پرداخت هزینه نگهداری کارگاه از طرف کارفرما

 پرداخت هزینه نگهداری کارگاه از سوی کارفرما مربوط به زمانی است که کارگاه به دلایلی که منتسب به کارفرما می باشد، به صورت موقت تعطیل شود. در این فرض پرداخت هزینه کارگاه با کارفرما می باشد.

کارگاه چیست؟

هزینه کارگاه در قرارداد پیمانکاری را اگر وکیل پیمانکاری بخواهد برای شما تشریح نماید ابتدا شما باید با مفهوم کارگاه آشنا شوید، کارگاه به محلی گفته می شود که قرار است پروژه پیمانکاری در آن انجام شود یا به عبارت دیگر به زمینی گفته می شود که پروژه در آن بنا می شود.

هزینه کارگاه در قرارداد پیمانکاری چیست؟

هزینه کارگاه در قرارداد پیمانکاری به هزینه هایی گفته می شود که در طول اجرای پروژه صرف نگهداری دستگاه ها و ماشین آلات موجود در کارگاه و هزینه نگاهبان و… می شود. هزینه کارگاه با توجه به نوع کارگاه و پروژه ای که قرار است در آن کارگاه به مرحله اجرا درآید متفاوت می باشد.

پرداخت هزینه کارگاه در قرارداد پیمانکاری با چه کسی است؟

پرداخت هزینه کارگاه در قرارداد پیمانکاری اصولا با پیمانکار می باشد، به عبارت دیگر به جهت اینکه نگهداری دستگاه ها و ابزار موجود در کارگاه لازمه اجرای پروژه می باشد، هزینه های نگهداری آن هم بر عهده پیمانکار است. اما این اصل استثنایی دارد که در ادامه وکیل پیمانکاری بدان خواهد پرداخت.

وکیل دعاوی پیمانکاری

قرارداد های پیمانکاری به جهت اینکه یک قرارداد بسیار تخصصی می باشند نیازمند این است که شما در هنگام بروز مشکلات و دعاوی احتمالی حتما با مشاوره یک وکیل اقدامات مورد نظر خویش اعم از پاسخ به نامه ها و یا ارسال نامه جهت انجام کاری استفاده نمایید. طرح دعوی در خصوص قراردادهای پیمانکاری دارای شرایط خاصی می باشد که متفاوت از دعاوی عمومی است به همین جهت توصیه می شود در پرونده های مورد نظر حتما از مشاوره وکلای پایه یک دادگستری متخصص و با تجربه در زمینه دعاوی پیمانکاری بهره مند گردید.

چه زمانی هزینه کارگاه در قرارداد پیمانکاری بر عهده کارفرما است؟

پرداخت هزینه کارگاه در قرارداد پیمانکاری همانطور که پیش تر بیان شد علی القاعده با پیمانکار است اما در حالتی که کارگاه به جهت اقدامی از سوی کارفرما مانند تامین نکردن مصالح و تجهیزات و یا عدم پرداخت مطالبات پیمانکار تعطیل می شود و کارفرما نیز اقدامی در جهت از سر گیری پروژه انجام نمی دهد، در این فرض هزینه های کارگاه با کارفرما می باشد و کارفرما باید هزینه دستگاه ها و سایر هزینه هایی که در اثر قصور و کم کاری وی ایجاد می شود را پرداخت نماید.

دادگاه صالح برای رسیدگی

هزینه کارگاه در قرارداد پیمانکاری به موجب قرارداد منعقد شده می باشد و با توجه به قانون آیین دادرسی مدنی خواهان که در این پرونده پیمانکار می باشد می بایست دعوای مطالبه هزینه ها را یا در محل اقامت خوانده یعنی کارفرما و یا در محل انعقاد قرارداد یا در محل اجرای تعهد یا پروژه مطرح نماید و دادگاه صالح برای رسیدگی به این موضوع پس از رسیدگی و حسب مورد ارجاع امر به کارشناس اقدام به صدور رای مقتضی می نماید.

◁◁ بیشتر بدانید:  دعاوی رایج بین کارفرما و پیمانکار

وکیل تخصصی پیمانکاری
وکیل تخصصی پیمانکاری

پرونده های پیمانکاری خویش را به ما بسپارید

موسسه حقوقی امین عدالت کبریا در تهران با در اختیار داشتن کادری مجرب از وکلای پایه یک دادگستری متخصص و با تجربه در زمینه دعاوی پیمانکاری این نوید را به شما می دهد که با اعتماد به کادر ما بهترین نتایج را کسب خواهید نمود.

برای مشاوره با وکیل متخصص در زمینه پرونده های پیمانکاری یا تنظیم دادخواست یا تنظیم لایحه برای پرونده های پیمانکاری و یا پیگیری پرونده مطالبه هزینه کارگاه در قرارداد پیمانکاری از سوی بهترین وکیل پیمانکاری با ما تماس بگیرید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۴ میانگین امتیاز: ۴.۷]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

6 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
شاهمرادی
4 سال قبل

سلام پیمانکار قرارداد ما دستمزد کارش رو تا جایی که انجام داده گرفته و ما الان نمیخوایم کار رو اون ادامه بده ولی میگه من خسارت میگیرم از شما آیا میتونه اینکار رو انجام بده؟

شمسی
4 سال قبل

سلام کارگاه ما الان سه ماه تعلیقه و کارفرما هیچ هزینه ای بابت نگهداری مصالح و تجهزیات نمیده باید چیکار کنیم؟

کاظمی
4 سال قبل

سلام اگر کارفرما تجهیزات پیمانکار را بعد از تمام شدن پروژه تحویل ندهد و به این بهانه که اختلاف حساب وجود دارد از تحویل امتناع کند می توان شکایت کیفری علیه کارفرما طرح نمود؟