شکایت از جراحی اندام

شکایت از جراحی اندام مانند لیپوساکشن چگونه است؟ دلایل شکایت از جراحی اندام مانند شکایت از لیفت ران چیست؟ برای شکایت از تزریق چربی به باسن باید چکار کنیم؟ وکیل شکایت از پزشک و شکایت از جراح زیبایی مفصلا پاسخ میدهد.

رویه عملی در انجام شکایات مذکور

خوب است بدانید که میبایست کلیه مدارک خویش را همواره حفظ نمایید. مدارکی از قبیل پرونده پزشکی خود، نسخه تجویز دارو و تشخیص پزشکی، مدارک پرداخت هزینه عمل جراحی زیبایی به پزشک جراح، عکس و فیلم از بدن خود قبل از عمل و بعد از عمل جراحی اندام و هر مورد دیگری که در شرح و بسط موضوع شکایت در پرونده کیفری وفق نظر وکیل شکایت از جراحی اندام لازم و ضروری میباشد.

لذا پس از مراجعه به وکیل متبحر و دانا، تنظیم شکواییه وفق مدارک و خواسته شما صورت میپذیرد. ایشان نسبت به تنظیم شکایت از پزشک اقدام و از این به بعد کلیه مراحل شکایت از پزشک را پیگیری مینماید.

وکیل جرایم پزشکی

چنانچه در شکایت از جراحی اندام وکیل داشته باشید، ممکن است شما صرفا برای انجام معاینه و بررسی های پزشکی، حسب مورد به پزشکی قانونی یا کمیسیون نظام پزشکی مراجعه نمایید. لذا از مراجعه به دادسرای جرایم پزشکی و دادگاه رسیدگی کننده معاف خواهید بود.

زیرا وکیل جرایم پزشکی به جای شما در کلیه محاکم لازمه حضور یافته و مراحل آن را به نحو احسن انجام داده و به بهترین شکل از حقوق شما دفاع میکند. زیرا هم بر قوانین و مقررات مربوطه اشراف دارد و هم بر رویه عملی محاکم مسلط است. از شرکت در جلسه صلح و سازش واقع در شورای حل اختلاف مستقر در سازمان نظام پزشکی تا حضور و دفاع در آخرین دادگاه یعنی دادگاه تجدیدنظر، جملگی بر عهده وکیل جرایم پزشکی منتخب از ناحیه شما میباشد.

شکایت از جراحی زیبایی اندام لیفت ران

یکی از انواع جراحیهای زیبایی اندام، لیفت ران میباشد. این عمل بصورت ایجاد برش در کشاله ران انجام میشود. خوب است بدانید که یکی از دلایل تقاضا برای انجام این عمل جراحی زیبایی، این امر میباشد که ممکن است بر اثر افزایش وزن و سپس کاهش وزن، یا افزایش سن، ران پا دارای ظاهری نامناسب شده باشد. مواردی از قبیل افتادگی پوست و شل شدگی پوست و چربی های زیر آن که حتی با ورزش نیز به فرم دلخواه نرسیده و موجب اذیت روحی فرد میشود از موجبات تمایل به انجام این عمل میباشد. لذا این عمل برای تحقق هدف خاصی انجام میشود. فرم دهی مناسب، ظاهر ایده آل و سلامت پس از عمل جراحی، از مواردی است که چنانچه محقق نگردند، شکایت از جراحی اندام یا شکایت از لیفت ران را در پی خواهد داشت.

نکات ضروری پیش از عمل جراحی زیبایی

باید وزن فرد برای انجام این عمل جراحی زیبایی ثابت باشد. لذا اگر بیماری به پزشک جراح بگوید که بنا به دلایل مختلف در حال افزایش وزن یا کاهش وزن میباشد، پزشک جراح باید به این موارد توجه نماید. بی توجهی به مورد مذکور، به دلیل قصور پزشکی، شکایت از جراحی اندام لیفت ران را در پی خواهد داشت.

ران پا باید دارای نسج نرم در طول سطح داخلی یا خارجی باشد. بیمار نباید سیگاری باشد. بیمار نباید بیماری قلبی داشته باشد. انجام بررسی های لازمه پیش از عمل مانند میزان مصرف انواع داروها و جلوگیری از داروهای رقیق کننده خون. از بایسته های بررسی و رعایت پیش از عمل است. عدم توجه و بررسی پزشک به هریک از موارد فوق، که منجر به بروز آسیب گردد، شکایت از جراحی اندام را در پی خواهد داشت.

شایع ترین مورد شکایت از لیفت ران

یکی از شایع ترین موارد شکایت از جراحی اندام یا شکایت از لیفت ران، تشخیص اشتباه پزشک در انتخاب شیوه صحیح جراحی میباشد. به عبارت دیگر، با بررسی های دقیق پزشکی توسط جراح متخصص، و تشخیص صحیح پزشک جراح، مشخص میگردد که بیمار صرفا با انجام دادن لیپوساکشن نیز اخراج چربی های اضافی از ران وی محقق میگردید. ولیکن پزشک اقدام به لیفت نموده و نتیجه نامطلوب و فرم دفرمه ای را ایجاد مینماید. یا یکی دیگر از موارد شکایت از جراحی اندام لیفت ران، این است که پوستی که ارتجاعی نبوده، باید لیپوساکشن و لیفت باهم بر روی وی انجام بشود. عدم انجام لیفت صحیح ران، از موارد شکایت از جراحی اندام به دلیل اشتباه در تشخیص و قصور پزشکی میباشد.

موانع شکایت از جراحی اندام کدامند؟

در چه مواردی شکایت از پزشک زیبایی بی نتیجه میماند؟ انجام مراقبت های بعد از عمل توسط بیمار ضروری است. چنانچه بیمار مراقبت های بعد از عمل را رعایت ننماید مانند استفاده از لباس خاص تجویز شده برای تحت فشار نگهداشتن چربی های دستکاری شده، حق شکایت از جراحی اندام از بین میرود. زیرا عارضه ایجاد شده در اثر فعل و خطای شخص بیمار است. لذا پیش از تنظیم شکواییه شکایت از جراحی اندام، وکیل جرایم پزشکی شما همه جوانب و ابعاد مختلف پرونده شما را بررسی مینماید. با این کار از طرح شکایت های واهی و بی اساس و عقیم جلوگیری میشود.

  • نکته: خوب است بدانید اگر عدم مراقبت های بیمار همراه با قصور پزشکی بصورت توامان موجب بروز آسیب، عارضه، زایده و غیره شده باشد، همچنان حق طرح شکایت از جراحی اندام برای بیمار محفوظ خواهند ماند. زیرا درصد تقصیر و قصور هریک مشخص خواهد شد. بعنوان مثال پزشک به ۱۵% قصور پزشکی و پرداخت دیه محکوم میشود.

شکایت از جراحی اندام پروتز باسن

شکایت از جراحی اندام مانند تزریق چربی به باسن و پروتز باسن نیز یکی دیگر از انواع شایع شکایت علیه پزشکان جراح زیبایی میباشد. اعمال مذکور با اهدافی از قبیل متعادل سازی و قرینه سازی باسن که در اثر سانحه از بین رفته یا بطور مادرزادی عارض بوده است. همچنین تمایل بیمار به برجستگی و برآمدگی بیشتر و زیبایی بیشتر در اندام خود از سایر انگیزه های انجام تزریق چربی به باسن و پروتز باسن میباشد. گرفتن چربی از سایر بافت ها و تزریق آن به باسن یا قرارداد پروتز داخل باسن اگر به نحو صحیح و اصولی انجام نشود، شکایت از جراحی اندام را در پی خواهد داشت.

مانند استخراج زیاد چربی با کانولا در لیپوساکشن برای تزریق آن به باسن. یا اخذ چربی از ناحیه بدن در افراد لاغر موجب دفرمه شدن آن میشود. هریک از این موارد قصور و خطای پزشکی محسوب شده و شکایت از جراحی اندام یا بطور منجز شکایت از پروتز باسن و تزریق چربی به باسن را در پی داشته باشد.

یک تصور اشتباه در قصور پزشکی

خوب توجه نمایید! مواردی از قبیل عدم استعمال دخانیات و مشروبات الکلی و مصرف منظم داروها و الزام به استفاده از لباس مخصوص ( گن ) بعد از عمل در دوران نقاهت، توسط بیمار الزامی میباشد. حال اگر بیمار مراقبت های لازمه را به نحو احسن انجام ندهد، حق طرح شکایت نخواهد داشت؟ آیا بیمار باید تا بهبود اوضاع و احوال خود صبر نماید و سپس بعد از بهبود اقدام به طرح شکایت از پزشک جراح خود نماید؟ هم حق طرح شکایت از جراح اندام برای بیمار محفوظ است و هم باید بدانید که برای تنظیم شکواییه و طرح دعوای کیفری علیه پزشک نباید تا پایان دوران نقاهت صبر نمایند. زیرا پزشکی قانونی میزان آسیب وارده تا زمان بهبود و پایان دوران نقاهت را مدنظر برای تعیین میزان و درجه قصور پزشکی و تعیین دیه، ملاک عمل قرار میدهد.

◁◁ بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل پزشکی

شکایت از لیفت ران | شکایت از تزریق چربی به باسن
شکایت از لیفت ران | شکایت از تزریق چربی به باسن

وکیل برای شکایت از جراحی اندام

شکایت از جراحی اندام در کلیه زمینه های تخصصی و مختلف آن مانند لیفت ران، لیپوساکشن، تزریق چربی به باسن و پروتز باسن، نیاز به تخصص و مهارت در طرح، اقامه و پیگیری دارند. موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا مفتخر است به داشتن کادر مجرب از وکلای پایه یک دادگستری که به نحو احسن در کلیه زمینه های جرایم پزشکی از مشاوره حقوقی تا انجام وکالت در پرونده های مربوطه، بصورت تخصصی فعالیت مینمایند.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۴ میانگین امتیاز: ۴]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

10 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
کیوان سلیمانی
3 سال قبل

۲۴ سال پیش توسط پزشک متخصص ارتوپد عمل شدم و بدلیل خارج کردن دیر هنگام پلاتین از زانو و بی توجهی ایشان ۲۴سال است که زانوی بنده خم نمیشود و قادر به انجام هیچ کاری بصورت نشسته نمیباشم و از روی اجبار انقدر روی پا ایستادم که پای دیگرمم دچار آسیب و ضعف و الان از تامین زندگی روزمره ناتوانم چون قادر به انجام هیچ کاری بصورت نشسته و یا روی صندلی نیستم. آیا باگذشت ۲۴ سال و قصور۱۰۰٪ پزشک الان میتوانم از ایشان شکایت کنم یا نه؟

زهره وند
3 سال قبل

سلام وقت بخیر مقالات خوبی تو سایتتون گذاشتید مطالب دقیق و کاملی بودند خسته نباشید خدا قوت به وکلای خوب ومتخصصتون

ریاحی
3 سال قبل

سلام خسته نباشید درصورتی که رضایت از طریق پزشک قانونی از بیمار اخذ شود و به دلیل قصور پزشک، مشکلی برای بیمار ایجاد شود آیا پزشک رفع اتهام می شود؟ یعنی اخذ رضایت توسط پزشک قانونی، برای پزشک مصونیت ایجاد میکند؟

نسرین
3 سال قبل

سلام. ۷ ماه پیش عمل ماموپلاستی انجام دادم و اصلا راضی نیستم و داخل یه سینه به اندازه یه گردو توده شده و خیلی سفت شده بافت سینه که هم درظاهر مشخص هست و هم حس بدی دارم. میخاستم بدونم میشه از جراحم شاکی بشم؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنین

جبلی
3 سال قبل

سلام وقت بخیر
من جراحی زیبایی اندام انجام دادم حالا از نتیجه ناراضی هستم. میتونم از دکترم شکایت کنم؟ و اگه رای دادگاه به نفع من نشود آیا اون دکتر میتونه از من اعاده حیثیت بکند؟