شکایت از جراح پروتز سینه

همانطور که واقف هستید به دلیل کثرت جراحی های زیبایی در عصر کنونی و متاسفانه انجام جراحی توسط پزشک و غیر پزشک یا پزشک فاقد تخصص و صلاحیت، جرایم پزشکی دامنه گسترده ای یافته و دعاوی کیفری پزشکی رو به فزونی میباشد. از جمله دعاوی کیفری پزشکی، شکایت از جراح پروتز سینه میباشد. در این مقاله شکایت از جراح پروتز سینه از ابعاد علمی و حقوقی مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.

پروتز سینه چیست؟ (جراحی پروتز سینه)

وکیل شکایت از جراحی زیبایی میگوید: پروتز سینه یا ایمپلنت سینه بعنوان یکی از پرطرفدارترین جراحی های زیبایی در زنان محسوب میشود. این عمل جراحی زیبایی به معنای فرم دهی و زیباسازی سینه زنان با قراردادن پروتز در زیر ماهیچه سینه یا روی ماهیچه سینه میباشد. شکایت از جراح پروتز سینه ممکن است بابت علل و عوامل بسیاری باشد که بعنوان معضلات و عوارض پس از عمل بروز نموده که در اکثر موارد همراه با قصور پزشکی میباشد. لذا شکایت از جراح پروتز سینه همچون سایر دعاوی کیفری پزشکی هم قابل تعقیب و طرح شکایت در دادسرای جرایم پزشکی بوده و هم قابل طرح شکایت و رسیدگی در سازمان نظام پزشکی میباشد.

دلایل انجام جراحی زیبایی پروتز سینه

وکیل مربوطه نظر به وقوفی که بر دعاوی کیفری پزشکی داشته و به دلیل ارتباط فراوان با جامعه دکتری و علم پزشکی بصورت فهرست وار دلایل تمایل به انجام این عمل را به شرح ذیل بیان میدارد که به هر دلیلی که این عمل انجام شود، ممکن است تحت شرایط خاص، شکایت از جراح پروتز سینه را در پی داشته باشد.

  • افزایش حجم در جهت زیباسازی
  • تقارن سازی و همسان سازی
  • فرم دهی و رفع دفرمه بودن
  • بازسازی سینه برداشته شده در اثر سرطان

نکته: عمر مفید پروتزهای سینه ٧ تا ١٢ سال میباشد. برخی از آنها طول عمر ٢٠ ساله داشته و برخی بعنوان پروتز دائمی هستند. لذا بهترین توصیه پزشکان چکاپ سالیانه سینه با سونوگرافی میباشد. از این رو چنانچه به دلایلی غیر از تقصیر بیمار عمر این پروتزها کوتاهتر بوده و یا درون سینه باز شوند و به اصطلاح پاره شوند مورد از موارد شکایت از جراح پروتز سینه خواهد بود.

دلایل شکایت از جراح پروتز سینه

وکیل متخصص نظر به تجربه عملی در پرونده ها و اشراف کافی بر علم پزشکی به دلیل تخصصی بودن وکالت در دعاوی پزشکی فهرست وار میگوید:

  • ظاهر غیرقابل قبول
  • نشت و پارگی پروتز و خارج شدن مایع درون آن
  • جداشدن زخم و جای جراحی
  • تجمع خون، خونریزی یا هماتوم
  • جابجایی و تکان خوردن پروتزها
  • درد ممتد غیرقابل تحمل
  • بروز فیبروز یا بافتهای سفت درون سینه
  • عدم التیام زخم در زیر بغل، بالای شکم، اطراف سینه بدلیل قصور و خطای پزشکی در انجام عمق جراحت و بخیه آن

کلیه موارد فوق و بسیاری از عوارض دیگر که در هر فرد بصورت خاص و ویژه بروز مینماید میتواند دلیل شکایت از جراح پروتز سینه باشد.

شیردهی پس از انجام این عمل جراحی زیبایی

به عقیده جراحان و پزشکان متخصص انجام عمل جراحی زیبایی علی القاعده نباید مانع از شیردهی و اختلال در تولید شیر در سینه و ارتزاق نوزاد از سینه مادر شود. لذا به عقیده ایشان یک سال پس از عمل زیبایی جراحی سینه و ایمپلنت آن، زن میتواند اقدام به بارداری نموده و به فرزند خود شیر دهد. ولیکن چنانچه زن از انجام این مهم ناتوان بماند مورد از موارد شکایت از جراح پروتز سینه خواهد بود.

شکایت از جراح پروتز سینه بدلیل کوتاهی پزشک

یکی از شایع ترین موارد دلیل شکایت از جراح پروتز سینه این است که بیمار میگوید پزشک متخصص مربوطه نه تنها هیچگونه اطلاه و آگاهی درخصوص مراقبت های بعد از عمل به بیمار ارائه نداده است، بلکه درمورد احتیاط ها و بایسته های پیش از عمل نیز چیزی نگفته است. لذا انجام چنین خطاها و قصور پزشکی موجب طرح شکایت از جراح پروتز سینه در پرونده خاص مربوطه خواهد بود.

مراقبتهای لازمه قبل از عمل پروتز سینه

  • بررسی آلرژی یا حساسیت های بیمار به داروی بیهوشی یا سایر داروها و مسکن ها
  • اطمینان خاطر از حال عمومی بیمار و سلامت وی
  • احراز عدم ابتلای بیمار به بیماری های آسم، قلب و عروق، تنفس و غیره
  • قطع مصرف دخانیات اعم از سیگار و قلیان و غیره از ١ ماه قبل از عمل
  • قطع مصرف الکل از ١ ماه قبل از عمل
  • قطع مصرف داروهای رقیق کننده خون همچون آسپرین از ٢ هفته قبل از عمل
  • ذکر و تفهیم عوارض احتیاطی و خطر عمل توسط پزشک به بیمار قبل از عمل جراحی پروتز سینه

پرواضح است که دامنه خطای پزشکی گسترده بوده و مشکل پزشکی هر موکل در پرونده مختص به خود بصورت تخصصی مورد بررسی قرار میگیرد و سپس وکیل مربوطه اعلام میدارد که شکایت از جراح پروتز سینه نتیجه مثبتی در پی خواهد داشت یا خیر.

مراقبتهای بعد از عمل

  • کمپرس گرم و سرد با احتیاط فراوان به دلیل عدم ایجاد سوختگی در پوست، زیرا تا مدتی بعد از عمل سینه بی حس خواهد بود.
  • عدم ورزش و فعالیت سنگین تا ٢ ماه
  • طول مدت ۶ ماه تا ١ سال برای رفع بخیه
  • کاهش مصرف نمک تا ٢ هفته و مصرف فراوان مایعات
  • استفاده از سوتین طبی
  • بعد از ٣ روز از عمل، استراحت مطلق ممنوع و الزام به انجام پیاده روی آرام

تقصیر بیمار و عدم استحقاق او بر شکایت از جراح پروتز سینه

چنانچه بیمار پی از عمل جراحی زیبایی، در انجام مراقبتهای لازمه و طی نمودن دوران نقاهت وفق سفارشات لازمه صورت گرفته از ناحیه پزشک، کوتاهی و تقصیری داشته باشد، نمیتواند انتظار داشته باشد که با طرح شکایت از جراح پروتز سینه به نتیجه مطلوبی دست یابد. زیرا کمیسیون نظام پزشکی به بررسی همه جانبه موضوع مطروحه پرداخته و خطا و تقصیر بیمار و پزشک را توامان مورد تفحص و تحقیق قرار میدهد.

لذا اگر بیمار در مدت ممنوعه و دوران نقاهت به انجام تحرکات سنگین اقدام نماید، حق شکایت از جراح پروتز سینه به دلیل عدم انتساب نتیجه به جراحی آن پزشک را نخواهد داشت. مگر آنکه از بابت امر دیگری باشد. مثلا بخیه های که میبایست جذبی باشند و بعد از رفع آن، جای عمل و خط عمل باقی نماند، به شکل نامتعارف و عارضه گونه ای محل بخیه ایجاد ناهمگونی و مشکل در پوست شده باشد. در این مورد شکایت از جراح پروتز سینه امکان پذیر میباشد.

الزام به ترمیم یا عمل مجدد

آیا در نتیجه شکایت از جراحی کاشت سینه یا پروتز سینه میتوانم از دادگاه بخواهم که پزشک را به عمل مجدد یا عمل ترمیمی وادار نماید؟ خوب است بدانید که امکان ملزم نمودن پزشک به عمل مجدد وجود ندارد. قانون چنین اجازه ای نمیدهد که به موجب حکم دادگاه بتوانیم پزشکی را به انجام جراحی مجدد مجبور نماییم. بلکه این امر میتواند در قالب انجام توافق و عنوان صلح و سازش، میان طرفین به منصه تراضی برسد. برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص بهترین نحوه برقراری صلح و سازش در خصوص جرایم پزشکی با وکیل جرایم پزشکی و وکیل کیفری در شکایت از پزشک مشورت نمایید.

◁◁ بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل پزشکی

وکیل برای شکایت از جراح پروتز سینه
وکیل برای شکایت از جراح پروتز سینه

وکیل شکایت از جراح پروتز سینه

کلیه جراحی های صورت گرفته اعم از درمانی و زیبایی، همچون ایمپلنت سینه، نیازمند تخصص میباشد. لذا انجام چنین جراحی های پزشکی پرمخاطره و دشوار را به دست پزشکی بسپارید که علاوه بر تخصص، مهارت و تجربه لازمه را دارا باشد. چنانچه بعد از انجام جراحی همچون پروتز سینه با مشکلات و عوارضی مواجه شدید که به ناچار میبایست شکایت از جراحی پروتز سینه را انجام دهید، بهترین اقدامی که میتوانید انجام دهید سپردن تنظیم شکوائیه و طرح پرونده کیفری خود به وکیل متخصص جرایم پزشکی میباشد. موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا نه تنها در دعاوی پزشکی شما، بهترین و خبره ترین وکیل متخصص و حرفه ای خود را در اختیار شما قرار میدهد، بلکه حتی مشاوره حقوقی تلفنی شما نیز با وکیل متخصص بوده و نظریات ایشان راهگشا و مثمر ثمر برای شما دوستان خواهد بود.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۵ میانگین امتیاز: ۴.۲]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

40 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
اهورا
15 روز قبل

سلام، من عمل پروتز سینه انجام دادم ۱۱ ماه پیش از اون زمان توی سینه چپم برق میگیره و رعشه میزنه. میتونم شکایت کنم بدون هیچ مدرکی؟

سحر
1 سال قبل

سلام، من پارسال لیفت سینه انجام دادم از اندازش و فرمش راضی نبودم، الان سه روزه دوباره پروتز و لیفت انجام دادم. پانسمانم در آوردم به شکل عجیبی یکی از سینه هام فرق داشت و بزرگ‌تر بود و اینکه من گفته بودم میخوام سینه هام از قبل بزرگ‌تر بشه، که اصلا اندازش هم تغییر نکرده بود و من از کرمان اومدم تهران عمل کردم. آیا شکایت کنم به جایی میرسم و اینکه میتونم تو شهر خودم شکایت کنم؟

مریم
2 سال قبل

با سلام من چهار ماه پیش یعنی ۱۴۰۰/۹/۱ عمل کوچک کردن سینه داشتم و دکتر به خاطر مپادی که بر روی نوک سینه ام زدند و موجب تخریب نوک سینه سمت چپم شد و الان نوک سینه وجود ندارد و سمت راست و چپ سینه ام هم گوشت اضافه دارد، که همسرم از این موضوع به شدت ناراحت هستند آیا میتوانم از دکتر مربوطه شکایت کنم ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید.

مریم
2 سال قبل

سلام من می خواهم با وکیل جرایم پزشکی صحبتی داشته باشم (لطفا) در رابطه باعمل کوچک کردن سینه.

بهار
2 سال قبل

سلام من چجوری میتونم با وکیل جرایم پزشکی تماس بگیرم؟