شکایت از پزشک معده و روده

وکیل شکایت از جراح روده و معده بیان میدارد: امروزه عادت های غذایی اکثر مردم از سالم به ناسالم تغییر کرده است. فعالیت های بدنی کم، خوردن بیش از اندازه غذا، مصرف بیش از اندازه غذاهای فست فودی و کنسروی، و بسیاری از عوامل دیگر باعث اخلال در سیستم گوارش می شود. برای درمان بیماری های گوارشی باید به متخصص معده و روده مراجعه کرد. این متخصصین به بررسی و درمان بیماری‌ های دستگاه گوارش مانند رفلاکس معده، یبوست، اسهال، درد شکمی، کبد چرب، سنگ کیسه صفرا، هموروئید، زخم معده، هپاتیت، بیماری های پانکراس، سرطان های معده و روده و … می پردازند و برای تشخیص از معاینات بالینی و روش های آندوسکوپی، کولونوسکوپی، رکتوسکوپی و بیوبسی استفاده می کنند.

گاهی اوقات تشخیص داده می شود که بیمار نیاز به جراحی قسمتی از معده یا روده دارد. برخی از متخصیصن در این حوزه خود جراحی انجام می دهند اما بسیاری از آن ها بیمار را به نزد پزشک جراح معده و روده ارجاع می دهند.

پزشک جراح معده و روده، بیماری های گوارشی که نیاز به جراحی معده یا روده دارند را درمان می کند. اما علاوه بر این موارد گاهی اوقات عمل های لاغری هم انجام می دهد که در ادامه به این مبحث می پردازیم.

جراح معده و روده و عمل های لاغری

عمل کوچک کردن معده، یکی از عمل هایی است که چند سالی مرسوم شده و متقاضیان تقریباً زیادی دارد است. عمل های لاغری از جمله عمل هایی هستند که توسط جراح معده و روده انجام می شود.

افرادی که چاقی مفرط و چاقی بیمار گونه دارند و از هیچ کدام از روش های لاغری نتیجه ای نگرفته اند، چاره ای ندارند جز این که در روده و معده تغییراتی ایجاد کنند که باعث کم غذا خوردن و احساس سیری در آن ها شود.

عمل های لاغری انواع مختلفی نظیر بالون معده، عمل جراحی حلقه معده، بای پس معده، بای پس روده، پلیکاسیون معده، گاسترکتومی یا اسلیو، لاپاراسکوپی دارد که توسط پزشک جراح معده و روده انجام می شود. تشخیص این مورد که کدام عمل برای چه  بیماری مناسب تر است بر عهده جراح معده و روده می باشد.

◁◁ بیشتر بدانید:  شکایت از پزشک در سال ۱۴۰۳

شکایت از جراح معده و روده

شکایت از جراح معده و روده زمانی انجام می شود که جراح معده و روده تشخیص اشتباه دهد و جراحی اشتباهی بر روی بیمار انجام دهد، که به موجب آن بیمار دچار نقص اعضای گوارشی یا عوارض جبران ناپذیری شود. حتی ممکن است بیمار شرایط مناسب برای بیهوشی را نداشته باشد و یا این که به داروی بیهوشی حساسیت داشته باشد.

شکایت از جراح معده و روده در عمل های لاغری هم انجام می شود. انتخاب بیمار دچار معضل چاقی و انتخاب روش درمانی برای رفع مشکل چاقی، به تخصص پزشک جراح معده و روده نیاز دارد. به علاوه پزشک باید شرایط روانی و جسمی بیمار را نیز مدنظر قرار بدهد. وکیل متخصص در زمینه حقوقی و پزشکی در این زمینه می گوید؛ اگر پزشک در موارد ذکر شده کوتاهی کند و انتخاب بیمار یا انتخاب نحوه درمان بیمار را به اشتباه انجام دهد، بیمار می تواند شکایت از جراح معده و روده را به یکی از طرقی که در ادامه ذکر می شود انجام دهد.

  • نکته: طبق قانون مجازات اسلامی جدید اگر پزشک کارش را درست انجام دهد ولی مریض با عوارضی که ریشه در بیماری دارد مواجه شود، پزشک مقصر نیست؛ اما اگر پزشکی قبل از جراحی رضایت‌نامه از بیمار گرفته باشد و عارضه‌ای برای بیمار رخ دهد که ناشی از قصور باشد، پزشک باید مجازات شود.

مجازات پزشکی دو نوع است. یکی مجازات انتظامی و دیگری مجازات دیه می باشد. مرجع قضایی می تواند حکم دیه و زندان را صادر کند و مجازات انتظامی که معمولا توسط سازمان نظام پزشکی انجام می شود منجر به تذکر و جریمه می‌شود.

روش های شکایت از جراح معده و روده

شکایت از جراح معده و روده یا به طور کلی تمام پزشکان را می توان از طریق مراجع ذیل انجام داد.

  • سازمان نظام پزشکی
  • دادسرای جرائم پزشکی
  • شورای حل اختلاف
  • شکایت از جراح معده و روده در سازمان نظام پزشکی

شکایت از جراح معده و روده در سازمان نظام پزشکی در مواقعی کاربرد دارد که پزشک پزشک جراح مرتکب تخلفات انتظامی شود. عدم رعایت تعرفه های پزشکی، تجویز داروهای مشابه بی کیفیت به جای داروی اصلی، خودداری از پذیرش بیماران اورژانسی توسط جراح معده و روده و مواردی از این قبیل، در دسته بندی تخلفات انتظامی جای می گیرند. در صورت بروز هر کدام از تخلفات ذکر شده، بیمار باید شکایت خود را از طریق سازمان نظام پزشکی پیگیری کند.

جراح معده و روده که مرتکب تخلف شده است‌ با توجه‌ به‌ شدت‌ و تکرار عمل‌ مجرمانه ای که مرتکب شده،‌ به‌ یکی از مجازات های تذکر، اخطار، توبیخ‌ شفاهی، توبیخ‌ کتبی‌،‌ محرومیت‌ از اشتغال‌ به‌ حرفه‌ پزشکی به مدت معلوم و یا به صورت دائم محکوم می شود.

شکایت از جراح معده و روده در دادسرای جرائم پزشکی

شکایت از جراح معده و روده در دادسرای جرائم پزشکی برای جرائم تخصصی می باشد. زمانی که جراح معده و روده طی معالجاتی که انجام می دهد موجب آسیب و صدمه بدنی شود، بیمار می تواند از طریق دادسرای جرائم پزشکی اقدام به طرح شکایت کند. دادسرای جرائم پزشکی از متخصصین در حوزه های مختلف پزشکی تشکیل شده است و مسئول  رسیدگی و تحقیق در جرائم خاص حوزه پزشکی از جمله جراحی معده و روده می باشد.

افراد برای طرح شکایت در دادسرای جرائم پزشکی باید از طریق مراجعه حضوری به دادسرا و اعلام شفاهی جرم و یا از طریق دادخواست برای طرح شکایت اقدام کنند. همچنین می توانند با مراجعه به مرکز خدمات حقوقی قوه قضاییه دادخواست خود را ثبت و پیگیری نمایند. شکایت از جراح معده و روده اگر به اثبات برسد، منجر به صدور حکم دیه و یا حتی حبس از جانب دادگاه می شود.

  • نکته: در بعضی از شهرهای کوچک که دادسرای جرائم پزشکی وجود ندارد، افراد می توانند شکایت خود را از طریق دادگاه های عمومی انجام بدهند.

شکایت از جراح معده و روده در شورای حل اختلاف

شکایت از جراح معده و روده در شورای حل اختلاف زمانی انجام می شود که خسارتی که به بیمار وارد شده است کم باشد و اختلافات بین پزشک و بیمار کم اهمیت باشد. در نتیجه شورای حل اختلاف به موارد جزئی می پردازد. شکایت از جراح معده و روده در این مرجع منجر به مطالبه خسارت و دیه از پزشک زیبایی از طریق شورا می شود.

◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل شکایت از پزشک

وکیل شکایت از متخصص معده و روده
وکیل شکایت از متخصص معده و روده

وکیل برای شکایت از جراح معده و روده

مراحل شکایت از جراح معده و روده دارای سلسله مراتبی است. شکایت از جراح و تنظیم شکوائیه حتما باید زیرنظر شخصی که به امور حقوقی و پزشکی آگاه است انجام شود. موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا توصیه می کند پیش از هر اقدامی برای شکایت از جراح معده و روده حتما از مشاوره های این مرکز استفاده کنید و از وکلای متخصص در این زمینه بهره مند شوید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۵ میانگین امتیاز: ۳.۲]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

4 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
حجت
10 ماه قبل

سلام، جراحی اسلیو معده انجام دادم و دکتر مبلغ ۱۶ میلیون تومان پول برای وسیله جراحی ( گیلاشور) دریافت کرده است. برای دریافت مبلغ فوق به بیمه مراجعه کردم (نیروهای مسلح) گفتن باید فاکتور آن توسط اتاق عمل و بیهوشی تایید شود. اتاق عمل اعلام کرد که دکتر از وسیله بیمارستان استفاده کرده و تایید نکرد، به مطب دکتر مراجعه کردم دو مرحله از معاینه خودداری کرد به دلیل اینکه پول اضافی گرفته بود. خواسته بود منو از مطب بیرون کنن، به نظام پزشکی شکایت کردم متاسفانه به ناحق گفتن دکتر می تواند مداوا نکند چه کار کنم.

عماد ولی
2 سال قبل

سلام. وقت بخیر . پسری ۱۳ ساله هست که در ۵ سالگی به علت سختی دفع مدفوع ، مورد عمل جراحی روده قرار گرفته و مشکلش حل شده اما بعد عمل ، کنترل مدفوع را از دست داده . بعدا در اثر خجالت و عوامل روانی کنترل ادرار را هم از دست داده و بسیار خجول و گوشه گیر شده . در این سالها هیچ عمل جراحی دیگری نداشته . آیا میشود بعد این سال‌ها ثابت کرد قصور جراح بوده ؟