شکایت از کارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری

شکایت از کارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری اصولا قابل انجام نیست مگر اینکه در قرارداد منعقده بین پیمانکار جزء و پیمانکار اصلی چنین شرایطی پیش بینی شده باشد و مورد تایید کارفرمای اصلی نیز قرار گیرد.

شکایت از کارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری چگونه است؟

شکایت از کارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری اصولا امکان پذیر نیست به دلیل اینکه قرارداد پیمانکار جزء با پیمانکار اصلی منعقد می گردد و کارفرمای اصلی جزء طرفین این قرارداد نمی باشد تا پیمانکار جزء بتواند به استناد این قرارداد علیه کارفرمای اصلی طرح دعوا نماید.

چه شرایطی برای شکایت پیمانکار جزء علیه کارفرمای اصلی لازم است؟

شکایت از کارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری در شرایطی امکان پذیر است که این امکان در قرارداد منعقده میان پیمانکار جزء و پیمانکار اصلی در نظر گرفته شده باشد. به عیارت دیگر باید در قرارداد منعقده میان پیمانکار جزء و پیمانکار اصلی درج شده باشد که در صورت عدم پرداخت مطالبات پیمانکار جزء از سوی پیمانکار اصلی، پیمانکار جزء این امکان را دارد که دعوای خود را علیه کارفرمای اصلی مطرح نماید. علاوه بر شرط گفته شده یک شرط دیگر نیز برای طرح دعوای پیمانکار جزء علیه کارفرمای اصلی لازم است که این شرط عبارت است از اینکه، کارفرمای اصلی با این شرط موافقت نموده و ذیل قرارداد منعقده میان این دو طرف را امضاء کرده باشد.

◁◁ بیشتر بدانید:  آیا رعایت شرایط عمومی پیمان در همه قراردادهای پیمانکاری الزامیست؟

شکایت از کارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری توسط وکیل متخصص

شکایت از کارفرمای اصلی و وصول مطالبات پیمانکاران جزء، همواره یکی از مسائل رایج در قراردادهای پیمانکاری می باشد که متاسفانه بسیاری از پیمانکاران به دلیل عدم اطلاع از مسائل حقوقی و نحوه تنظیم دادخواست، اشتباهاتی را در طرح دعوا مرتکب می شوند که این اشتباهات ممکن است موجب تضییع حقوق این پیمانکاران گردد، لذا توصیه ما به عنوان متخصصین در این حوزه این می باشد که پیش از طرح هرگونه دادخواست و یا انجام هرگونه اقدام حقوقی با وکیل با تجربه در زمینه قراردادهای پیمانکاری مشاوره داشته باشید. منتظر تماس شما هستیم تا تجربیات خود را در اختیار شما قرار دهیم.

شکایت ازکارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری در کدام دادگاه رسیدگی می شود؟

شکایت از کارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری در صورتی که شرایط طرح این شکایت وجود داشته باشد، می توان در دادگاه محل انعقاد قرارداد، دادگاه محل انجام تعهد و همچنین در دادگاه محل اقامت خوانده مطرح نمود. پیمانکار جزء برای طرح دعوا علیه کارفرمای اصلی این اختیار را دارد که در یکی از این سه دادگاه دعوای خود را مطرح نماید. پیشنهاد وکیل متخصص در قرارداد پیمانکاری این می باشد که چنین دعواهایی به دلیل اینکه ارتباط مستقیم با پروژه دارد، در محل اجرای پروژه مطرح گردد تا در هزینه ها صرفه جویی به عمل آید. ما در این زمینه متخصص هستیم.

نحوه تنظیم دادخواست علیه کارفرمای اصلی

شکایت از کارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری می بایست طی دادخواستی به دادگاه به عمل آید. در تنظیم دادخواست علیه کارفرمای اصلی باید به این نکته توجه داشت که دادخواست مورد نظر باید هم علیه کارفرمای اصلی مطرح شود و هم علیه پیمانکار اصلی که در واقع کارفرمای پیمانکار جزء شناخته می شود. چرا که قرارداد منعقده با هر دو این اشخاص می باشد و عدم درج نام یکی از این دو شخص موجب رد دادخواست مطرح شده می گردد.

◁◁ بیشتر بدانید:  آیا در جلسات داوری قرارداد پیمانکاری میشه وکیل داشت؟

نحوه شکایت از کارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری
نحوه شکایت از کارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری

تخصص ما تضمین نتیجه شما می باشد

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا با کادری مجرب از وکلای متخصص در زمینه دعاوی پیمانکاری و شکایت از کارفرمای اصلی در قراردادهای پیمانکاری این نوید را به شما عزیزان می دهد که با مراجعه به مجموعه ما از خدماتی متمایز بهره مند گردید. برای مشاوره با وکیل متخصص پیمانکاری و یا تنظیم دادخواست، لایحه، اظهارنامه و دریافت سایر خدمات حقوقی با ما تماس بگیرید. همچنین شما همراهان عزیز می توانید سوالات خود را در خصوص شکایت از کارفرمای اصلی در قرارداد پیمانکاری ذیل این مقاله درج نمایید تا توسط همکاران ما پاسخ داده شود.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۴ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments