کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی

وکیل کلاهبرداری رایانه ای میگوید: جرم کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی در دسته جرایم نوظهور نسبت به جرایم سنتی قرار میگیرد. خوب است بدانید به دلیل پیشرفت فضای مجازی و مدرنیته شدن بخش عمده امور زندگی مردم، فضای مجازی، اینترنت و استفاده از خدمات اینترنتی نقش عمده و مهمی در زندگی روزمره افراد جامعه دارد. در مقاله پیش رو تلاش بر آن بوده است که جرم کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی اشخاص مورد بررسی و به ارائه راهکاری قانونی و دعاوی کیفری مربوطه پرداخت شود.

در این مطلب به بررسی صلاحیت محاکم قضایی در خصوص جرم مذکور و تعریف جرم کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی و ارائه مثال های کاربردی میپردازیم.

  • نکته: جرم کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی یکی از مصادیق جرایم رایانه ای می باشد.

برداشت غیر مجاز از حساب بانکی

میتوان مترداف کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی را برداشت غیر مجاز نیز عنوان نمود. وکیل کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی ادامه میدهد: برداشت غیر مجاز از حسابهای بانکی مردم به این شکل است که هکر یا همان شخص کلاهبردار و فاعل جرم به حسابهای بانکی اشخاص جامعه دسترسی یافته و بصورت غیر مجاز از حسابهای ایشان پول خارج میکند. دزدی از حسابهای بانکی اولین اقدام این جرم میباشد سپس پولشویی انجام داده و پول مسروقه را از بانک خارج مینمایند.

  • نکته: مثال برای پولشویی: کلاهبردار با پولی که از حسابهای دیگران خارج نموده، ارز دیجیتالی خریداری مینماید.

کلاهبرداری حرفه ای

وکیل کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی میگوید: هکر یا فاعل جرم، متخصص کلاهبرداری است! زیرا با بهره بری از نرم افزارهای ویژه و مخصوص هک و بنا بر باتجربه بودن خود و دوستانشان، اقدام به عملیاتی زیرکانه نموده که در بسیاری از موارد شاکی پرونده کیفری کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی حتی روحشم خبردار نمیباشد که پولش در چه زمانی و از چه طریقی توسط چه کسی برداشته شده است.

مثال برای کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی

وکیل کلاهبرداری اینترنتی تمثیلا بیان میدارد: یکی از مراجعه کنندگان محترم ابراز داشت: جهت خرید اقلام منزلم در حساب بانکی ام مبلغ سی میلیون تومان پول داشتم. پیامک حسابم فعال نبود. به دلیل سهولت در خرید و تنوع در انتخاب، پیوسته از سایتهای مختلف خرید اینترنتی میکردم. تنها پس از چند خرید، متوجه شدم موجودی حسابم کافی نبوده و تمام پولم را از حساب خارج کرده اند! لذا وکیل کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی موکدا بیان میدارد که مراقب تبلیغات ها و پیام هایی از قبیل ذیل باشید:

  • خرید آسان در خرید اینترنتی
  • تحویل فوری با خرید اینترنتی
  • امکان تعویض و پس دادن کالا در خرید اینترنتی
  • درگاه های پرداخت جعلی در سایتهای تبلیغاتی و خیرد اینترنتی
  • پرداخت مبلغ ۵ هزارتومان جهت کمک به نیازمند
  • شارژ سیم کارت خود را ارزانتر بخرید و غیره

درگاه پرداخت چیست؟

خوب است بدانید پرداخت اینترنتی یعنی پرداخت پول به صورت اینترنتی در قبال دریافت کالا یا خدمات رو پرداخت اینترنتی می گویند. یعنی بدون مراجعه به بانک یا فروشگاه با استفاده از شماره کارت بانکی و رمز دوم کارت انجام می شود. اما درگاه پرداخت اینترنتی چیست؟ در واقع درگاه یا همان پورتال صفحه وب واسطی است که می‌ تواند خرید یا جستجوی اینترنتی، دسترسی به حساب بانکی و انجام عملیات ها‌ی بانکی و یا بروز‌رسانی سخت افزاری را از طریق درگاه واحدی که برای کاربر ایجاد می‌ کند، برآورده سازد.

شکایت از کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی را به کجا ببریم؟

وکیل کلاهبرداری اینترنتی در تهران بیان داشته: دادسرای ویژه جهت رسیدگی به جرایم رایانه و کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی، دادسرای ناحیه ٣١ تهران میباشد. پس از تنظیم شکواییه و طرح شکایت کیفری و ثبت آن توسط دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، میبایست دعوای کیفری خود را از طریق مرجع مذکور پیگیری نمایید.

◁◁ بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل جرایم رایانه ای

وکیل برای شکایت کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی
وکیل برای شکایت کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی

وکیل کلاهبرداری اینترنتی در تهران

وکیل کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی در سایر مقالات به بیان کلاهبرداری اینترنتی اینستاگرام، کلاهبرداری اینترنتی عابر بانک، کلاهبرداری اینترنتی و پلیس فتا میپردازد. کادر مجرب موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا در جلسات مشاوره حقوقی تلفنی و یا حضوری به شما عزیزان، کلیه اطلاعات لازمه و توضیح رونده پرونده کیفری شما تحت عنوان کلاهبرداری رایانه ای را در اختیارتان قرار میدهند. میتوایند با بهره برداری از بهترین مشاوره حقوقی در زمینه کلاهبرداری اینترنتی از حساب بانکی، مسیر صحیح و خوب جهت نیل به مقصود را انتخاب نموده و سپس اقدام به تنظیم شکواییه نمایید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲۰ میانگین امتیاز: ۴.۳]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

58 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
امیری
9 ماه قبل

سلام بنده مقداری طلا فروختم به یه نفری و اونم مبلغشو از بانک برام شبا کرد. حالا حسابم مسدود کردن. پیگیر شدم گفت اون نفر از حسابش کلاهبرداری شده پس چون آخرین بار برای شما پول واریز کرده، حساب شما هم مسدود کردیم. حالا من باید چکارکنم؟

محمد
1 سال قبل

سلام آقا ۲۶۰۰۰۰۰ هزار تومان این مبلغ به حسابم اومده در عرض چند ثانیه در ساعت ۵.۳۰ صبح خارج شده، هفته قبلش از یه سایت شارژ هزار تومنی خریدم فکر میکنم اون کارت منو هک کرده و پول اینطوری جابجا کرده. چطوری باید بی گناهی خودمو ثابت کنم؟ الان دادگاه رسیدگی نرفتم دادگاه منو به حبس تعزیری و جریمه محکوم کرده. البته یه دادگاه پیش بازپرس رفته بودم، اما چون این شهرستان بود و جاده خراب بود نرفتم و بعد وخواهی زدم چرا نیومد؟ چه مدرکی بزارم و بگم بی گناهم؟

علی
1 سال قبل

سلام من از شیپور با شخصی که آگهی داده بود که به تعدادی ادمین نیاز دارم، وارد کار شدم و طی دو روز مبلغ ۹۲ملیون پول بحسابم واریز کرد و من براش عرض دیجیتال خریدم، اما بعد متوجه شدم که پول های واریزی بحسابم سرقتی هستن و طرف هم کلاهبردار از آب درامد الان تکلیف من چیست؟ اگه راهنمایی بفرمایید ممنون می شم.

محمدی
1 سال قبل

سلام من طلاهامو تو دیوار فروختم و پولشو طرف واسم کارت به کارت کرد و روز بعد شخصی زنگ زد که مدعی شد ازش کلاهبرداری شده و پولش تو حساب من واریز شده و حسابمو مسدود کرده و از فروشنده فقط یک شماره تلفن دارم که جوابگو نیست و یک شماره پلاک ماشین که طلا رو بهش تحویل دادم.

خاتم
3 سال قبل

سلام وقت بخیر . تو کلاهبردازی اینترنتی آیا شخصی که اطلاعاتش رو در اختیار دیگران قرار داده هم مجازات میشه؟