سوالاتی که در مشاوره حقوقی تلفنی میتوانیم بپرسیم؟

باید ها و نباید های مشاوره حقوقی

چه سوالاتی را در مشاوره حقوقی تلفنی و بعضا رایگان باید پرسیده شود؟ آیا میتوانیم انتظار داشته باشیم که در یک مشاوره تلفنی ۵ دقیقه ای به تمام سوالات ما پاسخ داده شود؟ آیا نحوه مطرح کردن پرسش های خود در مشاوره رایگان تلفنی را میدانید؟ با ما همراه باشید تا با دانستن و اجرایی نمودن نکات ذیل، یک مشاوره حقوقی رایگان با کیفیت دریافت نمایید.

مشاوره حقوقی تلفنی رایگان چیست؟

مشاوره حقوقی رایگان بصورت تلفنی و آنلاین و یا طرح سوال در قالب دیدگاه، از تمهیدات و خدمات حقوقی موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا میباشد. به عبارت دیگر، وکلای فعال در موسسه تصمیم را بر آن گذاشته اند که با ارائه مشاوره تلفنی آنهم بصورت رایگان خدمتی ارزنده به هم وطنان ارائه نمایند. حال سوال این است که مشاوره ای که بصورت تلفنی و رایگان ارائه میگردد، چه اصولی دارد؟ چه مواردی را باید در طرح پرسش های مکرر رعایت کرد؟ آیا صحیح است که کلیه سوالات خود را در یک تماس تلفنی با مدت زمانی محدود طرح نمایید؟ در ادامه به بیان جزییات این امر پرداخته میشود.

بایدها و نبایدهای مشاوره تلفنی رایگان

خوب است بدانید که اگر سوالات مهم و مفید و کاربردی خود را به نحو صحیح و اصولی مطرح نمایید، نتیجه مفید و موثری هم به دست خواهید آورد. به چند نمونه بعنوان الزامات دریافت یک مشاوره حقوقی رایگان و تلفنی عنایت بفرمایید:

۱. بهترین زمان برای دریافت مشاوره حقوقی

بهترین زمان برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی رایگان، ابتدای پرونده و پیش از طرح دعوا و تشکیل پرونده میباشد. زیرا در واقع، هدف از صحبت با وکیل پایه یک دادگستری و متخصص، کسب آگاهی و دریافت اطلاعات مفید و کاربردی در مورد خاص و جزئی پرونده مورد نظر میباشد. لذا اگر تشکیل پرونده داده اید و یا وکیل دیگری را اخذ نموده اید، اخذ مشاوره رایگان تلفنی از وکلای متخصص موسسه حقوقی ما فاقد محمل است. لذا از انجام این کار جدا خودداری بفرمایید. زیرا وکیل ماخوذه از ناحیه شما، سیاست کاری مختص به خود را دارد و مشاوره حقوقی با وکلای ما صرفا موجب گمراهی شما و عدم اطمینان و اعتماد شما به وکیل خود میگردد.

۲. عدم طرح مسائل غیر مرتبط با موضوع اصلی

نظر به مشاوره تلفنی رایگان و مدت زمان محدود آن، از طرح مسائل غیرمرتبط با موضوع اصلی و دغدغه اصلی خود اجتناب نمایید. بعنوان مثال در پرونده شکایت از پزشک و جرایم پزشکی، نحوه ارتباط شما با پزشک و رویت پیج اینستاگرامی او و یا اینکه دوست شما قبل تر از شما به آن پزشک مراجعه کرده و راضی بوده است ولیکن برای شما عارضه ایجاد شده است، به وکیل متخصص جرایم پزشکی ارتباطی ندارد. لذا با برقراری تماس فورا پرسش اصلی و نهایی خود از قبیل: مدت زمانی که پرونده به طول می انجامد و یا مراحلی که در پیش روی دارید را پرسیده و از بیان موارد حاشیه که اعتبار قانونی ندارند، خودداری نمایید. یا در پرونده کیفری کلاهبرداری، از بیان اینکه تا کنون با متهم چه صحبتهایی داشته اید و ایشان پاسخ شما را نمیدهند، اجتناب نمایید.

۳. پرونده شما در چه مرحله ای میباشد

از ابتدای سخن خود بیان نمایید که اکنون پرونده شما در چه مرحله ای قرار دارد. بعنوان مثال پس از بیست دقیقه صحبت یک مراجعه کننده محترم در تماس تلفنی، در می یابیم که پرونده ایشان منتج به صدور رای از مرحله تجدیدنظر شده است!! لذا میبایست از ابتدای امر، بیان نمایید که پرونده شما در چه مرحله ای قرار دارد تا راهکارها و موارد قانونی مرحله بعد برای شما مورد ارائه و توضیح قرار بگیرد.

۴. اجتناب از پرسش در رابطه با زمان دقیق انجام یک پرونده

از پرسش در خصوص مدت زمان دقیق طولانی شدن پرونده خود اجتناب نمایید. دلیل این امر آن است که هر پرونده و دعوای حقوقی یا کیفری و غیره، بنا به موضوع خاص خود، مرجع صالح و تراکم پرونده در آن شعبه، یک مدت زمان ویژه و منحصر به فردی را طی مینماید. بعنوان مثال: در پرونده کیفری رابطه نامشروع، ممکن است تحقیقات مقدماتی بنا بر وجود یا فقدان ادله اثباتی، فورا صورت گرفته و پرونده برای صدور رای آماده گردد.

ولیکن در یک پرونده حقوقی مانند اثبات وقوع بیع، با توجه به نیاز به استعلامات عدیده یا ارجاع امر به کارشناسی و احراز اصالت سند عادی و غیره، نیازمند صرف وقت طولانی تری نسبت به سایر دعاوی باشد. همچنین است در کلیه دعاوی خانواده از قبیل طلاق و مطالبه مهریه و نفقه و غیره. لذا مدت زمانی که وکیل به شما میگوید، بصورت تقریبی بوده و پرونده شما دارای شرایط ویژه ای باشد.

۵. پرسش در رابطه با هزینه حق الوکاله را به بعد واگذار نمایید

بهتر است از پرسش میزان حق الوکاله و نحوه پرداخت آن در تماس تلفنی و در حین مشاوره رایگان اجتناب نمایید. زیرا در نهایت شما باید یا با رییس موسسه حقوقی ما دیدار نمایید و یا با وکیل متخصص خود که رییس موسسه ایشان را منصوب مینماید، دیدار و صحبت نمایید. لذا ممکن است در تماس تلفنی بنا بر اصرار شما، مبلغی بعنوان مبلغ تقریبی به شما گفته شود که در جلسه حضوری کاهش یا افزایش داده شود. لذا خواهشمند است صحبت در خصوص میزان هزینه ها و نحوه پرداخت اقساط حق الوکاله را در جلسه مشاوره حضوری مطرح نمایید.

۶. پیش از تماس سوالات خود را یادداشت نمایید

پیش از تماس، به سوالات مهم خود فکر نموده و آنها را تعیین و مشخص نمایید. حتی بهترین کار آن است که مهمترین سوالات خود را یادداشت نموده و سریعا آنها را مطرح نمایید. زیرا بسیاری از شما عزیزان در حین تماس بیان میدارید که برخی از سوالات خود را فراموش کرده اید. لذا از طولانی شدن مکالمه به دلیل فکرکردن خود، خودداری نمایید.

درنهایت در مورد موضوع حقوقی خود بصورت مختصر و مفید صحبت نمایید.

مشاوره حقوقی رایگان
مشاوره حقوقی رایگان

مشاوره حقوقی رایگان در موسسه امین عدالت

وکلای متخصص موسسه حقوقی و داوری امین عدالت، مشاوره حقوقی تخصصی و دانش و مهارت خود را بصورت رایگان در طی تماس تلفنی در اختیار شما قرار میدهند تا بتوانند به شما کمک نمایند. لذا شما عزیزان میتوانید در تحقق این هدف اخلاقی و نیکو، با رعایت بایسته های مذکور، ما را یاری نمایید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۷ میانگین امتیاز: ۴.۳]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

8 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
ایلیافرجی
11 ماه قبل

سلام من ملکی را خریدم فروشنده تحویل نمیده حسابشم تسویه کردم باید وکیل بگیرم. ممنون.

نیکبخت
2 سال قبل

درود بر عزیزان ایا کارشناسان خط و متخصصین جعل میتوانند زمان وسن و قدمت کاغذ را تشخیص دهد؟ ایا سن و قدمت تحریرهایی که روی آن انجام شده با استفاده از دستگاهای پیشرفته میتواند تشخیص دهد؟

نیکبخت
2 سال قبل

درود
ماده ۲۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی میگوید. ادعای جعل نسبت به اسناد و مدارک ارایه شده باید برایر ماده ۲۱۷ این قانون با ذکر دلیل اقامه شود… مگر اینکه دلیل ادعای جعلیت بعداز موعد مقرر… و قبل از صدور رای یافت شده باشد حال با عنایت به تفسر بخش آخر مگر دلیل ادعای جعلیت، بعداز موعد مقرر و قبل از صدور رای یافت. امضا های منتسب در قولنامه عادی که کاملا مغایرت دارد با سایر امضاها که در اسناد دیگر قولنامه های محلی و اداره ثبت احوال بدست آمده است و صاحبان امضا هم فوت شده اند. حالیه ایا میشود در جلسه دوم قبل از صدور رای با ارایه امضاها دیگر که کاملا مغایرت دارد ادعای جعل و تردید نمود. و دادگاه با عنایت به آخر ماده فوق ایا جعل و تردید انکار را میپذیرد ممنونم … با تشکر

نیکبخت
2 سال قبل

سلام
در جلسه اول دادگاه حقوقی به قولنامه عادی در خصوص جعل درخواست نشد ایا میشود در جلسه دوم طبق ماده قانونی۲۱۹
چون امضاها ی در قولنامه طبق تحقیقات بعمل آمده در دیگر اسناد در محل و اداره ثبت احوال امضاهای کاملا متفاوت میباشد ایا میشود در جلسه دوم از دادگاه تقاضای جعل و تردید نمود در ضمن اشخاصی که امضای آنها جعل شده فوت کرده اند.