سه اقدام مهم بعد از ابلاغ فسخ قرارداد پیمانکاری

۳ اقدام مهم برای پیمانکار وجود دارد که بعد از ابلاغ فسخ قرارداد پیمانکاری باید انجام دهد. تامین دلیل، دستور موقت جلوگیری از ضبظ ضمانتنامه و دعوای ابطال فسخ. این سه اقدم به فوریت پس از ابلاغ فسخ قرارداد باید از سوی پیمانکاری انجام شود.

بعد از اینکه ابلاغ فسخ قرارداد پیمانکاری به پیمانکار ابلاغ شد، پیمانکار اگر در مرحله اجرای کار می باشد، باید بلافاصله توسط وکیل با متخصص دعاوی پیمانکاری به شورای حل اختلاف محل اجرای پروزه مراجعه نماید و درخواست تامین دلیل از میزان کار انجام شده نماید. در گام بعدی پیمانکار باید از دادگاه های صالح برای درخواست دستور موقت جلوگیری از ضبظ ضمانتنامه مراجعه و تقاضای دستور موقت جلوگیری از ضبظ ضمانتنامه را به این دادگاه ها تقدیم کند. در مرحله بعدی پیمانکار باید دعوای اصلی خود یعنی ابطال فسخ صورت گرفته از سوی کارفرما را در محاکم قضایی صالح مطرح کند تا از زیان های غیر قابل جبران که ممکن است با فسخ قررداد به بار آید، جلوگیری نماید.

وکیل متخصص فسخ قرارداد پیمانکاری

اقدامتی که باید بعد از فسخ قرارداد صورت گیرد نیاز به سرعت عمل بالا و دقت زیادی دارد. لذا در این راه باید از وکیلی استفاده نمایید که در این زمینه تخصص و تجربه کافی را داشته باشد. وکلای حاضر در موسسه حقوقی امین عدالت کبریا با تجربه مموفق متعدد در این زمینه در کمترین زمان ممکن این اقدامات را برای شما عزیزان به بهترین شکل ممکن انجام خواهند داد. برای مشاوره با وکیل متخصص دعاوی پیمانکاری برای جلوگیری از ضبظ ضمانتنامه با ما تماس بگیرید.

◁◁ بیشتر بدانید:  فسخ قرارداد پیمانکاری از سوی پیمانکار
به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۴ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر ویدیو های این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments