وکالت تضمینی

وکالت تضمینی چیست؟ آیا میتوان در وکالت، تعهد به نتیجه تضمینی نمود؟ چرا برخی از موکلین میگویند: وکیلی به ما قول در نتیجه داده است که رای را صد در صد بصورت تضمینی به نفع ما میگیرد! آیا همچین چیزی ممکن است؟ با ما همراه باشید.

عقد وکالت به چه معناست؟ با اعطای وکالت به وکیل دادگستری، او متعهد میشود که چه کارهایی را انجام دهد؟ خوب است بدانید با انعقاد عقد وکالت و تنظیم وکالتنامه و امضای آن، شما بعنوان موکل، به وکیل خود اختیار میدهید که به دادخواهی از سمت شما اقدام نماید. این دادخواهی میتواند بصورت اقامه و طرح دعوا باشد. خواه با تنظیم دادخواست باشد و یا با تنظیم شکواییه، موجب تشکیل پرونده کیفری گردد. و یا ممکن است شما در اثنای رسیدگی به پرونده خود، نسبت به اخذ وکیل دادگستری اقدام نمایید.

در اینصورت وکیل بعنوان وکیل مدافع شما در پرونده ورود مینماید. حال وکیل چه اقداماتی را انجام میدهد؟ وکیل در چارچوب قانون، به دفاع از حق و حقوق شما میپردازد. دفاعیات وکیل را چه کسی میشنود؟ قاضی صادر کننده رای! حال چه کسی رای را انشا مینماید؟ قاضی که به دفاعیات هر دو طرف دعوا گوش داده است! پس چطور ممکن است یک وکیل بتواند آنچه که دست قاضی مینویسد را مورد ضمانت قرار دهد؟ تعهد وکیل، به ارائه بهترین دفاع از ناحیه موکل در حیطه قوانین و مقررات است. همین و بس. آیا موکل نباید به عقل خود رجوع کند؟ همواره شنونده باید عاقل باشد! لذا اشخاصی که ادعای تضمین در نتیجه یا وکالت تضمینی مینمایند، به عقیده اینجانب، کلاهبردار بوده و محال است که از وکلای محترم و ارزشمند کانون وکلای دادگستری باشند.

وکلای گرانقدر کانون وکلای دادگستری، نظر به شرف و وجدان خویش، به نحو احسن در دعاوی و پرونده های مختلف، وکالت مینمایند. وکالت تضمینی، عنوانی است فاقد وجاهت قانونی. خوب است که شنونده نیز عاقل بوده و باور ننماید که یک شخص، تعهد کند که شخص دیگری، هر آنچه را که او میخواهد، مورد حکم قرار دهد.

◁◁ بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل
به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر ویدیو های این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments