رویه عملی محاکم در جرایم مواد مخدر

رویه عملی دادگاه ها در پرونده های کیفری با موضوع جرایم مواد مخدر چگونه است؟ به پرونده های مواد مخدر چگونه رسیدگی میشود؟ چقدر طول میکشد تا حکم مواد مخدر صادر شود؟ نحوه رسیدگی به جرم مواد مخدر در عمل چگونه است؟ بهترین وکیل مواد مخدر مفصلا توضیح میدهد. با ما همراه باشید.

روند رسیدگی به پرونده مواد مخدر در دادسرا چگونه است؟

بهترین وکیل مواد مخدر بیان می دارد: پس از تشکیل پرونده کیفری جرم مواده مخدر، پرونده به انضمام کلیه اوراق و محتویات و تحقیقات به عمل آمده برای به جریان افتادن رسیدگی قضایی به دادسرا ارسال میگردد. دادسرا به روند تحقیقات توجه میکند. یعنی مواردی از قبیل کشف مواد مخدر و اظهارات متهم نزد ماموران و برگ توزین مواد و غیره را به دقت مورد بررسی و تفحص قرار میدهد. متهم را برای اخذ اظهارات و استماع دفاعیات و تفهیم اتهام، به دادسرا فرامیخواند. پس از انجام تحقیقات لازم، اگر عقیده بر گناهکاری متهم داشته باشد پرونده را با صدور کیفرخواست برای انشای رای به دادگاه ارسال مینماید.

  • نکته: مقام قضایی به متهم تفهیم میکند که میتواند نسبت به تعیین وکیل و معرفی آن به دادسرا اقدام نماید. یعنی حق همراه داشتن وکیل پایه یک دادگستری را به متهم تفهیم مینماید.

صدور قرار منع تقیب در دادسرا

آیا ممکن است برای متهم به ارتکاب جرم مواد مخدر قرار منع تعقیب در دادسرا صادر گردد؟ پاسخ مثبت است. با اثبات بیگناهی متهم و ارائه دفاع موثر از ناحیه متهم حتی میتوان در همان مرحله نخستین یعنی دادسرا، موفق به گرفتن قرار منع تعقیب یا همان بیگناهی متهم از مقام قضایی مانند بازپرس گردید. لذا مرحله نخستین رسیدگی به جرم مواد مخدر مثلا حمل و نگهداری شیشه، یکی از مهمترین مراحل رسیدگی قضایی میباشد. به همین جهت وکیل متخصص و باتجربه مواد مخدر به علت آگاهی از رویه عملی محاکم در جرایم مواد مخدر، همواره توصیه مینماید که چنانچه قصد تعیین وکیل دارید، از همان ابتدای امر نسبت به گرفتن وکیل پایه یک دادگستری که دارای تجربه و تخصص در این زمینه است، اقدام نمایید.


◁◁ بیشتر بدانید:  لایحه دفاع از متهم مواد مخدر

رویه عملی دادگاه در جرایم مواد مخدر

رویه عملی در پرونده کیفری جرم مواد مخدر چگونه است؟ قاضی دادگاه چگونه انشای رای مینماید؟ تشکیل جلسه رسیدگی نزد قاضی دادگاه به چه معناست؟ متهم جرم مواد مخدر در جلسه دادگاه چه بگوید؟ پس از آنکه پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه واصل گردید. دادگاه دستور میدهد که دفتر شعبه، وقت رسیدگی را تعیین کند و به متهم ابلاغ نماید که در جلسه رسیدگی حاضر شده و نسبت به ارائه دفاعیات از خویش اقدام نماید. متهم میبایست راسا یا توسط وکیل دادگستری کلیه دفاعیات موجه و ارزشمند را بصورت شفاهی در جلسه رسیدگی ابراز نموده و در طی تنظیم لایحه، آن موارد را در پرونده درج و ضمیمه نماید.

یک نکته بسیار مهمدر پرونده مواد

بسیاری از متهمان در پرونده های کیفری با موضوع جرایم مربوط به مواد مخدر در این مرحله، یعنی رسیدگی در دادگاه و نزد قاضی پرونده، نسبت به اخذ وکیل و تعیین وکیل پایه یک دادگستری اقدام مینمایند. درست است که وکیل در هر مرحله از رسیدگی که وارد شود، یعنی اعلام وکالت نماید، میتواند با مطالعه پرونده کلیه نواقص و اشکال ها و کاستی های آن را متوجه شده و نسبت به ارائه بهترین دفاع از موکل اقدام نماید. ولیکن بهترین کار آن است که از زمان دستگیری متهم و کشف مواد مخدر و ممنوعه نسبت به تعیین وکیل متخصص و باتجربه اقدام شود. تا وکیل بتواند از ابتدای پرونده سیاست دفاعی خویش را عملی نموده و بهترین و موثرترین دفاعیات خویش در حق موکل را اعمال نماید.


◁◁ بیشتر بدانید:  مجازات مواد مخدر در حقوق ایران

رویه عملی دادگاه در جرایم مواد مخدر
رویه عملی دادگاه در جرایم مواد مخدر

وکیل متخصص مواد مخدر در تهران

پس از رسیدگی قضایی در دادسرا و دادگاه، صدور حکم صورت میپذیرد. چنانچه دادگاه مطابق کیفرخواست عمل نماید و حکم محکومیت متهم را صادر نماید، حسب مورد نوبت به تجدیدنظرخواهی و اعتراض به حکم اصداری میرسد. موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا این اطمینان خاطر را به شما عزیزان میدهد که میتوانید با استفاده از خدمات حقوقی وکلای متخصص و باتجربه ما بهترین سرنوشت ممکن را برای دعوا و پرونده کیفری خود رقم بزنید. لذا فورا با وکلای باتجربه و دانای ما تماس حاصل نمایید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۸ میانگین امتیاز: ۴.۴]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments