برای شکایت از کارفرما کجا بریم

برای شکایت از کارفرما با توجه به نوع شکایت باید دادگاه صالح به رسیدگی تعیین شود. دادگاه محل اقامت کارفرما، دادگاه محل انعقاد قرارداد و یا دادگاه محل اجرای تعهد صالح به رسیدگی در این زمینه می باشند.

شکایت از کارفرما چیست؟

برای شکایت از کارفرما ابتدا باید خواسته خود را مشخص کنید. شکایت از کارفرما به این معنی می باشد که کارفرما یکی از تعهدات قراردادی خود نسبت به پیمانکار را انجام نداده است و پیمانکار با پیگیری های متعدد نیز موفق به احقاق حق خود نشده، لذا تصمیم بر طرح شکایت از کارفرمای خود می گیرد.

کارفرما کیست؟

برای شکایت از کارفرما لازم است ابتدا شما با مفهوم کارفرما در قرارداد های پیمانکاری آشنا شوید. کارفرما به شخص حقیقی و یا حقوقی گفته می شود که برای انجام یک پروژه با یک شخص حقیقی و یا حقوقی دیگر اقدام به انعقاد قرارداد می نماید. طرفی که درخواست کننده انجام کار است را کارفرما می نامند.

پیمانکار کیست؟

پیمانکار به شخص حقیقی و یا حقوقی گفته می شود که به درخواست کارفرما برای انجام یک پروژه اعلام امادگی می نماید و در ادامه طرفین برای اجرای کار با یکدیگر اقدام به انعقاد قرارداد می نمایند. برای شکایت از کارفرما پیمانکار باید قرارداد با کارفرما داشته باشد و یا در فرض توافق شفاهی ابتدا توافقات خود را در دادگاه اثبات نماید.

◁◁ بیشتر بدانید:  تامین دلیل از طرف کارفرما چگونه است؟

برای شکایت از کارفرما به مدارک دادگاه باید مراجعه کرد؟

برای شکایت از کارفرما، پیمانکار می تواند به یکی از سه دادگاه، محل اقامت، محل انعقاد قرارداد و یا دادگاه محل اجرای تعهد مراجعه نماید. تعیین هر یک از این دادگاه ها با توجه به نوع شکایت شما از کارفرما متفاوت می باشد. به عنوان مثال برای شکایت کیفری از کارفرما الزاما باید به دادگاه محل وقوع جرم مراجعه کرد ولی برای دادخواست حقوقی می توان به یکی از سه دادگاه فوق الذکر مراجعه کرد.

برای شکایت کیفری از کارفرما باید به کجا مراجعه کنیم؟

برای شکایت کیفری از کارفرما باید الزاما به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه نمایید. شکایت کیفری مطابق قانون باید در دادسرا و دادگاهی مورد رسیدگی قرار گیرد که در محل وقوع جرم دایر شده اند. سایر دادسرا و دادگاه ها صلاحیت محلی برای رسیدگی به این موضوع را ندارند.

برای شکایت حقوقی از کارفرما باید به کجا مراجعه کنیم؟

برای طرح دادخواست حقوقی علیه کارفرما می توان به یکی از سه دادگاه محل اقامت خوانده، دادگاه محل انعقاد قرارداد و یا دادگاه محل اجرای تعهد مراجعه نمود. تعیین هر یک از این دادگاه ها با توجه به بررسی مستندات شما توسط وکیل متخصص در امور پیمانکاری صورت خواهد گرفت. ما در این کار متخصص هستیم با ما تماس بگیرید.

برای شکایت از کارفرما باید وکیل بگیریم؟

برای شکایت از کارفرما به دلیل اینکه قراردادهای پیمانکاری تخصصی هستند، الزاما باید از طریق وکیل با تجربه و متخصص در این زمینه استفاده نمایید. وکیل پیمانکاری مدارک و مستندات شما را بررسی نموده و با تعیین استراتژی برای پرونده شما، اقدام به طرح دعاوی حقوقی و کیفری می نماید. به دلیل اینکه طرح اشتباه یک دعوا ممکن است منجر به ورود خسارت های غیر قابل جبران به شما گردد، توصیه ما استفاده از وکیل در این دعاوی می باشد. می توانید برای مشاوره با وکیل متخصص دعاوی پیمانکاری با ما تماس بگیرید.

برای شکایت از کارفرما چقد هزینه می شود؟

برای شکایت از کارفرما اگر دعوای شما کیفری باشد، هزینه اندکی برای ثبت شکایت پرداخت می کنید. اگر قصد طرح دعوای حقوقی علیه کارفرما را داشته باشید، باید سه و نیم درصد خواسته مالی خود را به عنوان هزینه دادرسی به دادگاه پرداخت نمایید. البته توجه داشته باشید که در صورت پیروزی در دعوای مطرح شده این هزینه از کارفرما گرفته می شود.

◁◁ بیشتر بدانید:  برای شکایت از پیمانکار به کجا مراجعه کنیم؟

برای شکایت از کارفرما باید کجا بریم
برای شکایت از کارفرما باید کجا بریم

تخصص ما تضمین برای شماست

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا با در اختیار داشتن وکیل با تجربه و متخصص در زمینه دعاوی پیمانکاری این نوید را به شما عزیزان می دهد که در صورت مراجعه به موسسه ما بتوانید نتایجی درخشان در پرونده های خود کسب نمایید. ما در این کار با تجربه و متخصص هستیم. برای مشاوره با وکیل پیمانکاری و یا تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه، اظهارنامه و یا استفاده از سایر خدمات حقوقی موسسه با ما تماس بگیرید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۴ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments