دستور موقت در قرارداد پیمانکاری به چه معناست؟
دستور موقت به استناد ماده ۳۱۶ قانون آیین دادرسی مدنی، عبارت است از: توقیف مال یا انجام عمل و یا منع از امری، در قراردادهای پیمانکاری در زمانی که قرارداد پیمانکاری فسخ می گردد این نهاد حقوقی بسیار پرکاربرد می باشد.
وقتی قرارداد پیمانکاری از سوی کارفرما فسخ می گردد، پیمانکار برای جلوگیری از ضبط ضمانتنامه های خود باید درخواست صدور دستور موقت از دادگاه نماید. دادگاه ضمن بررسی خواسته پیمانکار در صورتی که به اقناع قضایی برسد که ضبظ ضمانتنامه ممکن است خسارت های غیر قابل جبران برای پیمانکار به همراه داشته باشد، اقدام به صدور دستور موقت جلوگیری از ضبط ضمانتنامه تا رسیدگی به دعوای اصلی را صادر می نماید.
وکیل پرونده پیمانکاری
موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا با شماره ثبت ۴۸۶۶۰ با کادری مجرب از وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه خدمات تخصصی در زمینه قرارداد پیمانکاری و دعاوی مرتبط با ان به شما عزیزان در سراسر کشور می باشد. برای مشاوره با وکیل با تجربه دعاوی پیمانکاری و یا تنظیم دادخواست دستور موقتا و لایحه دفاعیه در زمینه پرونده های پیمانکاری با ما تماس بگیرید.
درود وقت شما بخیر، پیمانکار ۹۰درصد پروژه ای را اجرا نموده اما بعلت عدم دریافت طلب طبق قرارداد از کارفرما درخواست خاتمه پیمان نموده. کارفرما نیز راسا شروع به ادامه ی اجرای پروژه نموده. اما پیمانکار را خلع یا خاتمه پیمات ننموده. آیا این حق را دارد؟ اگر خیر پیمانکار چه میتواند بکند؟
با سلام
پیمانکار در این شرایط می تواند با طرح دعوا در دادگاه تقاضای دستور موقت برای جلوگیری از ادامه کار نماید تا وضعیت قرارداد مشخص شود. برای مشاوره با وکیل متخصص قرارداد پیمانکاری با ما تماس بگیرید.