هزینه شکایت از پزشک

هزینه شکایت از پزشک در سال جدید چقدر است؟ هزینه شکایت از پزشک شامل چه مواردی میشود؟ آیا هزینه های شکایت از پزشک قابل پس گرفتن است؟ وکیل متخصص جرایم پزشکی در این مقاله همراه شما میباشد.

هزینه شکایت از پزشک در سال جدید

اگر بخواهیم هزینه شکایت از پزشک را از نخستین گام تا به انتها برای شما پاسخ بدهیم، باید دو فرض داشتن وکیل و نداشتن آن را از یکدیگر تفکیک نماییم. لذا ابتدا فرض نخست یعنی نداشتن وکیل را برای شما توضیح میدهیم. هزینه شکایت از پزشک در معنای کلی آن دربردارنده هرگونه هزینه و پرداخت وجه است که در پرونده مربوط به شکایت علیه پزشک توسط بیمار یا اولیای دم او پرداخت میگردد.

لذا میتوان گفت هزینه هایی از قبیل هزینه اندک برای ثبت ثنا، هزینه تنظیم شکواییه، هزینه دادرسی مربوط به دادسرا و دادگاه، هزینه ثبت شکواییه از طریق یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، هزینه تهیه کپی از اوراق یا تهیه عکس های آتلیه ای در جرایم مربوط به جراحی های زیبایی در تهران، هزینه رفت و آمد توسط بیمار و مراجعه چندین باره به مراجعی از قبیل دادسرا، دادگاه، سازمان نظام پزشکی، کمیسیون نظام پزشکی، شورای حل اختلاف، هزینه تشکیل کمیسیون مربوطه و اعتراض به آن از جمله هزینه های مربوط به اقامه دعوا علیه پزشک میباشد. جزییات این موارد را از وکیل متخصص موسسه حقوقی ما در تهران بپرسید.

◁◁ بیشتر بدانید:  شکایت از پزشک در سال ۱۴۰۳

حق الوکاله وکیل برای شکایت از پزشک
حق الوکاله وکیل برای شکایت از پزشک

تعرفه هزینه های شکایت از پزشک امسال

هزینه شکایت از پزشک در بخش مربوط به ثبت شکواییه و تشکیل کمیسیون پزشکی مربوطه، مطابق تعرفه های قانونی بوده و برای همه افراد جامعه یکسان میباشد. لذا مبالغی از قبیل: ۱۰۰۰۰ تومان هزینه ثبت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی (البته بسته به ضمایم شما مبلغی به آن افزوده شده و در مجموع کمتر از ۳۵۰۰۰ تومان نخواهد شد)، ۳۱۵۰۰۰ تومان بابت تشکیل نخستین جلسه کمیسیون پزشکی  سه نفره و همچنین در صورت نیاز ۳۹۶۰۰۰ تومان بابت کمیسیون ۵ نفره، میبایست توسط شاکی پرداخت گردد. کلیه هزینه های مذکور در فرض محکومیت قابل اخذ از محکوم علیه میباشد.

پزشک باید هزینه های مربوط به شکایت را بپردازد

هزینه شکایت از پزشک، در چه صورتی قابل مطالبه از وی خواهد بود؟ خوب است بدانید به موجب قوانین کشور ما، هرشخصی که محکوم علیه پرونده ای باشد، عهده دار خسارات قانونی وارده بر محکوم له خواهد بود. یعنی هر کسی که در دعوا محکوم شد، باید هزینه های قانونی را که برنده دعوا پرداخت کرده است، را به او پرداخت نماید. لذا مطابق قانون آیین دادرسی مدنی، امکان مطالبه خسارات قانونی و هزینه شکایت از پزشک پس از صدور حکم محکومیت علیه ایشان، ممکن میباشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با وکیل متخصص جرم پزشکی ما صحبت کنید.

هزینه شکایت از پزشک با وکیل در تهران

هزینه شکایت از پزشک در فرضی که شاکی خواهد وکیل داشته باشد، شامل هزینه های مربوط به اخذ وکیل نیز میباشد. لذا امکان مطالبه حق الوکاله قانونی وکیل از پزشک نیز وجود دارد. صرفا شرط آن این است که شاکی در دعوا پیروز شود. یعنی پزشک باید در نهایت به موجب حکم قطعی محکوم گردد. تا بیمار بتواند مطابق قوانین از پزشک جبران خسارت وارده را بخواهد.

هزینه وکیل شامل چه مواردی است؟

هزینه شکایت از پزشک در فرضی که شاکی میخواهد پرونده اش توسط وکیل پیگیری شود، صرفا شامل هزینه حق الوکاله وکیل و هزینه دادرسی دادگاه میباشد. خوب است بدانید که یکی از بهترین مواردی که میتوان کلیه هزینه ها را فورا از پزشک دریافت نمود، سازش و صلح با او در شورای حل اختلاف نظام پزشکی در تهران میباشد. این امر به بهترین نحو ممکن توسط وکیل متخصص انجام میشود. اگر میخواهید با پزشک خود توافق و تراضی نمایید، با وکیل موسسه حقوقی ما در شهر تهران مشورت نمایید. ایشان شرایط توافق را برای شما توضیح داده و میتواند تواقفنامه را بصورت کتبی تنظیم نماید.

هزینه شکایت از پزشک در سازش

خوب است بدانید در بسیاری از موارد، وکلای موسسه حقوقی ما قبل از طرح دعوا علیه پزشک، موفق به برقراری سازش و توافق میان ایشان و موکل خود میشوند. وکیل تعیین شده که در حوزه جرایم پزشکی فعالیت مینماید، ابتدا با پزشکی که مرتکب قصور شده و اکنون مشتکی عنه دعوای ما میباشد، تماس تلفنی برقرار کرده و موضوع شکایت را با ایشان درمیان میگذارد. چنانچه هر دو طرف یعنی پزشک و بیمار، به ایجاد صلح و سازش، اتفاق نظر داشته باشند، وکیل متخصص تواقفنامه را تنظیم و طرفین را به موسسه دعوت مینمایند. طرفین در ساعت و روز مقرر به اتفاق در موسسه، حاضر شده و سازش برقرار میشود. لذا دیه و خسارتی که موکل مدنظرش میباشد، از پزشک گرفته میشود. در این فرض موکل بصورت کامل از پرداخت هرگونه هزینه شکایت از پزشک معاف میگردد.

نکته: اگر هریک از طرفین به توافق راضی نباشد و یا شرایط سازش مهیا نگردد، وکیل متخصص مطابق قانون اقدامات لازمه را انجام داده و پرونده کیفری علیه پزشک را تشکیل میدهد. ما برای دادخواهی شما گرد هم آمده ایم.

◁◁ بیشتر بدانید:  صلح و سازش در دعاوی پزشکی

مزایای استفاده از وکیل در کاهش هزینه ها

شما میتوانید با تعیین وکیل و وکالت دادن به او در میزان هزینه شکایت از پزشک، کاهش چشمگیری ایجاد نمایید. زیرا علاوه بر آنکه کلیه مراحل و مراجعات و پیگیری های وکیل و مراجعه به دادسرا و دادگاه و سازمان نظام پزشکی و شورای حل اختلاف توسط وکیل صورت میپذیرد، بلکه هزینه هایی از قبیل تنظیم شکواییه، ثبت آن، تهیه اوراق مربوط به پرونده و ضمیمه نمودن آن جملگی توسط وکیل انجام میشود.

حق الوکاله ای که پرداخت میکنید، دربردارنده همه این موارد است. و وکیل دیگر هزینه مجزایی از شما مطالبه نمیکند. لذا از روی همان حق الوکاله ای که پرداخت نموده اید، حساب میشود. لذا دیگر نیازی به پرداخت مجدد این هزینه ها به هیچ مرجعی وجود ندارد. مضافا آنکه شاکی صرفا باید هزینه دادرسی دادگاه را که متعلق به دادگستری میباشد، را پرداخت نماید. به همین جهت هزینه ابطال تمبر وکالتنامه وکیل و هزینه صنوق حمایت وکلا و مالیات آنها، نیز به عهده شخص وکیل قرار دارد.

تقبل هزینه های فوق توسط وکیل در سال جدید، خدمتی است که صرفا موسسه حقوقی ما در تهران ارایه میکند. لذا اگر وکیل و یا موسسه دیگری، کلیه هزینه ها را از موکل طلب کند، خواسته اش کاملا قانونی بوده و هیچ مشکلی ندارد. ولیکن موسسه حقوقی ما در شهر تهران به دلیل دارا بودن حجم زیادی از پرونده های جرایم پزشکی، و نظر به گستردگی کار در این زمینه، این تمهید را برای موکلین خود درنظر گرفته است. تا موجب کاهش هزینه شکایت از پزشک برای شاکی باشد.

هزینه طرح دعوا علیه پزشک
هزینه طرح دعوا علیه پزشک

شکایت از پزشک با کمترین هزینه

هزینه شکایت از پزشک، چگونگی مراجعه به دادسرا و دادگاه برای رسیدگی، اطلاع از روند پرونده، اوقات رسیدگی و بسیاری از جزییات دیگر که مربوط به پرونده های پزشکی میباشد، از جمله مواردی است که توسط وکیل متخصص پزشکی در موسسه ما برای مراجعه کنندگان گرامی توضیح داده میشود. لذا برای کسب هرگونه اطلاعات مربوط به پرونده و شکایت خود از پزشک، هم اکنون با موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا تماس گرفته و خواستار صحبت با وکیل باشید. ما خدمات حقوقی خود را در راستای احقاق حق شما ارایه میدهیم.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲۵ میانگین امتیاز: ۴]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

18 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
مرتضی
1 ماه قبل

سلام خسته نباشید. بنده بچم نفخ داره فقط سه ماهشه هر روز و هر شب گریه میکنه از درد بردم دکتر دکتر میگه عمل میکنم فقط به یه شرط ۵ تومن زیر میزی بدی و هزینه های بیمارستان تازه بیمه تامین اجتمایی هم هستم منه کارگر با ماهی ۶ یا ۷ تومن درآمد خدایی ظلمه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

MMMM
6 ماه قبل

ببخشید من خرداد ماه سال ۱۴۰۱ پیش دکتر زنان رفتم و ایشون برام یه قرص نوشتن که روزی دوتا ازش مصرف کنم، من بعد یه مدت از مصرف اون قرص دچار تاری دید شدم به چشم پزشک مراجعه کردم و گفتن احتمال داره برای همان قرص ها باشه، در حال حاضر درمان خاصی برای آن تاری نیست و من یک ساله که پیگیر درمان شدم، چون خیلی ناگهانی اتفاق افتاد. با گذشت تقریبا یکسال من میتونم از دکتر زنانی که رفتم بودم شکایت کنم به این دلیل که دارویی دیگری با عوارض کمتر برای آن درمان میتوانستند برای من تجویز کنند ولی این دارو را تجویز کردند؟ و این دکتر قبل از تجویز دارو آزمایشات لازم را نگرفتن و موجب عوارض ناگهانی و جبران ناپذیری شدن، عوارض به صورتی نبوده که مطلع شده و به پزشک برای تعویض دارو مراجعه کرد.

سام مجتبی امیرنژاد
7 ماه قبل

سلام، در سال ۹۸ بهمن ماه پلاتین پای راستم را پزشک متخصص ارتوپد در آورد و تورم پای من از بین نرفت و دکتر مرتب می‌گفت تا شش ماه دیگه از بین می‌ره، بعد میگفت یکسال دیگه از بین می‌ره تا با زجر بسیارسونوگرافی رنگی از پام گرفتم که مشخص شد چسبندگی عروق و چند لخته در پای راستم ایجاد شده و مقصر پزشک معالج که جراحی کرده است. لذا اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید. در ضمن مدارک سونوگرافی و مراجعه به پزشک قلب من هست ولی خلاصه پرونده خودمو از کلینک که جراحی شدم رو نگرفتم و احتمالأ دادگاه استعلام میگیره، ممنون.

حسین
7 ماه قبل

عرض ادب، مدتی پیش بخاطر عفونت پای فرزندم به کلینیکی شخصی مراجعه کرده ام. با گذاشتن شرایط و تعهد گرفتن از من درقبال هزینه های زیاد پای بچه رو جراحی کرده اند و بعد از مدتی باز پای بچه عفونت کرده، چگونه میتونم پیگیر باشم؟ آیا شماره نظام پزشکی لازم است؟ البته بنده خوزستان هستم پزشک اصفهان، آیا میشه خوزستان شکایت کرد؟

اکبرسعادت
8 ماه قبل

سلام وقت بخیر، همسر بنده در هفته ۳۵ حاملگی رفت سونو داد و دکتر سونوگرافی اعلام کرد جنین دچار ضعف در خونرسانی شده و خطرناکه و در برگه ای که به پزشک زنان داد این موضوع را اعلام کرد وگفتن باید جنین سریع برداشته بشه خطرناکه ولی پزشک اینکارو انجام نداد. گفت نیازی نیست چهار روز دیگه مجددا برو سونو بده تا اگه این وضعیت ادامه دار بود جنین رو خارج کنم اگر وضعیت خوب بود چهار روز دیگه اقدام به خارج کردن جنین کنم، وقتی چهار روز دیگه رفتیم سونو متاسفانه اعلام کرد جنین ایست قلبی کرده و تعجب کرد چرا پزشک همان روز جنین رو خارج نکرده!! الان چه کاری میتونیم انجام بدیم؟