دیه جراحی پروتز سینه

دیه جراحی پروتز سینه چقدر است؟ آیا با شکایت از پروتز سینه پزشک به پرداخت دیه محکوم میشود؟ دیه پروتز سینه چقدر است؟ نحوه محاسبه دیه جراحی پروتز سینه چگونه است؟ وکیل شکایت از پزشک در جرایم پزشکی مفصلا پاسخ میدهد.

تعریف عمل پروتز سینه و ماهیت آن

جراحی پروتز سینه به معنای کاشت و قرار دادن پروتزهایی در سینه میباشد که موجب زیبایی خصوصا در فرض بروز سرطان پستان برای زنان میباشد. چنانچه این پروتزها به دلایل بسیاری که وجود دارد دچار مشکل شوند و سبب بروز عارضه گردند مانند ایجاد نکروز، سیاه شدگی یا پاره شدن و باز شدن پروتزها در سینه، شکایت از پروتز سینه را در پی خواهد داشت. در بسیاری از موارد علاوه بر خواستار شدن کیفر پزشک خاطی از بابت قصور پزشکی که حین جراحی مرتکب شده است، بیماران از این جهت شاکی هستند که هزینه های گزافی را متحمل شده اند و خواستار اصلاح، ترمیم، کاشت مجدد یا تعویض پروتز میباشند.

محکومیت پزشک به پرداخت دیه جراحی پروتز سینه

  • در چه مواردی شکایت از جراح پروتز سینه منجر به محکومیت وی به پرداخت دیه میشود؟

خوب است بدانید با طرح شکایت و تنظیم شکواییه کیفری علیه پزشک خاطی، مساله بیمار که مورد شکایت اوست، توسط هیات کارشناسان متشکل از پزشکان در پزشکی قانونی یا حسب الامر وی، توسط کمیسیون سازمان نظام پزشکی مورد بررسی قرار گرفته و نظر کارشناسی ایشان به محکمه واصل میگردد. این نظر ممکن است متضمن قصور پزشکی و تقصیر وی باشد، یا ممکن است حاوی عدم تقصیر پزشک لذا عدم مسئولیت او باشد. لذا در فرضی که شکایت از جراح سینه بابت کاشت، منجر به تعیین درصد تقصیر وی و درصد دیه تعیین شده میشود، صدور حکم مبنی بر محکومیت پزشک بابت پرداخت دیه در حق بیمار تحت عنوان دیه جراحی پروتز سینه امری حتمی و قطعی خواهد بود.

خوب است بدانید که ممکن است نظریه کارشناسی پزشکی قانونی یا کمیسیون سازمان نظام پزشکی خلاف آنچه که شاکی انتظار دارد تعیین گردد. لذا وفق اصول کلی و مسلم قانونی و حقوقی کشور ما، هر یک از طرفین دعوا، اعم از بیمار بعنوان شاکی، یا پزشک بعنوان متهم در فرضی که نتیجه تشخیص پزشکی قانونی یا کمیسیون سازمان نظام پزشکی را علیه خود بیاید میتواند به آن اعتراض نماید. با اعتراض به نظر پزشکی قانونی یا نظر کمیسیون سازمان نظام پزشکی، به مساله مورد شکایت در مرجع بالاتر و تعداد بیشتری از پزشکان رسیدگی صورت میگیرد.

دیه جراحی پروتز سینه چقدر است؟

وکیل شکایت از جراح زیبایی میگوید: دیه یک نوع کیفر مالی است که بر مرتکب جرم بار میشود. هنگامیکه میزان خسارت جانی وارده بر شخص بیمار یا بزه دیده در قانون معین شده باشد به آن دیه مقدر گفته میشود. در برخی از موارد میزان دیه در قانون تعیین نشده است و در اصل آنچه که مورد حکم قرار میگیرد مابه التفاوت عضو سالم از عضو معیوب میباشد که به آن ارش میگویند. حال دیه جراحی پروتز سینه چقدر است و چگونه محاسبه میشود؟

خوب است بدانید دیه جراحی پروتز سینه بر اساس درصدی که در نظریات پزشکی به انضمام نظر قضایی قاضی رسیدگی کننده معین و در حق شاکی کارسازی میشود.

بعنوان مثال در پرونده کیفری شکایت از پزشک بابت جراحی سینه با هدف کاشت یا پروتز ۴۵% میزان آسیب وارده به بیمار تعیین شده است که پزشک به ۲۰% دیه از این ۴۵% آسیب محکوم میشود. زیرا ممکن است این ۴۵% به دلیل و سببی مانند عدم رعایت از ناحیه بیمار محقق شده باشد. همچنین ممکن است پزشک خاطی به پرداخت تمام ۴۵% آسیب وارده محکوم شود. لذا نمیتوان برای دیه جراحی پروتز سینه مقدار و اندازه مشخصی را درنظر گرفت. این امر، موردی محتمل و بستگی به میزان آسیب وارده داشته و در هر بیمار متفاوت از بیمار دیگر میباشد.

مرجع مطالبه دیه جراحی پروتز سینه

خوب است بدانید مطالبه دیه جراحی پروتز سینه امری است که نیاز به تصریح و مطالبه در متن و شرح شکواییه ندارد. بلکه نظر به ماهیت جرایم پزشکی، بعنوان مجازات پزشک خاطی، دیه در نظر گرفته میشود. لذا مرجعی که پزشک را به پرداخت دیه محکوم میکند، همان دادگاه کیفری دو صالح به رسیدگی به اصل دعوا میباشد.

  • نکته: ممکن است در اثنای رسیدگی به پرونده کیفری، متهم یا همان پزشک فوت نماید و پرونده با قرار موقوفی تعقیب مواجه شود، در این فرض میتوانید در صورت وجود سایر شرایط و عوامل موثره که در مقام اثبات ارائه و حجیت آنها بی شائبه میباشد، با طرح دعوای حقوقی از طریق تنظیم دادخواست مطالبه دیه با استناد به اوراق و محتویات پرونده کیفری نسبت به مطالبه دیه خود از ماترک متوفی اقدام شایسته را انجام دهید.
◁◁ بیشتر بدانید:  شکایت از پزشک در سال ۱۴۰۳

مطالبه دیه از جراح پروتز سینه
مطالبه دیه از جراح پروتز سینه

وکیل مطالبه دیه از پزشک

بهترین تصمیمی که میتواند آینده روشنی را برای دعاوی کیفری و پرونده های کیفری رقم بزند، همراه داشتن وکیل متخصص و حرفه ای میباشد که حسب علم و تخصص و تجربه خود در زمینه های مختلف جرایم پزشکی مانند مطالبه یا شکواییه دیه جراحی پروتز سینه فعالیت مینماید. موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا مفتخر است به در اختیار داشتن بهترین وکلای متخصص و حرفه ای که حتی در تماس تلفنی شما عزیزان آماده ارائه خدمات حقوقی مانند مشاوره های تخصصی حقوقی میباشند. خوب است بدانید کلیه اعضای کادر موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا در تهران وکیل پایه یک دادگستری بوده و غیر از وکیل پایه یک، شخصی پاسخگوی شما نمیباشد.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۵ میانگین امتیاز: ۴.۸]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

8 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
خاطره شیرمحدی
2 سال قبل

من به مبلغ توافقی ۳۰ هزار تومن ریختم و از حسابم کسر شد ولی عدالت میگه اسم من اونجا نیست

ورکانه
3 سال قبل

سلام خسته نباشید خواستم از وکیل متخصص جرایم پزشکی تشکر کنم امروز با ایشون تماس گرفتم خیلی خوب بنده راهنمایی کردند و بهم گفتند که باید چکار کنم و کجا برم. هزینه ای هم دریافت نکردند مشاوره کاملا تخصصی و رایگان دادند.

کرمانشاهی
3 سال قبل

باسلام و تشکر از سایت خوبتون بنده دانشجو حقوق هستم سوالی داشتم رابطه شکلی و ماهوی جرایم پزشکی با تخلفات پزشکی چیه؟

سهیلا
3 سال قبل

سلام خسته نباشید خواستم تشکر و قدر دانی کنم از وکلای خوبی که دارید من پیج اینستاگرام شمارو دنبال میکنم واقعا مطالب خوب و کارامدی داره. ممنونم