هتک حیثیت و حرمت در فضای مجازی به چه معناست؟ آیا جرم هتک حیثیت در قانون تعریف شده است؟ مجازات هتک حیثیت و حرمت در فضای مجازی مانند تلگرام و واتساپ و اینستاگرام چیست؟ بهترنی وکیل برای مشاوره در تهران کیست؟ با وکیل جرایم رایانه ای همراه باشید.
تعریف جرم هتک حیثیت و حرمت در فضای مجازی
وکیل متخصص جرایم رایانه ای میگوید: مطابق ماده ۷۴۴ قانون جرایم رایانه ای، هرکسی میتواند فاعل این جرم باشد. یعنی برای مرتکب جرم هتک حیثیت و حرمت در فضای مجازی، شرایط خاصی در نظر گرفته نشده و ویژگی خاصی برای مرتکب شرط نمیباشد. از طرفی، هتک حیثیت در فضای مجازی باید عرفا محقق گردد، و فاعل نسبت به ارتکاب رفتار مجرمانه عالم و آگاه باشد. ولیکن نقش وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی را فراموش نکنید.
نکته: عناصر تغییر دادن، تحریف کردن، منتشر کردن به عنوان مصادیق عنصر مادی جرم در ماده مذکور مورد احصا قرار گرفته اند.
وسیله ارتکاب جرم هتک حیثیت در فضای مجازی
هتک حیثیت و حرمت در فضای مجازی به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی صورت میپذیرد. مانند آنکه فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دادن یا تحریف کردن و سپس آن را منتشر نماید. لذا باید جرم مذکور در بستر رایانه رخ دهد. بهترین تصمیم این است که با وکیل متخصص جرایم رایانه ای در مورد موضوع خاص پرونده خود صحبت کنید. موسسه حقوقی امین عدالت در تهران مطابق انتخاب شما، یکی از بهترین وکلای خانم یا آقای موسسه را در اختیار شما قرار میدهد.
مشاوره حقوقی برای تشکیل پرونده کیفری
اگر شما شاکی پرونده جرم هتک حرمت و حیثیت در فضای مجازی هستید، بهترین اقدام این است که پیش از اقدام، از مراحل دادرسی و ساز و کار پرونده خود مطلع بشوید. کسب اطلاعات حقوقی دقیق و کاربردی، موجب اشراف شما بر موضوع خود خواهد شد. سپس تصمیم میگیرید که میخواهید پرونده را آغاز کنید یا خیر؟ در جلسه مشاوره حقوقی تخصصی با بهترین وکیل جرایم رایانه ای موسسه ما، صفر تا صد پرونده شما، مورد توضیح و تبیین قرار میگیرد.
مضافا آنکه وکیل مربوطه بنا بر اوضاع و احوال پرونده، و تجربه خود، و اشراف خود بر رویه عملی دادگاه ها، صلاحدید خود در مورد اقدام یا عدم تشکیل پرونده را در قالب نظر حقوقی به شما ابراز مینماید. به همین سبب در بسیاری از موارد مشاهده میکنیم که ارباب رجوع با مطلع شدن از هزینه ها و مدت زمان لازم برای به نتیجه رسیدن دعوا، از تشکیل پرونده منصرف شده، و خواهان اقامه دعوا نمیباشد.
دفاع از متهم هتک حیثیت و حرمت اینترنتی
در مواردی مانند هتک حیثیت و حرمت در فضای مجازی، آغاز کننده دعوا، شخص شاکی میباشد، که در طرف دیگر دعوا، متهم یا مشتکی عنه قرار دارد. یعنی شاکی، شخصی را بعنوان مجرم معرفی میکند. خواه وی را بشناسد و مشخصات وی را در شکواییه درج نماید، خواه متهم را نشناسد و از صاحب یک حساب کاربری اینستاگرامی یا تلگرامی یا واتساپی که بصورت ناشناس است، شکایت کند. در نهایت، نتیجه به این صورت خواهد بود که، وی را بعنوان متهم در ابتدا به پلیس فتا، و سپس حسب مورد به دادسرا، احضار مینمایند. لذا ایشان نیازمند ارایه دفاع شایسته میباشند. به همین جهت حتما توصیه میگردد بدون حضور وکیل مدافع به هیچ مرجع قضایی مراجعه نفرمایید.
نکته: همواره توصیه میگردد از انواع خدمات حقوقی موسسه ما مانند: وکالت در مطالعه پرونده، مشاوره رایگان با مشاور حقوقی موسسه، ارسال پیام مشاوره در واتساپ و وکیل همراه نیز استفاده نمایید.
جدیدترین مجازات هتک حیثیت و حرمت در فضای مجازی
مجازات جرم هتک حیثیت و حرمت در فضای مجازی در سال جدید، مطابق قانون کاهش حبس تعزیری به ۴۵ روز تا ۱ سال حبس تقلیل یافته است. زیرا مطابق ماده مرقوم، حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال، مدت زمان حبس این جرم بوده است. همچنین مجازات جرم هتک حیثیت اینترنتی، میتواند دربردارنده جزای نقدی به میزان ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال باشد. مضافا آنکه باید بدانید که، ممکن است قاضی پرونده بنا بر اوراق و محتویات پرونده، مرتکب جرم را به تحمل هر دو مجازات نیز محکوم کند.
وکالت در پرونده های جرایم رایانه ای
وکالت در پرونده هتک حیثیت و حرمت در فضای مجازی، نیازمند مراجعه به پلیس فتا نیز میباشد. موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا دارای کادر مجرب از وکلای پایه یک دادگستری میباشد. ایشان مفتخر هستند که بصورت تخصصی در زمینه های مختلف مانند جرایم رایانه ای و سایر دعاوی کیفری و حقوقی فعالیت مینمایند. لذا بهتر است از سایر خدمات حقوقی موسسه ما مانند وکالت در مطالعه پرونده، بهره مند شوید. برای تنظیم شکواییه و تنظیم لایحه دفاعیه با کادر وکلای موسسه حقوقی ما صحبت نمایید.
سلام، من سر موضوعی با عمه ام دعوام شد و برای عروسش فحش پیامک کردم، که اون فحش ها عمه ام رو میگرفت. عروسش پیامک رو برای کل فامیل فرستاده بود. الان بعد گذشت ۵ سال عمه ام در کل شهر اون جریان رو یک طرفه تعریف کرده و باعث شده به آبرو و اعتبار من خدشه وارد بشه. آیا من میتونم ازش شکایت کنم؟ حتی اگر موضوع رو کامل و درست تعریف کرده باشه؟
با سلام
اگر موضوعی که مطرح کرده اند حقیقت باشد شما نمی توانید شکایتی مطرح کنید اما اگر موضوع را به دروغ مطرح کرده باشند و مستندی برای این امر وجود داشته باشد، شما می توانید شکایت خود را علیه ایشان مطرح کنید. برای مشاوره با وکیل هتک حیثیت و حرمت در فضای مجازی با ما تماس بگیرید.
با سلام، جرم پخش عکس و افترا به دیگران و فرستادن آن به افراد در فضای مجازی چیست؟
با سلام
مجازات افترا جزای نقدی است اما پخش تصویر خصوصی در فضای مجازای مجازات حبس را به همراه خواهد داشت. برای مشاوره بیشتر با ما تماس بگیرید.
سلام من از خانومی (عمه خودم) که ایجاد مزاحمت و سر و صدا برای مادر پیر خود می کرد فیلم گرفتم و نشان عروسش دادم. حالا به جرم هتک حیثیت از من شکایت کرده، من فیلم را پخش نکردم فقط به عروسش نشان دادم. حالا همان عروسش شاهدش است، آیا من مجازات می شوم و روانه زندان. ممنون میشم اگه کمکم کنید.
با سلام
جرم شما انتشار اسرار خصوصی محسوب می شود و مجازات آن حبس است اما توصیه می شود برای مشاوره با وکیل اقدام کنید تا راهنمایی های لازم به شما صورت گیرد.
یه سوال داشتم،آیا جرم هتک حیثیت رایانه ای درجه ۶ محسوب میشه؟!
با سلام
بله از جرایم درجه شش محسوب می شود.
سلام من با زنم مشکلات زیادی داشتم حالا ایشون رفتن عکس های شخصی و خانوادگیمو در اختیار یه شخص دیگ قرار داده و بهش گفته ک در اینستا گرام پخش کنه و بنویسه ک این مرد با زنای زیادی رابطه ای نامشروع داره و حتی با زنه یکی از فامیلای نزدیکش در رابطه بوده که محتوا دارای اسم و رسم اون زن و خانوادش هم بوده.منم از این استوری ها اسکرین شات گرفتم. اینکار باعث ریختن ابرو و حیثت بنده و اون خانواده شده. تقریبا چند تا از فامیلامم استوری رو چک کردن الان هر دو خانواده از اون فرد شاکی هستیم، جرم این دو شخص چیست؟ ممنون میشم که راهنماییم کنین
با سلام
انتشار فیلم و عکس خصوصی افراد در فضای مجازی جرم است و در صورت محکومیت، پخش کننده به مجازات حبس محکوم می شود. جهت مشاوره بیشتر با وکیل متخصص جرایم رایانه ای با ما تماس بگیرید.