه دفاعیه، خواه از سمت شاکی، خواه از سمت متهم، میتواند سرنوشت دعوا را به کلی تغییر دهد.

◁◁ بیشتر بدانید:  بهترین وکیل جرایم رایانه ای

نشر اکاذیب اینترنتی
نشر اکاذیب اینترنتی

راه های ارتباطی با وکیل نشر اکاذیب اینترنتی

موسسه حقوقی امین عدالت آماده ارایه انواع خدمات حقوقی میباشد. خدمات حقوقی از قبیل: مشاوره حضوری با وکیل، به همراه بررسی کلیه اسناد و مدارک مراجعه کننده محترم، مشاوره تلفنی با وکیل و ارایه راه حل های قانونی بر اساس شرح دعوا، ارسال مدارک از طریق واتساپ موسسه و دریافت مشاوره حقوقی رایگان از مشاور حقوقی ما در تهران، مطالعه پرونده توسط وکیل و سپس ارایه لایحه دفاعیه بصورت رایگان، اخذ وکیل همراه بعنوان مشاور حقوقی در تمام مراحل پرونده. هم اکنون برای دریافت هر یک از خدمات حقوقی فوق با ما تماس حاصل نمایید. تخصص ما، افتخار ماست.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۶ میانگین امتیاز: ۴.۸]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments