کی کارفرما باید مستقیم قرارداد پیمانکاری رو فسخ کنه؟

فسخ قرارداد مستقیم زمانی صورت می گیرد که یا پیمانکار پروژه را به طور کلی به پیمانکار دیگر واگذار نماید یا مشمول ممنوعیت از قرارداد شود. در این دو حالت قرارداد پیمانکاری بدون نیاز به تشریفات فسخ می گردد و کارفرما ملزم است که قرارداد را فسخ نماید.

فسخ قرارداد پیمانکاری به استناد بند ب ماده ۴۶

فسخ قرارداد پیمانکاری به استناد ماده ۴۶ توسط کارفرما پیش بینی شده است. در خصوص بند الف ماده ۴۶ کارفرما مختار است در صورتی که شروط این بند محقق گردید قرارداد را فسخ نماید. اما در خصوص بند ب ماده ۴۶ شرایط عموم یپیمان، کارفرما الزاما باید در صورت وجود این شرایط قرارداد پیمانکاری را فسخ نماید.

فسخ قرارداد پیمانکاری به دلیل انتقال به ثالث

یکی از شروط فسخ اجباری قرارداد پیمانکاری، انتقال کل پروزه توسط پیمانکار به ثالث می باشد. در این شرایط کارفرما راهی جز فسخ قرارداد نداشته و باید قرارداد پیمانکاری را فسخ نماید چون انتقال کلی قرارداد به ثالث ممنوع می باشد.

فسخ قرارداد به دلیل ممنوعیت از انجام معاملات دولتی

یکی دیگر از شرایطی که کارفرما الزاما باید قرارداد پیمانکاری را فسخ نماید مربوط به حالتی است که پیمانکار مشمول ممنوعیت از انجام معاملات دولتی گردد. در این شرایط کارفرما الزاما باید قرارداد پیمانکاری را فسخ نماید.

پرونده های پیمانکاری خود را بدون وکیل به دادگاه نفرستید

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا با در اختیار داشتن بهترین وکلای پیمانکاری این نوید را به شما عزیزان می دهد که با تجربه و تخصص وکلای ما می توانید بهترین نتایج را در پرونده های خود کسب نمایید. ما آماده ارائه خدمات در زمینه قراردادهای پیمانکاری در تمامی شهرهای ایران می باشیم. برای مشاوره حضوری یا تلفنی با وکیل متخصص قرارداد پیمانکاری با ما تماس بگیرید. شما می توانید هرگونه سوالی که در خصوص این مقاله دارید را ذیل این مقاله با ما به اشتراک بگذارید تا در اسرع وقت توسط وکلای ما پاسخ داده شود.

◁◁ بیشتر بدانید:  دعاوی رایج بین کارفرما و پیمانکار
به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر ویدیو های این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments