جرایم در حکم کلاهبرداری | وکیل کلاهبرداری

وکیل دعاوی کیفری موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا که در حوزه جرایم کلاهبرداری و جرم کلاهبردای فعالیت مینماید مختصرا در مقالات کیفری مربوطه وکیل کلاهبرداری نامیده میشود.

وکیل مربوطه بهترین روش در جهت تبیین ماهیت این جرم را اینگونه ارائه میدارد که بیان مطالب و دعاوی بصورت تفکیک شده ابراز گردد تا موجب آگاهی و اطلاع دقیق مطالعه کننده باشد. لذا موسسه حقوقی ما در مقاله پیش رو صور دیگر جرم کلاهبرداری و کلاهبرداری های خاص را تشریح میدارد.

انتقال مال غیر بدون مجوز قانونی

  • انتقال مال غیر چیست؟
  • تفاوت انتقال مال غیر و کلاهبرداری در چیست؟
  • آیا انتقال مال غیر در حکم کلاهبرداری است؟

وکیل کلاهبرداری بدوا در خصوص انتقال مال غیر بیان میدارد: هرکس مال غیر را با علم به اینکه مال، متعلق به دیگری است، به نحوی از انحا عینا یا منفعتا بدون مجوز قانونی، به دیگری منتقل کند، کلاهبردار است.

همچنین خوب است بدانید اگر انتقال گیرنده در حین انجام معامله، عالم به عدم مالکیت انتقال دهنده باشد، کلاهبردار محسوب میشود. وکیل متخصص کلاهبرداری به عبارت دیگر میگوید: قانون برای انتقال گیرنده ای که اطلاع و آگاهی از وضعیت مالکیت مال مورد معامله دارد نیز کیفر و مجازات در نظر گرفته است.

قانون برای مالک اصلی مال نیز تحت شرایطی، مجازات تعیین نموده است. وکیل کلاهبرداری اضافه میدارد: اگر مالک از وقوع معامله مطلع شود و تا یک ماه پس از حصول اطلاع، اقدام به ارسال اظهارنامه به انتقال گیرنده ننماید و او را از مالکیت خویش مطلع و آگاه نسازد، معاون جرم کلاهبرداری محسوب میشود.

وکیل کلاهبرداری در خصوص تفاوت میان انتقال مال غیر که از زمره دعاوی کیفری است و تفاوت آن با معامله فضولی که در نخستین نگاه به لحاظ صورت، یک شکل بنظر میرسد بیان میدارد: در معاملات فضولی صرف، که موضوع مواد ٢۴٧ الی ٢۶٣ میباشد، عنصر معنوی جرم که همان سوء نیت است مفقود بوده و وجه تمایز این دو نوع دعوا از یکدیگر میباشد.

◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل معامله فضولی | معاملات فضولی

وکیل کلاهبرداری | متخصص در جرم و دعوای کلاهبرداری
وکیل کلاهبرداری | متخصص در جرم و دعوای کلاهبرداری

مجازات انتقال مال غیر

در خصوص مجازات مقرر قانونی برای بزه مذکور در پرونده کیفری مربوطه بیان میشود: جرایمی که به موجب قانون، کلاهبرداری محسوب شده و در حکم کلاهبرداری هستند، از حیث تعیین کیفر و مجازات، مشمول قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری مصوب ١٣۶٧ بوده که رای شعبه چهارم دیوان عالی کشور با این نظر مطابقت دارد.

جرم انتقال مال غیر که کلاهبرداری محسوب میشود، از زمره جرایم غیر قابل گذشت میباشد.

نکته: وکیل دعاوی کیفری پیشنهاد مینماید قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا اختلاس و کلاهبرداری را حتما مطالعه نمایید.

تبانی برای بردن مال غیر

یکی از دعاوی کیفری مبتلا به در محاکم و دادگاه ها این است که اشخاصی در جهت بردن مال غیر و مال دیگری علیه یکدیگر اقامه دعوا مینمایند که این اقدام آنها از زمره تمسک به وسایل متقلبانه برای بردن مال دیگری است که کلاهبرداری محسوب میشود و مجازات دارد.

اشخاصی که به عنوان شخص ثالث در دعوایی وارد میشوند یا به عنوان معترض ثالث بر حکمی اعتراض مینمایند و اقدام ایشان ناشی از تبانی با یکی از اصحاب دعوا باشد چه در جهت بردن مال غیر باشد چه در جهت تضییع حق غیر باشد، کلاهبرداری محسوب شده و موجب مجازات است. تبانی هر یک از طرفین اصلی با ثالث هم در حکم کلاهبرداری بوده و موجب تعقیب کیفری و مجازات طرف دعوا میگردد.

وکیل کلاهبرداری درخصوص معرفی مال دیگری بجای مال خود در دعاوی کیفری بیان میدارد: هرگاه محکوم علیه، مدیون، کفیل، ضامن و مدعی علیه برای تامین ادعای خویش، مال غیر را بجای مال خود معرفی کند، محکوم له و پیروز دعوا یا همان طلبکار ضامن خسارت وارده بر مال نبوده و صاحب اصلی مال باید برای جبران خسارت خود به کسی که مال وی را بجای مال خودش معرفی کرده مراجعه نماید و خسارتش را از وی بخواهد.

یادآوری:جهت شناخت مجازات شرکای جرم کلاهبرداری مقاله شرکت در جرم کلاهبرداری و مجازات آن را مطالعه نمایید.

کلاهبرداری در امور ثبتی

در خصوص موضوع جرم کلاهبرداری در امور ثبتی و اینکه چه هنگام در انجام امور ثبتی، کلاهبرداری محقق میشود مختصرا بیان میشود: هرکس تقاضای ثبت ملکی را بنماید که قبلا به دیگری انتقال داده، کلاهبردار محسوب میشود. وکیل کلاهبرداری اضافه میدارد: همچنین است در خصوص موردی که شخص اطلاع و آگاهی دارد که مالکیت او به نحوی از انحا از وی سلب شده و او دیگر قانونا مالک محسوب نمیشود. در این فرض هم شخص، مرتکب جرم کلاهبرداری محسوب میگردد.

نکته: اگر شخصی، حین تقاضای ثبت، مالک باشد ولی در موقع و در هنگام ثبت ملک در دفتر ثبت املاک، مالک نباشد و متعاقبا سند مالکیت اخذ نماید و یا حتی سند نگیرد ولیکن پس از اخطار اداره ثبت حاضر برای تصدیق حق طرف نباشد مرتکب جرم مذکور بوده و عمل وی در حکم کلاهبرداری است.

کلاهبرداری در شرکت ها

بهترین وکیل کلاهبرداری در تهران در خصوص کلاهبرداری های صورت گرفته در شرکت هایی از قبیل سهامی، مختلط سهامی و مسئولیت محدود مختصرا بیان میدارد: دعوای کیفری کلاهبرداری در شرکت ها در مورد شرکت های سهامی به گفته وکیل کلاهبرداری به این شرح است که به موجب ماده ٢۴٩ لایحه قانون اصلاح قسمتی از قانون تجارت راجع به شرکتهای سهامی مصوب ١٣۴٧: ((هرکس با سوء نیت برای تشویق مردم به خرید اوراق بهادار شرکت سهامی به صدور اعلامیه پذیره نویسی سهام یا اطلاعیه انتشار اوراق قرضه، که متضمن اطلاعات نادرست یا ناقص باشد، مبادرت نماید و یا از روی سونء یت جهت تهیه اعلامیه یا اطلاعیه مزبور اطلاعات نادرست یا ناقص داده باشد به مجازات شروع به کلاهبرداری محکوم خواهد شد و هرگاه اثری بر این اقدامات مترتب شده باشد در حکم کلاهبرداری بوده و به مجازات مقرر محکوم خواهد شد)).

کلاهبرداری در شرکت های مختلط سهامی

در خصوص تفهیم عنوان معنونه، به موجب ماده ١٨٠ قانون تجارت برخی از مواد این قانون از جمله ماده ٩٢ در مورد شرکت های مختلط سهامی نیز لازم الرعایه میباشد.
ماده ٩٢ قانون تجارت به شرح ذیل است:

١_ هر کس بر خلاف حقیقت مدعی وقوع تعهد ابتیاع سهام یا تادیه قیمت سهام شده یا وقوع تعهد و یا تادیه ای را که واقعیت ندارد اعلام یا جعلیاتی را منتشر کند که به این وسیله دیگری را وادار به تعهد خرید سهام یا تادیه قیمت سهام نماید، اعم از اینکه عملیات مذکور موثر واقع شده یا نشده باشد.
٢_ هرکس بطور تقلبی برای جلب تعهد یا پرداخت قیمت سهام، اسم اشخاصی را بر خلاف واقع، به عنوانی از عناوین جز شرکت قلمداد نماید.
٣_ مدیرانی که با نبودن صورت دارایی یا به استناد صورت دارایی مزبور، منافع موهومی را بین صاحبان سهام تقسیم نموده باشند.

کلاهبرداری در شرکت های مسئولیت محدود

وکیل کلاهبرداری در دعاوی کیفری مربوطه و در ارائه مشاوره حقوقی خویش به مراجعه کنندگان محترم در خصوص فعالیت شرکت خود خاطر نشان میسازد: به موجب ماده ١١۵ قانون تجارت مصوب اردیبهشت ١٣١١ اشخاص زیر کلاهبردار محسوب میشوند:

١_ موسسین و مدیرانی که بر خلاف واقع پرداخت تمام سهم الشرکه نقدی و تقویم و تسلیم سهم الشرکه غیر نقدی را در اوراق و اسنادی که باید برای ثبت شرکت بدهند اظهار کرده باشند.
٢_ کسانی که به وسیله متقلبانه سهم الشرکه غیر نقدی را بیش از قیمت واقعی آن تقویم کرده باشد.
٣_ مدیرانی که با نبودن صورت دارایی، یا به استناد صورت دارایی مزبور، منافع موهومی را بین شرکت تقسیم کنند.

یک ویژگی مهم موسسه حقوقی ما

آیا میدانستید که موکل در موسسه حقوقی امین عدالت، در انتخاب وکیل مختار است؟ شما میتوانید حسب نیاز و درخواست خود، نسبت به تعیین وکیل خانم یا وکیل آقا در پرونده مربوطه اقدام کنید. به عنوان مثال در پرونده انتقال مال غیر یا کلاهبرداری در امور ثبتی و شرکت ها، موکل میخواهد که صرفا وکیل آقا برای وی وکالت کند، یا در پرونده ای مانند تبانی برای بردن مال غیر، فقط وکیل خانم در پرونده فعالیت کند، انتخاب با شماست. ارایه تخصص و دانش کاربردی بر عهده ماست.


وکیل کلاهبرداری | وکیل پرونده کلاهبرداری در تهران
وکیل کلاهبرداری | وکیل پرونده کلاهبرداری در تهران

همه چیز را از وکیل متخصص بخواهید

یکی از بهترین خدمات موسسه ما، ارایه مشاوره حقوقی تخصصی به همراه تنظیم شکواییه و تنظیم لایحه دفاعیه میباشد. بدون تعیین وکیل، از دانش و تخصص وکیل کیفری بهره مند شوید. نظر به ماهیت جرم مربوطه که از مصادیق جرایم در حکم کلاهبرداری میباشد، شکواییه مورد نظر و لایحه دفاعیه کاربردی تنظیم میگردد. موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا برای مراجعه کننده گرامی تبیین میدارد که ماهیت موضوع تحت الامر از چه قرار است؟ وکیل متخصص با تشخیص درست و خوب، راه صحیح را انتخاب و سپس اقدام میکند.

وکیل کلاهبرداری در خصوص اینکه پرونده پیش رو جزو کدام یک از جرایم در حکم کلاهبرداری است، اظهار نظر میکند. سپس نسبت به طرح دعوای کیفری و یا دفاع از دعوای مطروحه اقدام مینماید. جهت مشاوره با بهترنی وکیل کلاهبرداری در تهران با ما تماس بگیرید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲۵ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

72 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
قاسم زاده
3 سال قبل

سلام وقت بخیر امکان تخفیف در جرم کلاهبرداری وجود داره آیا؟

بادله
3 سال قبل

سلام چرا تو قانون از برخی جرائم به عنوان در حکم یک جرم دیگر استفاده شده است.

مهدوی
3 سال قبل

سلام وقت بخیر. اگه جرمی در حکم کلاهبرداری باشه ولی مجازاتش در قانون به صراحت مشخص نشده باشه میزان مجازات چقدر خواهد بود؟

باقرنسب
3 سال قبل

سلام خسته نباشید. طبق مقاله شما برخی از جرائم در حکم کلاهبرداری هستند میشه بفرمایید مجازات این طیف جرائم جطور مشخص میشه؟

زلالی
3 سال قبل

سلام برای صادر شدن قرار وثیقه در جرم کلاهبرداری چگونه عمل میشود؟