تبلیغات گمراه کننده پزشکی

وکیل جرایم پزشکی که متخصص و با تجربه در پرونده های پزشکی می باشد در مقاله حاضر قصد دارد تا به بهترین شکل ممکن یکی از تخلفات انتظامی پزشکان تحت عنوان جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده را به خوبی مورد بررسی قرار دهد. امروزه با توجه به شیوع گسترده جراحی های زیبایی در بین افراد جامعه، تبلیغات های مختلفی نیز از سوی پزشکان غیر متخصص در این زمینه صورت می گیرد (البته بسیاری از پزشکانی که در این حوزه فعالیت می کنند متخصص و حرفه ای می باشند) از جمله مهمترین این نوع تبلیغات ها مربوط به فضای مجازی می باشد که همواره بهترین راه برای گمراه کردن بیماران می باشد.

وکیل جرایم پزشکی با تجربه ای که در پرونده های مشابه در این زمینه کسب نموده است، قصد دارد در مقاله حاضر به صورت حرفه ای، به بررسی تخلف انتظامی جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده و نحوه شکایت از پزشکی که این نوع تبلیغات های گمراه کننده را انجام می دهد بپردازد.

جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده به چه صورت است؟

تخلف انتظامی جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده به این صورت است که پزشک مورد نظر با توجه به خدماتی که ارائه می دهد از جمله جراحی بینی، بای فست، عمل کوتاه کردن استخوان چانه، جراحی لیپولیز، عمل بلفارو پلاستی، جراحی ابدومیناپلاستی، تزریق چربی صورت، تزریق دستی ژل، بوتاکس، تزریق چربی باسن، فیس لیفت یا پوست کشی صورت، لیفت دم ابرو و ….اقدام به انجام تبلیغات هایی در رسانه ها یا فضای مجازی اعم از اینستاگرام، تلگرام یا واتساپ و …. نماید که جنبه گمراه کننده داشته و با وعده های گوناگون سبب جذب بیماران گردد.

در صورتی که تبلیغات های صورت گرفته دارای وعده های واهی بوده یا خارج از شئونات پزشکی باشد، پزشک مورد نظر مرتکب تخلف انتظامی جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده شده است و بیماری که از فعل پزشک دچار زیان های مادی یا جسمی شده است می تواند شخصا یا توسط وکیل متخصص شکایت از پزشک،  اقدام به طرح شکواییه علیه پزشک متخلف نماید.

◁◁ بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل پزشکی

مصادیق رایج تبلیغات های گمراه کننده

تخلف انتظامی جذب بیمار از طریق تبلیغات های گمراه کننده را به عقیده وکیل شکایت از پزشک  می توان در موارد ذیل که از بهترین و رایج ترین موارد جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده می باشند، به صورت مصداقی ملاحضه کرد:

جذب بیمار بر خلاف شئون حرفه پزشکی

وکیل شکایت از پزشک تخلف انتظامی فوق را در غالب مثال به خوبی برای شما شرح می دهد، برای مثال اگر پزشکی یک فرد را اجیر کند تا در بیرون مطب اقدام به تبلیغ برای پزشک مورد نظر نماید و افراد را به داخل مطب هدایت کند این فعل پزشک خلاف شئونات پزشکی بوده و جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده محسوب می شود.

وکیل جرایم پزشکی

جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده امروزه یکی از منابع اصلی تامین درآمد برای پزشکان متخلف شده و متاسفانه به دلیل عدم نظارت بر این فضا بسیاری از بیماران در دام این افراد غیر متخصص و غیر حرفه ای افتاده و متحمل زیان های جبران ناپذیری می گردند، در همین راستا، به جهت تخصصی بودن این دعاوی و اهمیت فراوان نحوه طرح شکایت و نوع دفاع در دادسرا و دادگاه برای بیماران و همچنین پزشکان متعهدی که در دام افراد سودجو قرار گرفته اند و نیاز به انجام دفاع مطابق با قانون در دادگاه دارند، ضروری است که از کمک یک وکیل پایه یک دادگستری که متخصص در زمینه دعاوی پزشکی باشد بهره مند گردند تا به نحو مطلوب از حقوق خویش دفاع نمایند.


جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده
جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده

انجام تبلیغات گمراه کننده از طریق رسانه ها

جذب کردن بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده در رسانه ها و فضاهای مجازی به این شکل است که، پزشک وعده های گمراه کننده و غیر ممکن مانند بلند کردن قد افراد بالغ یا درمان قطعی بیماری هایی می دهد که اساسا درمان قطعی ندارند و یا نوعی از جراحی بینی را تبلیغ می کند که غیر واقعی می باشد.

تبلیغات تجاری کالاهای پزشکی و دارویی

جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده شامل تبلیغات تجاری کالاهای پزشکی و دارویی هم شده و به عقیده وکیل شکایت از پزشک مطابق با قانون اگر پزشک در مطب خویش اقدام به تبلیغات در خصوص کرم یا داروی چاقی یا لاغری و… مربوط به شرکت خاصی نماید مرتکب تخلف انتظامی پزشکی شده است و بیمار می تواند اقدام به شکایت از پزشک متخلف نماید.

بررسی ماده ۱۴ آیین نامه انتظامی پزشکان

جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده از منظر ماده ۱۴ آیین نامه انتظامی پزشکان تخلف محسوب شده و پزشکی که اقدام به انجام چنین فعالیت هایی نماید، از منظر وکیل پزشکی به استناد قانون فوق قابل مجازات می باشد.

  • نکته مهم: مستند قانونی تخلف انتظامی جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده ماده ۱۴ آیین نامه انتظامی پزشکان می باشد.

ماده ۱۴ آیین نامه انتظامی پزشکان “جذب بیمار به صورتی که مخالف شئون حرفه پزشکی باشد و همچنین هرنوع تبلیغ گمراه کننده از طریق رسانه‌های گروهی و نصب آگهی در اماکن و معابر، خارج از ضوابط نظام پزشکی ممنوع است. تبلیغ تجاری کالاهای پزشکی و دارویی از سوی شاغلین حرفه‌های پزشکی و وابسته، همچنین نصب اعلانات تبلیغی که جنبه تجاری دارند، در محل کار آنها مجاز نیست.”

مجازات در نظر گرفته شده برای تبلیغ گمراه کننده

جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده همانطور که پیش تر بیان شد تخلف انتظامی بوده و مجازات در نظر گرفته شده برای این تخلف به شرح ذیل می باشد:

الف) توبیخ کتبی با درج در پرونده نظام پزشکی و نشریه نظام پزشکی محل یا الصاق رای در تابلو اعلانات نظام پزشکی محل

ب) محرومیت از اشتغال به حرفه های پزشکی و وابسته، از سه ماه تا یک سال در محل ارتکاب تخلف

ج) محرومیت از اشتغال به حرفه های پزشکی و وابسته، از سه ماه یا یک سال در تمام کشور

پیج های اینستاگرامی پزشکان

چنانچه در هر یک از صفحات اینستاگرامی که توسط پزشک اداره میشود و یا منتسب به وی میباشد، مطالبی در قالب متن، وویس، ویدیو و تصویر ارائه گردد، که متضمن، جذب بیمار از طریق تبلیغات غیرواقع باشد، موجب مسئولیت برای پزشک میگردد. لذا بهترین توصیه به پزشکان محترم این است که مطالب حقیقی همراه با صداقت بارگزاری شود.


◁◁ بیشتر بدانید:  تخلفات انتظامی پزشکان و تفاوت آن با جرایم پزشکی

شکایت از پزشک به علت تبلیغات گمراه کننده
شکایت از پزشک به علت تبلیغات گمراه کننده

شکایت از پزشک به دلیل تبلیغات گمراه کننده

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا در تهران با در اختیار داشتن کادری مجرب از وکلای پایه یک دادگستری متخصص و با تجربه ای درخشان در زمینه پرونده های پزشکی این نوید را به شما بیماران و پزشکان عزیز می دهد که، در صورت اعتماد به مجموعه ما با کیفیت ترین و حرفه ای ترین خدمات را از ما اخذ خواهید نمود.

برای مشاوره با وکیل شکایت از پزشک یا تنظیم لایحه، تنظیم شکواییه، طرح دادخواست مطالبه ضرر و زیان از پزشک یا شکایت از پزشکی که جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده می نماید، با ما تماس بگیرید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۶ میانگین امتیاز: ۴.۹]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

46 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
پریسا
2 سال قبل

سلام مجدد. من یه سوال داشتم خدمتتون پزشکی که به مراجعینش احتمالات و مشکلاتی که ممکنه بعد عمل به وجود بیاد توضیحی نده و فقط از واژه عالی میشه شک نکن استفاده کنه ایا جرم محسوب میشه؟ من خودم و بسیاری از بیماران یک متخصص گوش و حلق و بینی فقط این جمله رو موقع ویزیت شنیدیم. و ایشون بدون درنگ فقط گفتن عالی میشه. توی صفحه اینستاگرامی هم اگه بیماراشون بنویسن که بینیشون بد شده و از مشکلاتش بگن بلافاصله بلاک میشن. آیا این ها تخلف محسوب میشه؟

پریسا
3 سال قبل

با سلام. در مورد عمل بینی آیا اگر صفحه اینستاگرامی پزشک فقط نتایج عمل را از زوایایی نشان دهد که نتیجه را عالی نشان دهد و نظرات مخالف را در صفحه اش پاک کند و تنها نتایج خوب را منتشر کند آیا جز تبلیغات گمراه کننده محسوب میشود؟

نیلوفر
3 سال قبل

چقدر خوب مشاوره تلفنی میدید واقعا لذت بردم از وکیل کاربلدتون کاش مثل شما زیاد بود

بیتاب
3 سال قبل

سلام سوالم اینه پزشکی که میاد تو اینستا تبلیغات تزریق ژل میکنه و از عکسها و فیلمهایی استفاده میکنه که نمونه کار خودش نیستن. آیا این مصداق جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده میباشد؟ با سپاس از شما

دارزي
3 سال قبل

سلام خسته نباشید جذب بیمار از طریق تبلیغات گمراه کننده شامل تشکیل کانال تلگرامی که در آن بیماران سابق که بهبود یافته و از شرایط خویش راضی هستند هم میشود یا خیر؟ زیرا همکار اینجانب بعنوان یک جراح زیبایی عکس و فیلم تبلیغاتی از سایتهای خارجی ارائه میدهد ولی بنده صرفا عکس و فیلم بیماران قبلی ام را که از عمل جراحی بینی راضی هستند را در کانال شخصی خویش به اشتراک میگزارم بادرود و تشکر