مطالبه حق الزحمه پیمان مدیریت نظارت

وکیل پیمانکاری قصد دارد در مقاله حاضر به بررسی یکی از دعاوی محتمل در قراردادهای پیمانکاری یعنی مطالبه حق الزحمه مدیریت و نظارت در قرارداد پیمانکاری بپردازد.

پیمان نظارت و مدیریت چیست؟

مطالبه حق الزحمه پیمان مدیریت و نظارت از دیدگاه وکیل پیمانکاری بدین شرح است که در پروژه های پیمانکاری خصوصی ممکن است کارفرما یا مالک پروژه در جهت اجرای پرژه اقدام به انعقاد قرارداد پیمان نظارت و مدیریت با اشخاصی نماید تا این اشخاص اجرای کامل پروژه را بر عهده داشته و در نهایت پروژه را تحویل کارفرما نمایند.

قرارداد پیمانکاری و دعاوی ناشی از این قراردادها کاملا تخصصی می باشد و فعالیت وکیل در این پرونده ها بر خلاف پرونده های رایج در محاکم نیازمند این امر است که وکیل مورد نظر متخصص بوده و با تجربه ای که در پرونده ها مشابه کسب کرده است بتواند بهترین نتایج را برای موکل به ارمغان آورد. لذا توصیه می گردد در دعاوی ناشی از شرایط عمومی پیمان حتما به سراغ وکلای با ترجبه و متخصص در این حوزه بروید تا از نتایج کار اطمینان خاطر داشته باشید.

مبنای مطالبه حق الزحمه پیمان مدیریت و نظارت در قرارداد پیمانکاری

مطالبه حق الزحمه پیمان مدیریت و نظارت در قرارداد پیمانکاری بر مبنای قرارداد پیمانکاری می باشد و دارای مبنای از پیش تعیین شده ای نمی باشد و عموما قاعده در این نوع قرارداد ها بر این است که حق الزحمه پیمان مدیریت و نظارت در قراردادهای پیمانکاری به صورت درصدی از مبلغ کل پروژه در نظر گرفته می شود، البته لازم به ذکر است که تعیین حق الزحمه در این خصوص توافقی می باشد و طرفین می توانند رویه متفاوتی را برای تعیین حق الزحمه در نظر بگیرند.

نحوه تعیین حق الزحمه پیمان مدیریت و نظارت در قرارداد پیمانکاری

مطالبه حق الزحمه مدیریت و نظارت در قرارداد پیمانکاری و تعیین آن با توجه به نوع قرارداد می باشد، در صورتی که مطابق قاعده کلی حق الزحمه پیمان مدیریت و نظارت در قرارداد پیمانکاری به صورت درصدی تعیین شده باشد، خواهان باید در دادخواست تقدیمی علاوه بر مستندات ابرازی درخواست ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری را برای تعیین میزان حق الزحمه پیمان مدیریت و نظارت را نماید.

◁◁ بیشتر بدانید:  تاخیر در پرداخت صورت وضعیت ها و فسخ پیمان

مطالبه حق الزحمه پیمان مدیریت و نظارت در قرارداد پیمانکاری
مطالبه حق الزحمه پیمان مدیریت و نظارت در قرارداد پیمانکاری

وکیل پیمانکاری در تهران و شهرستان ها

موسسه حقوقی امین عدالت به پشتوانه شعار اصلی موسسه یعنی تخصصی نمودن حوزه کاری وکلای فعال در این موسسه اقدام به تشکیل دپارتمان هایی تخصصی از رشته های متفاوت نموده است که یکی از این حوزه ها قراردادهای پیمانکاری می باشد و شما می توانید با خیالی آسوده پرونده های پیمانکاری خویش را به وکلای ما محول نمایید.

برای مشاوره با وکیل پیمانکاری و تنظیم دادخواست یا لایحه در پرونده های پیمانکاری با وکلای متخصص و با تجربه موسسه تماس حاصل فرمایید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۳ میانگین امتیاز: ۴.۸]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

10 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
فریبرز
3 سال قبل

سلام حق الزحمه دوران مدیریت من برای قرارداد پیمانکاری که با یه شرکت داشتم حدود دو میلیارد شده اما چون مالک شرکت فوت کرده وراث پرداخت نمیکنن الان باید چیکار کنم؟

اکبری
3 سال قبل

سلام در مطالبه طلب پیمانکار اگر محل انعقاد قرارداد تهران باشد اما در قرارداد تصریح شده باشد که دادگاه اصفهان در صورت اختلاف صالح به رسیدگی است کدام دادگاه صلاحیت رسیدگی به دعوا را دارد؟

شریفی
3 سال قبل

سلام من به عنوان مشاور در یک قرارداد پیمانکاری فعالیت کردم و بنا بر این بوده که ده درصد ارزش کار انجام شده به من پرداختی صورت بگیره به عنوان دستمزد الان کارفرما فوت شده من باید از چه کسی این مبلغ رو مطالبه کنم؟

کاشانی
3 سال قبل

سلام تو قرارداد پیمانکاری که تنظیم شده من مهندس ناظر بودم ولی صورت وضعیت ها از طرف کارفرما تایید نشده الان این تو دستمزد من تاثیر داره؟

فرشاد
3 سال قبل

سلام برای مطالبه دستمزد تو قرارداد پیمانکاری میتونم اعسار بدم برای هزینه دادرسی؟