آیا کسی که تبلیغات پزشکی غیر مجاز می کنه ممکنه به حبس محکوم بشه؟

تبلیغات غیر مجاز پزشکی در فضای مجازی به استناد ماده ۱ قانون ممنوعیت تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب‌رسان به سلامت در رسانه‌های ارتباط جمعی داخلی و بین‌المللی و فضاهای مجازی دارای مجازات حبس از ۶ ماه تا ۲ سال می باشد.

مجازات تبلیغات دروغ پزشکی چیست؟

به استناد ماده ۱ قانون ممنوعیت تبلیغات و معرفی محصولات و خدمات غیرمجاز و آسیب‌رسان به سلامت در رسانه‌های ارتباط جمعی داخلی و بین‌المللی و فضاهای مجازی هرگونه تبلیغات گمراه کننده در امور پزشکی می تواند برای مرتکب مجازات حبس از ۶ ماه تا ۲ سال و همچنین محرومیت از فعالیت های شغلی به مدت ۲ تا ۵ سال و همچنین جبران خسارت های وارده به مصرف کننده کالای مورد نظر را از ۲ تا ۵ برابر خسارت مورد نظر به همراه خواهد داشت.

چه کسی می تواند برای تبلیغ دورغ شکایت کند؟

جرم تبلیغات گمراه کننده پزشکی و خطر رسان به سلامت یک جرم با جنبه عمومی می باشد و هر شخصی می تواند در صورت مواجه شدن با این اقدام، با سامانه ۱۹۰ معاونت درمان تماس گرفته و شکایت خود را علیه این افراد مطرح نماید. همچنین اگر شخص خود از خدمات این مجموعه ها استفاده کرده و دچار صدمه شده باشد، می تواند ضمن شکایتی که برای قصور پزشکی و ایراد صدمه انجام می دهدف شکایت بابت تبلیغات را نیز در دادسرای جرایم پزشکی انجام دهد.

تخصص ما دعاوی پزشکی است

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا با در اختیار داشتن کادری مجرب از وکلای پایه یک دادگستری که در زمینه دعاوی پزشکی فعالیت می نمایند این نوید را به شما عزیزان می دهد که با مراجعه به موسسه ما بهترین نتایج ممکن را در پرونده های خود اخذ نمایید. برای مشاوره حضوری یا تلفنی با وکیل جرایم پزشکی و تنظیم شکواییه یا لایحه در این زمینه با ما تماس بگیرید.

◁◁ بیشتر بدانید:  شکایت از پزشک در سال ۱۴۰۳
به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر ویدیو های این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments