مجازات مصرف شیشه برای بار اول مشمول ماده ۱۵ قانون مبارزه با مواد مخدر میباشد. معتاد به کمپ معرفی شده و تحت درمان قرار میگیرد. مجازات مصرف شیشه برای بار دوم تحت عناوین خرید و فروش و حمل و نگهداری ممکن است مورد حکم قرار بگیرد. حکم مصرف شیشه ممکن است منطبق با ماده ۱۶ باشد که مجازات حبس و شلاق دارد.
مجازات معتاد شیشه
مجازات معتاد شیشه اگر برای بار نخست باشد، و عنوان اتهامی دیگری مانند حمل و نگهداری را شامل نشود، میتواند مشمول مفاد ماده ۱۵ باشد. زیرا اعتیاد جرم است. معتاد به شیشه، مجرم است. بهترین وکیل مواد مخدر تهران میگوید: ولی به کلیه معتادان اجازه داده میشود، به مراکز مجازی که از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مشخص میگردد، مراجعه و نسبت به درمان و بازپروری خود اقدام نمایند.
حکم مصرف شیشه و حمل آن
مجازات مصرف شیشه اگر دربردارنده حمل و نگهداری آن نیز باشد، با در نظر گرفتن میزان و مقدار آن، تعیین میگردد. به عنوان مثال مجازات حمل و نگهداری بیش از یک گرم تا چهار گرم شیشه، از ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تا ۲۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال جریمه نقدی و دو تا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق میباشد.
- نکته: برای اطلاع از مجازات پرونده کیفری خود، با موسسه ما در تهران تماس گرفته و خواستار صحبت با وکیل مواد مخدر باشید.
مجازات کسی که یک بار شیشه میکشد
بند الف ماده ۱۵ مقرر میدارد، کلیه معتادان به مواد مخدر مذکور در ماده ۸ موظفند ظرف شش ماه، اقدام به ترک اعتیاد نمایند. لذا اگر کسی برای اولین بار به دلیل استعمال شیشه و مصرف شیشه دستگیر شود، و شیشه با خود نداشته باشد، یعنی از وی مواد مخدر شیشه کشف نگردد، صرفا به کمپ معرفی شده و باید گواهی سلامت خود را به دادگاه ارایه نماید.
مجازات مصرف کننده شیشه
مجازات مصرف کننده شیشه، بدون خرید و فروش آن، میتواند مشمول مقررات ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر گردد. در این صورت، مقام قضایی می تواند برای یک بار با اخذ تأمین مناسب، و تعهد به ارائه گواهی موضوع ماده (۱۵) این قانون، همان گواهی ترک اعتیاد و سلامت معتاد، نسبت به تعلیق تعقیب مجرم، به مدت شش ماهه اقدام، و معتاد را به یکی از مراکز مربوطه معرفی نماید.
مجازات معتاد متجاهر به شیشه
مجازات مصرف شیشه درحالیکه معتاد، متجاهر به اعتیاد است، به این صورت است که، با دستور مقام قضایی، برای مدت یک تا سه ماه در مراکز دولتی و مجاز درمان و کاهش آسیب نگهداری میشوند. تمدید مهلت برای یک دوره سه ماهه دیگر با درخواست مراکز مذکور بلامانع است.
وکیل مواد مخدر تهران ادامه میدهد: با گزارش مراکز مذکور و بنا بر نظر مقام قضایی، چنانچه معتاد آماده تداوم درمان طبق ماده ۱۵ قانون مبارزه با مواد مخدر باشد، تداوم درمان وفق ماده مزبور بلامانع می باشد.
مجازات مصرف شیشه برای متخلف
مجازات مصرف شیشه برای شخصی که موارد مذکور در فوق را بدون عذر موجه، رعایت نمیکند، حبس از نود و یک روز تا شش ماه میباشد. توصیه به دوستان گرامی و خانواده ایشان، حتما از وکیل مواد مخدر تهران مشاوره دریافت نموده، و مندرجات فوق را به وی تفهیم نمایید.
سایر مجازاتهای قانونی برای معتاد متجاهر متخلف
۱ – بار اول، به پانصد هزار تا یک میلیون ریال جریمه نقدی و چهار تا دوازده ماه حبس.
۲ – بار دوم، به یک میلیون تا چهار میلیون ریال جریمه نقدی و یک تا سه سال حبس.
۳ – بار سوم به بعد، دو تا چهار برابر مجازات بند ۲ و پنجاه ضربه شلاق.
- نکته: در صورتی که معتاد شیشه، از کارکنان دولت باشد، علاوه بر جریمه نقدی و حبس، به مجازات انفصال دائم از خدمات دولتی نیز محکوم میگردد.
بهترین وکیل برای دفاع از پرونده مصرف شیشه
وکیل مواد مخدر در موسسه ما، دارای سابقه در انواع مختلف پرونده های مواد مخدر، خصوصا شیشه میباشد. مجازات مصرف شیشه، زمانی اعمال میگردد که برای قاضی، صرفا این امر به اثبات برسد که مجرم، معتاد است، یا برای اولین بار شیشه مصرف کرده است. لذا اگر سایر اتهامات از قبیل تولید، توزیع، خرید و فروش یا حمل و نگهداری شیشه در پرونده موجود نباشد، میتوان چشم انداز روشنی به سرنوشت پرونده کیفری مصرف شیشه داشت.