ابطال صورتجلسه افزایش سرمایه

ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه و نحوه بالا بردن سرمایه چگونه است؟ علت تنظیم داخواست ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه از سوی ذینفع چیست؟ دادگاه صالح برای رسیدگی به این قبیل دعاوی تجاری کدام دادگاه است؟ وکیل دعاوی تجاری بصورت تخصصی پاسخ میدهد.

درآمدی بر پیشینه دعاوی تجاری و علل آن

با توجه به شیوه و روش کنونی زندگی بشر و به وجود آمدن مسائلی تازه در امر امرار معاش و کسب و کار, امروزه شاهد شرکت هر چه بیشتر مردم در اموری همچون سرمایه گذاری در شرکت های مختلف هستیم. البته که این امر بسیار مفید و میتواند کمک شایانی به چرخیدن چرخ اقتصاد نماید. اما بهرحال و همانند تمامی موضوعات دیگر مشکلاتی را نیز با خود به همراه خواهد داشت. که اگر به علت عدم یا کمی آگاهی نسبت به آنها در این چالش ها خصوصا دعاوی تجاری گرفتار شوید، امکان دارد که خسارت های بزرگ و گاه غیر قابل جبرانی به بار بیاید.

ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه موضوع این مقاله می باشد. وکیل دعاوی تجاری میگوید: قصد داریم تا حد امکان به بیان ساده و قابل فهم، به نکات مربوط به این امر بپردازیم. تا بتوانیم کمکی به بالا بردن سطح آگاهی جامعه انجام داده باشیم. همانطور که میدانیم این دعوا جزء دعاوی تجاری به شمار می آید. پس واضح است که آشنایی با این دعوا و ابعاد مختلف آن می تواند برای صاحبان سهام در شرکت ها و مدیران و اشخاص ذینفع در شرکت ها مفید فایده باشد.

ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه و نحوه بالا بردن سرمایه

برای روشن شدن هر چه بهتر این مطلب میبایست ابتدا به راه های افزایش سرمایه بپردازیم. مطابق با قانون, سرمایه شرکت ها را می توان از طرق صدور سهام جدید و یا از بالا بردن مبلغ اسمی سهام جدید افزایش داد. اتخاذ تصمیم در مورد این موضوع یعنی افزایش سرمایه شرکت در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده می باشد. که اصولا پس از بررسی گزارش بازرسان نسبت به این امر تصمیم گیری مینماید. ما در مقاله ابطال صورت جلسه مجمع عمومی به توضیح راجع به مجمع عمومی فوق العاده پرداخته ایم و توصیه می شود که آن مقاله را نیز مطالعه بفرمائید. اکنون به بررسی دعوای حقوقی ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه بعنوان احد از دعاوی تجاری میپردازیم.

◁◁ بیشتر بدانید:  ابطال صورت جلسه مجمع عمومی

علت تنظیم داخواست ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه از سوی ذینفع

ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه از سوی چه شخص یا اشخاصی قابلیت طرح و اقامه دارد؟ با توجه به نکات بیان شده تا اینجا مشخص می گردد که هر گونه تغییرات در سرمایه شرکت می تواند در میزان اموال و دارایی صاحبان سهام تاثیر به سزایی داشته باشد. از جهت دیگر به خاطر اینکه به وجود آمدن این تغییرات در سرمایه شرکت ها نیازمند رعایت تشریفات قانونی و دستورات آمره است که راجع به آن در قانون تجارت سخن گفته شده, پس عدم رعایت این نکات می تواند علتی برای تقدیم دادخواست ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه به دادگاه از سوی اشخاص ذینفع باشد.

  • نکته: دعوای مزبور جزو دعاوی پیچیده و پر فراز و نشیب در دعاوی تجاری می باشد. از این رو بهتین توصیه آن است که برای حل مسائل خویش و تنظیم دادخواست و اقامه دعوا از تجربه وکیل مجرب و متخصص بهره مند شوید.

دلایل ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه چیست؟

ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه میتواند به دلایل زیادی به وجود بیاید. اما از شایع ترین آن دلایل می توانیم به موارد ذیل اشاره نماییم:

۱) اتخاذ تصمیم در خصوص افزایش سرمایه: توسط هر یک از اعضای شرکت به غیر از مجمع عمومی فوق العاده.
۲) عدم تادیه سرمایه قبلی شرکت
۳) عدم رعایت قواعد آمره.

هر یک از این شرایط این حق برای افراد ذیتفع به وجود می آورد که دادخواست ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه را تقدیم دادگاه مربوطه نمایند. پر واضح است که انجام افزایش سرمایه شرکت ها تابع قوانین و مقررات خاصی است.

وکیل متخصص ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه ادامه میدهد: همانطور که مستحضر هستید سرمایه شرکت ضامن اصلی پرداخت تعهدات مالی شرکت ها محسوب میشود. پس زمانی که شرکت بخواهد فعالیت های خود را گسترش دهد میبایست تعهدات مالی خود را نیز بیشتر نماید. یعنی نسبت به افزایش سرمایه اقدام کند. تحقق این امر با هدف پیشرفت هر چه بیشتر در زمینه تجاری و معاملاتی صورت می پذیرد. و می تواند موجبات رشد و ترقی شرکت ها را فراهم سازد. و با توجه به نیاز امروز جامعه بشری, این موضوع هم به نفع شرکت ها و هم به نفع سرمایه گذاران میباشد.
  • نکته: افزایش در سرمایه شرکت های سهامی از طریق انتشار برگه سهام و پذیره نویسی انجام می شود که مجوز این کار را اداره ثبت شرکت ها صادر مینماید.

ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه و مدارک و منضمات آن

ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه دعوایی است که نیاز به تنظیم دادخواست دارد. برای تنظیم این دادخواست همانند تمامی دادخواست های دیگر نیاز به وجود دلایل و ضمائم قانونی و به بیان عامه، محکمه پسند می باشد. که می توانیم از جمله آنها به موارد ذیل اشاره کنیم.

۱ . تصویر مصدق صورت جلسه افزایش سرمایه
۲ . شهادت شهود و مطلعین
۳ . جلب نظر کارشناسی
۴ . درخواست استعلام
۵. سایر دلایل و مستندات

ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه، میتواند با استناد به موارد مرقوم در قالب دعوای تجاری اقامه گردد. اما نباید فراموش شود که فقط افراد ذینفع می توانند این درخواست را داشته باشند و حتما باید عللی که موجب بطلان میگردد اتفاق افتاده باشد. به عبارت دیگر، بدون تحقق شرایط قانونی، دادخواست ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه با قرار رد یا عدم استماع مواجه خواهد شد.

ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه و دادگاه صالح برای رسیدگی

ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه را باید در کدام دادگاه اقامه نماییم؟ وکیل متخصص در زمینه ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه و دعاوی تجاری در این خصوص اینگونه پاسخ می دهد: دادگاه صالح برای رسیدگی به موضوع مطروحه دادگاه حقوقی محل وقوع شرکت است. شخص خواهان با در دست داشتن مدارک یاد شده می تواند به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و شکایت خود را به همراه دلایل و ضمائم مربوطه ثبت نماید.

  • نکته: خوب است بدانید که اقامتگاه به محلی اطلاق می شود که مرکز مهم امور شرکت در آنجا باشد.
◁◁ بیشتر بدانید:  ابطال صورتجلسه هیأت مدیره و موارد آن

شرایط ابطال صورتجلسه افزایش سرمایه
شرایط ابطال صورتجلسه افزایش سرمایه

وکیل امور شرکتها در تهران

ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه در نهایت به دلیل ضرری که به ذینفع وارد آمده است از دادگاه خواسته میشود. اگر چه جامعه بشری امروزی به سمت سرمایه گذاری در شرکت ها پیش رفته است و این امر, امری پسندیده می باشد اما گاهی بنا به دلایلی می تواند موجب خسارت و متضرر شدن افراد سرمایه گذار گردد. قانون این حق را برای افراد ذینفع قائل شده است که اگر حقوق و منافع خود را در خطر دیدند بتوانند برای دفاع از آن اقدام کنند که یکی از جمله این اقدام ها، ابطال صورت جلسه افزایش سرمایه می باشد.

موسسه حقوقی و داوری امین عدات کبریا با بهره مندی از وکلای مجرب و متخصص در این زمینه آماده یاری رسانیدن به شما سروران گرامی می باشد. تا با خیالی آسوده از حقوق شما خصوصا در دعاوی تجاری دفاع شود. توصیه می گردد حتما پیش از هرگونه اقدام، با وکیل متخصص و مجرب مشاوره حقوقی نمایید. چرا که امکان ابطال وجود دارد اما تحقق یافتن آن به معنای اثبات عندالمحکمه کاری سخت و دشوار است.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۴ میانگین امتیاز: ۴]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

4 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
راضیه
3 سال قبل

سلام وقت بخیر اگه سهام داری از شرکت با داشتن ۵۱ درصد سهام مدیر عامل باشه راهی هست که بشه عزلش کرد

رادگوهر
3 سال قبل

سلام خسته نباشید. میشه بفرمایید اقامتگاه شرکت دقیقا کجا هست وقتی شرکت چندتا شعبه داره؟