ماده 7 شرایط عمومی پیمان

ماده ۷ شرایط عمومی پیمان در خصوص پیمانکار می باشد. پیمانکار یکی از طرفین قرارداد پیمانکاری است. پیمانکار می تواند یک شخص حقیقی و یا حقوقی باشد. در قراردادهای پیمانکاری دولتی پیمانکار الزما باید یک شخص حقوقی یعنی شرکت باشد و شخص حقیقی نمی تواند به عنوان پیمانکار دولت فعالیت نماید.

ماده ۷ شرایط عمومی پیمان
ماده ۷- پیمانکار، شخص حقیقی یا حقوقی است که سوی دیگر امضاء کننده پیمان است و اجرای موضوع پیمان را بر اساس اسناد و مدارک پیمان، به عهده گرفته است. نمایندگان و جانشین های قانونی پیمانکار، در حکم پیمانکار می باشد.

◁◁ بیشتر بدانید:  شرایط عمومی و خصوصی پیمان همراه با جدیدترین اصلاحات ۱۴۰۳

وکیل پیمانکاری و تعریف پیمانکار

وکیل پیمانکاری پیمانکار را اینگونه تعریف می کند، پیمانکار شخصی است که اجرای موضوع پیمان بر طبق اسناد و مدارک پیمان بر عهده این شخص است. قرارداد پیمانکاری یک عقد است که به موجب آن شخصی انجام یک پروژه در مقابل شخص دیگری متعهد می شود، همانطور که در ماده ۱۸۳ قانون مدنی عقد اینگونه تعریف شده است. “یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر دیگر تعهد به امری نمایند که مورد قبول آنها باشد” در قرارداد پیمانکاری پیمانکار در مقابل کارفرما تعهد به اجرای موضوع پیمان می نماید.

پیمانکار شخص حقیقی است یا حقوقی؟

وکیل پیمانکاری پرسش فوق را اینگونه پاسخ می دهد، بر خلاف کارفرما که الزاما شخص حقوقی است پیمانکار می تواند هم شخص حقیقی باشد و هم شخص حقوقی به عبارت دیگر پیمانکار می تواند یک شخص حقیقی و واقعی باشد مانند آقای محمدی و یا ممکن است یکی از شرکت های قانون تجارت باشد و در این امر محدودیتی برای پیمانکار وجود ندارد.

نمایندگان قانونی پیمانکار چه افرادی هستند؟

وکیل پیمانکاری در پاسخ به پرسش فوق بیان می دارد، ممکن است پیمانکار به عنوان شخصیت حقوقی یا حقیقی تمایلی برای امضای قرارداد پیمانکاری نداشته باشد و بخواهد که نماینده خویش را به عنوان امضاء کننده قرارداد پیمانکاری معرفی نماید. نماینده قانونی پیمانکار با توجه به اینکه پیمانکار می تواند شخص حقیقی و یا حقوقی باشد متفاوت است.

وکیل پیمانکاری در ادامه به بررسی هر دو فرض پیش گفته خواهد پرداخت.

نماینده قانونی پیمانکار که شخص حقیقی است

وکیل پیمانکاری در تشریح عنوان فوق بیان می دارد، شخص حقیقی زمانی که به عنوان پیمانکار در قراردادی در نظر گرفته می شود می تواند شخصا اقدام به امضای قرارداد پیمانکاری ننماید و فردی را به عنوان نماینده خویش برای امضای قرارداد معرفی نماید در این صورت پیمانکار باید شخصی را به عنوان وکیل برای امضای قرارداد معرفی کند و در وکالتنامه تنظیمی می بایست تمامی اختیارات لازم را برای امضای قرارداد در اختیار این فرد قرار دهد.

وکیل پیمانکاری توصیه می نماید که کارفرمایان هنگام انعقاد قرارداد با وکیل شخص حقیقی به دقت اختیارات تعیین شده برای این فرد را مورد بررسی قرار دهند تا در آینده به علت نداشتن اختیارات لازم قرارداد منعقده دچار مشکل نگردد.

وکیل پیمانکاری در تهران
قرارداد پیمانکاری از جمله تخصصی ترین و همچنین با توجه به بار مالی سنگینی که دارد از جمله مهمترین قرارداد های قابل انعقاد می باشد. فعالیت در حوزه قرارداد های پیمانکاری برای وکیل پیمانکاری نیاز به تخصص و تجربه کافی دارد تا وکیل پیمانکاری بتواند با تسلط بر قسمت های مختلف قرارداد دفاعیات لازم را در خصوص دعاوی مطروحه در پرونده های پیمانکاری ارائه نماید.

◁◁ بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل پیمانکاری

نماینده قانونی پیمانکار که شخص حقوقی است

وکیل پیمانکاری در تشریح عنوان فوق بیان می دارد، زمانی که پیمانکار شخص حقوقی باشد با دو حالت مواجه هستیم.

حالت اول زمانی است که مدیران دارای حق امضای شرکت شخصا برای انعقاد قرارداد حاضر شوند و اقدام به انعقاد قرارداد با توجه به اختیارات حاصله از اساسنامه شرکت نمایند.

وکیل پیمانکاری در ادامه بیان می دارد، حالت دوم زمانی است که مدیران شرکت علاقه ای به این که شخصا قرارداد منعقد نمایند نداشته و وکیلی تعیین نمایند تا اقدام به انعقاد قرارداد نماید در این حالت وکیل تعیینی با توجه به اختیارات خویش اقدام به انعقاد قرارداد می نماید.

جانشینان قانونی پیمانکار چه کسانی هستند؟

وکیل پیمانکاری در پاسخ به پرسش فوق بیان می دارد، قائم مقام قانونی پیمانکار کسی است که در شرایط خاص، که پیمانکار به دلایلی شرایط لازم را برای ادامه کار ندارد و در این حالت دستگاه اجرایی می تواند برای ادامه پیمان با پیشنهاد پیمانکار، پیمانکار دیگری را با در نظر گرفتن شرایط زیر، جایگزین پیمانکار سابق نماید.

۱- پیمان بدون هیچ تغییری به پیمانکار جدید منتقل شود.

۲- پیمانکار جدید باید صلاحیت اجرای موضوع پیمان را داشته باشد.

۳- پیمانکار جدید باید کلیه تضمین های پیمانکار قبلی را ارائه نماید و جایگزین آن نماید.

۴- پیمانکار جدید باید کلیه تکالیف پیمانکار سابق را از جمله حسن انجام کار به عهده گیرد.

۵- با انتقال قرارداد پیمانکاری کلیه مطالبات دستگاه اجرایی از پیمانکار سابق به پیمانکار جدید و همچنین کلیه مطالبات پیمانکار سابق از دستگاه اجرایی به پیمانکار جدید منتقل می شود.

۶- با انتقال قرارداد پیمانکاری به پیمانکار جدید، پیمانکار سابق دیگر تعهدی نخواهد داشت.

۷- انتقال پیمان باید با تنظیم موافقتنامه بین پیمانکار سابق، پیمانکار جدید و دستگاه اجرایی صورت گیرد. این موافقتنامه پس از سپردن تضمین های مورد اشاره در بند ۳ معتبر خواهد بود.

۸- دستگاه اجرایی تعهدی در خصوص تحویل کارگاه و تعهداتی بین پیمانکار جدید و سابق نخواهد داشت.

بررسی ماده هفتم شرایط عمومی پیمان
بررسی ماده هفتم شرایط عمومی پیمان

وکیل پیمانکاری در تهران آماده همکاری

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا در تهران همواره از این شعار پیروی می نماید که هر وکیل باید صرفا در یک حوزه تخصصی فعالیت نماید و نمی توان تصور کرد وکیلی را که در حال حاضر بتواند در همه عرصه ها فعالیت کند دلیل این امر هم آن است که علم حقوق همواره در حال پیشرفت و گسترش است و نمی توان همزمان در همه عرصه ها به روز ماند و خدمات با کیفیتی ارائه کرد. در همین راستا موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا اقدام به تشکیل دپارتمانی تخصصی از وکلای پایه یک دادگستری در حوزه پرونده های پیمانکاری نموده است تا بتواند تخصصی ترین خدمات را به شما عزیزان ارائه نماید. برای مشاوره در مورد پرونده های پیمانکاری یا طرح دعوا در خصوص قرارداد های پیمانکاری یا دفاع در پرونده های پیمانکاری با وکیل پیمانکاری در تهران تماس بگیرید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۰ میانگین امتیاز: ۴.۶]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

38 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
گرام
1 سال قبل

آیا سرپرست کارگاه نماینده شرکت است؟

حبیب موسوی
2 سال قبل

سلام خسته نباشید
در شرایط عمومی پیمان ذکر شده که نماینده قانونی پیمانکار حق امضا قرارداد رو داره. میخواستم بدونم منظور از قانونی چیه. آیا با یک نامه کتبی از طرف مدیرعامل میشه یک شخص رو نماینده خودش معرفی کنه؟

حسینی
3 سال قبل

سلام پیمانکار در قرارداد پیمانکاری ما یک شرکتی هست تو شیراز الان بری طرح عوا اگر پروژه تو تهران باشه باید کجا شکایت کنیم؟

کیوان
3 سال قبل

سلام تامین دلیل اگر قرارداد تو تهران باشه اما پروژه تو عسلوییه باید کجا انجام بشه عسلوییه یا تهران؟

چمران
3 سال قبل

سلام تشکر از مطالب مفیدتون شما تنها سایتی هستید که انقد تخصصی در زمینه قرارداد پیمانکاری مطلب ارائه کردید.