شکایت از جراح لیپوساکشن

وکیل شکایت از جراح لیپوساکشن میگوید: حدود دو دهه است که استفاده از جراحی لیپوساکشن میان افراد جامعه مرسوم شده است. عمل لیپوساکشن یا همان ساکشن چربی نیازمند تخصص و مهارت ویژه است. بهترین توصیه به شما عزیزان کسب اطلاعات کافی قبل از اقدام به جراحی لیپوساکشن میباشد.

فرق لیپوساکشن با لیپوماتیک در چیست؟

پیش تر در مقاله شکایت از جراح لیپوماتیک به تفصیل درخصوص موضوعات مربوطه صحبت شده است. وکیل جرایم پزشکی مختصرا یاداور میدارد: در جراحی لیپوساکشن پزشک متخصص با استفاده از ابزار مربوطه تحت نام کانولا پس از ایجاد شکافهای سه الی چهار سانتی متری، بوسیله اشعه و حرارت، چربی های موضع مورد نظر را بصورت مایع از بدن بیمار خارج میسازد. ولیکن در جراحی لیپوماتیک، ذوب کردن چربی بوسیله گرما وجود ندارد.

مدت زمان جراحی لیپوساکشن

وکیل شکایت از جراح لیپوساکشن میگوید: مدت زمان جراحی مذکور به میزان چربی و موضع مورد استخراج چربی بستگی دارد. در عمل لیپوساکشن شکم و پهلو عمدتا مدت زمان بیشتری صرف میشود تا لیپوساکشن بازو ها. خوب است بدانید مدت تقریبی این جراحی از یک ساعت تا چهار ساعت میباشد.

مراقبت های پس از عمل جراحی

وکیل جرایم پزشکی میگوید: بیمار میبایست بعد از جراحی مذکور مدت یک الی چهار هفته را بعنوان دوران نقاهت پس از جراحی لیپوساکشن را بهمراه مراقبتهای لازمه ان انجام دهد. مراقبتهای پس از عمل لیپوساکشن از قبیل ذیل میباشند:

  • مراقبت در نحوه نشست و برخاست و انجام فعالیتهای روزانه
  • بستن لباس های ویژه و محکم در دوران نقاهت همچون کمربندهای ویژه در لیپوساکشن شکم و پهلو
  • استفاده از داروهای تجویز شده توسط پزشک جراح
  • سایر مراقبت های ضروری که به دستور پزشک میباشد

حال تصور نمایید علی رغم انجام کلیه مراقبت های لازمه و ضروری، بازهم محل جراحی شما دچار عفونت بشود، یا بعد از عمل لیپوساکشن مشاهده نمایید که پوست شما دچار سوختگی شده است، یا محل عمل دارای زائده و رنگ غیرطبیعی شده است، اکنون به سراغ شکایت از جراح لیپوساکشن خود میروید و میبایست قصور پزشکی ایشان را اثبات نمایید. بهترین پیشنهاد در این مرحله به شما عزیزان این است که با وکیل متخصص و باتجربه مشورت نموده و وفق قانون به طرح دعوای کیفری علیه پزشک متخلف یا خاطی اقدام نمایید.

موارد قصور پزشکی و تقصیر جراح

وکیل شکایت از جراح لیپوساکشن مختصرا میگوید: تخلیه بیش از حد چربی، عدم توجه به سن و وضعیت بیمار، عدم رعایت نصاب استخراج چربی از موضع مورد نظر، عدم توجه به بیماریهای خاص بیمار، عدم رعایت نظامات عمومی، عدم رعایت نظامات حرفه ای پزشکی، ایجاد سوختگی و ذوب شدن قشای بیرونی و سطح پوست، آسیب به عضلات و احشا داخلی شکم در اثر لیپوساکشن شکم و پهلو و بسیاری از موارد دیگر که موجب بروز عارضه و نتایج زیانبار جسمی میشوند. به استناد هریک از موارد بالا میتوانید به شکایت از جراح لیپوساکشن اقدام نمایید.

نوع بیهوشی در عمل جراحی لیپوساکشن

وکیل شکایت از جراح لیپوساکشن مختصرا وفق نظر و علم پزشکی میگوید: بسته به نوع و میزان و موضع بدن که مورد لیپوساکشن قرار میگیرد، میزان و نوع بیهوشی نیز متفاوت میباشد. بیهوشی کامل در هر کدام از انواع لیپوساکشن بازو، شکم، پهلو، ران ها و پشت بدن و غیره به درخواست بیمار انجام میشود. ولیکن بی حسی موضعی در مواردی مثل لیپوساکشن بازو نیز کاربرد دارد که حسب نیاز داروهای آرامبخش و خواب اور نیز تزریق میشود. لذا توصیه می گردد حتما با پزشک مربوطه در رابطه با نوع بیهوشی و عوارض احتمالی آن مشورت نمایید.

وکیل جرایم پزشکی میگوید: خوب توجه نمایید که هدف لیپوساکشن فرم دهی و از بین بردن چربی های اندکیست که در موضع خاصی از بدن تجمع نموده و موجب بدشکل شدن بدن فرد شده است. لذا این عمل به هیچ وجه جایگزین رژیم غذایی متناسب و ورزش نمیشود.

انجام همزمان چند عمل و جراحی زیبایی

انجام عمل لیپوساکشن میتواند همراه با ابدومینوپلاستی (شکم) و بازو و کوچک کردن سینه و یا کشیدن پوست صورت همراه باشد. ولیکن بهترین توصیه آن است که جراحی لیپوساکشن بصورت مجزا و به تنهایی اعمال شود تا بیمار با درد و مراقبتهای کمتر و سبکتری بعد از عمل جراحی مواجه شود.

لذا هم بیمار باید چنین عمل هایی را زیر نظر پزشک متخصص انجام دهد و هم پزشک و جراح مربوطه میبایست قبل از جراحی، مشاوره تخصصی لازم را به بیمار ارائه نموده و تدابیر لازم را بیاندیشد چرا که هر نوع سهل انگاری، بی احتیاطی و خطای پزشکی در چنین عمل هایی، لطمات جبران ناپذیری را به بیمار وارد خواهد نمود.

به کارگیری افراد فاقد صلاحیت

در بسیاری از موارد مشاهده میگردد، پزشک علاوه بر اینکه جراح پلاستیک نبوده و صلاحیت لیپوساکشن نداشته است، این امر را در مطب شخصی اش انجام داده است. مضافا آنکه از افراد فاقد صلاحیت نیز استفاده نموده است. شخصی که پزشک نمیباشد و مبادرت به جراحی زیبایی مینماید و یا در یک کلینیک غیرمجاز فعالیت مینماید، تحت عنوان دخالت غیرمجاز در امور پزشکی تحت تعقیب قرار میگیرد.


◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل شکایت از جراح زیبایی | شکایت از پزشک زیبایی

وکیل برای شکایت از جراح لیپوساکشن
وکیل برای شکایت از جراح لیپوساکشن

شکایت از پزشک بابت جراحی لیپوساکشن

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا در تهران دارای کادر مجرب و متخصص از وکلای پایه یک دادگستری در کلیه زمینه ها و دعاوی کیفری و دعاوی حقوقی میباشد. دعاوی جرایم پزشکی همچون شکایت از جراح لیپوماتیک یا لیپوساکشن و شکایت از پزشک متخلف نیازمند راهنمایی تخصصی و وکیل متخصص کیفری است که بتواند در این راه پر فراز و نشیب همراه کاردان و مجرب شما باشد. جهت مشاوره بابت تنظیم شکواییه و لایحه در رابطه با شکایت از جراحی لیپوساکشن با ما تماس بگیرید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۱ میانگین امتیاز: ۴.۶]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

28 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
کمالی
3 سال قبل

سلام من ۳ سال پیش لیپوساکشن کردم ولی حالا بدنم دچاره فرورفتگی شده یکی از پهلوهام بیرون زده و خیلی مسائل دیگه خواستم بپرسم ایا با گذشت ۳ سال ازین موضوع میتونم از پزشکم شکایت کنم؟

ماندانا
3 سال قبل

سلام خیلی کارتون درسته دست مریزاد خدا قوت عالی هستید

فروتن
3 سال قبل

سلام برای شکایت از کلینیک پزشکی غیر مجازی که عمل لیپوساکشن انجام میده کدوم مرجع صالح به رسیدگیه؟

سوسن
3 سال قبل

ایا شکایت از جراح لیپوساکشن به دلیل سوختن قسمتهایی از پوست بعد از عمل امکان دارد؟ به پزشک جراح لیپوساکشن مراجعه کردم میگه وضعیتت خوبه و اگه بیشتر از این چیزی میخوای باید جراح پلاستیک پوست مراجعه کنی من الان باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنین و من حتما برای مشاوره حقوقی یا وکیل گرفتن قبل از شکایت از جراح لیپوساکشن میام خدمتتون ممنونم

رشیدی
3 سال قبل

سلام من یه عمل لیپوساکشن انجام دادم ولی اصلا خوب نشده و کلا فرم بدن و پوستم بهم ریخته. برای شکایت از کجا باید شروع کنم چی باید بنویسم تو شکایتم. چطوری ثابت کنم؟