نکات پرونده های تجاری

توقیف کالاهای دارای علامت تقلبی

سلام دوستان

امروز میخواییم در خصوص دستور موقت مبنی بر توقیف کالاهای دارای علامت تقلبی و اینکه چه کسی میتونه این درخواست رو داشته باشه و از کدوم نهاد باید این درخواست بشه، صحبت کنیم.

وقتی کالایی دارای علامت تقلبی باشد یعنی شخص یا شرکتی، با سو استفاده از علامت ثبت شده دیگری اقدام به تولید کالایی مشابه نماید و علامت ثبت شده دیگری را برای فریب مصرف کننده روی آن کالا استفاده نماید، این اقدام جرم بوده و مالک علامت تجاری مذکور می تواند علیه فرد سو استفاده کننده در محاکم کیفری طرح دعوا نماید.

قانون برای مالک علامت تجاری مذکور این حق را نیز پیش بینی کرده است که، ابتدائا برای جلوگیری از ورود ضررهای بیشتر، تقاضای دستور موقت مبنی بر توقیف کالاهای حاوی علامت تجاری تقلبی را از دادگاه کند و دادگاه موظف است با درخواست مالک علامت مورد نظر موافقت نماید.

نکته:  قاضی رسیدگی کننده می تونه قبل از صدور دستور مورد نظر، از متقاضی دستور موقت تضمین کافی بگیره، تا در صورت اثبات عدم حقانیت مالک علامت، خسارت های وارده به طرف دعوا که ناشی از توقیف کالاهاش بوده، از محل تضمین مورد نظر جبران بشه. جهت مشاوره با وکیل علامت تجاری با ما تماس بگیرید.

◁◁ بیشتر بدانید:  نقض حقوق ناشی از ثبت علامت تجاری
به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد امتیاز: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر ویدیو های این دسته بندی

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments