نحوه مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی

نحوه مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی با کارفرما به این نحو می باشد که پیمانکار دادخواست خود را در دادگاه مطرح می نماید و با جلب نظر کارشناس دستمزد خود را مطالبه می نماید. تفاوت مطالبه دستمزد در پیمانکاری های بدون قرارداد با مطالبه دستمزد در قراردادهای پیمانکاری شفاهی از این بابت می باشد که، در نوع دوم قراردادی بین طرفین وجود داشته اما مکتوب نشده اما در نوع دوم هیچ قراردادی وجود نداشته است.

نحوه مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی از طریق ارسال اظهارنامه

نحوه مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی از طریق اظهارنامه به این شکل می باشد که پیمانکار می تواند قبل از طرح دادخواست در دادگاه، ابتدا مطالبات خود را با تنظیم اظهارنامه توسط وکیل پیمانکاری به کارفرما اعلام نماید. این امکان وجود دارد که با ارسال اظهارنامه و مطالبه دستمزد پیمانکار، کارفرما مطالبات پیمانکار را پرداخت نماید.

قرارداد شفاهی چیست؟

قرارداد پیمانکاری شفاهی به قراردادی گفته می شود که توافق مکتوبی بین کارفرما و پیمانکار وجود ندارد. این نوع قراردادها به قرارداد پیمانکاری شفاهی معروف می باشد. قرارداد پیمانکاری شفاهی نیاز به اثبات در دادگاه دارد. این قراردادها عموما بین افرادی منعقد می شود که دارای آشنایی قبلی بوده اند و به دلیل اعتمادی که بین طرفین وجود دارد، قرارداد مکتوبی منعقد نمی گردد. این اقدام از نظر حقوقی به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

اظهارنامه چیست؟

به استناد ماده ۱۵۶ قانون آیین دادرسی مدنی اظهارنامه عبارتست از، هر کس می تواند قبل از تقدیم دادخواست، حق خود را به وسیله اظهار نامه از دیگری مطالبه نماید مشروط بر اینکه موعد مطالبه رسیده باشد.

مشاوره با وکیل پیمانکاری

مشاوره با وکیل پیمانکاری قبل از هر اقدام حقوقی لازم است. شرکت های و همچنین پیمانکاران و کارفرمایانی که در زمینه پیمانکاری فعالیت می نمایند، می توانند قراردادهای پیمانکاری، کلیه مکاتبات، قراردادها، دادخواست ها، اظهارنامه ها و سایر اقدامات خود را با مشاوره و تایید وکیل خود انجام دهند. وکیل پیمانکاری می توانند به صورت حضوری و یا غیر حضوری به شرکت ها مشاوره ارائه نماید. برای استفاده از خدمات موسسه با ما تماس بگیرید.


◁◁ بیشتر بدانید:  چه زمانی کارفرما می تواند قرارداد پیمانکاری را مستقیما فسخ کند؟

نحوه مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی چگونه است؟

نحوه مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی به این صورت می باشد که ابتدا پیمانکار باید قرارداد شفاهی خود را در دادگاه اثبات نماید. اثبات قرارداد شفاهی در دادگاه به این صورت می باشد که پیمانکار می تواند با استناد به اسناد و مدارکی که در اختیار دارد، وجود قرارداد را اثبات نماید. همچنین پیمانکار می تواند با ارائه دو شاهد مرد یا چهار شاهد زن، وجود قرارداد شفاهی بین خود و کارفرما را اثبات نماید.

نحوه مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی از طریق دادخواست حقوقی

نحوه مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی از طریق دادخواست حقوقی به این صورت می باشد که پیمانکار با مراجعه به وکیل متخصص پیمانکاری و مشاوره با وکیل پیمانکاری، اقدام به تنظیم دادخواست تخصصی در زمینه مطالبه دستمزد خود می نماید. نمونه دادخواست مطالبه دستمزد پیمانکار توسط وکلای موسسه حقوقی امین عدالت را می توانید در سایت موسسه مطالعه نمایید.

دادخواست حقوقی مطالبه دستمزد پیمانکار چگونه ثبت می شود؟

نحوه مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی از طریق دادخواست حقوقی با ثبت در دفتر خدمات قضایی صورت می گیرد. به عبارت دیگر پیمانکار بعد از تنظیم دادخواست توسط وکیل متخصص پیمانکاری یا از طریق وکیل اقدام به ثبت دادخواست می نماید و یا شخصا با مراجعه به دفتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست خود می نماید.

دادگاه صالح برای مطالبه دستمزد قراردا شفاهی

نحوه مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی را پیمانکار می تواند در سه دادگاه حقوقی، محل انعقاد قرارداد، محل اجرای تعهد و همچنین دادگاه حقوقی محل اقامت خوانده مطرح نماید. تعیین هر یک از این دادگاه ها با نظر وکیل با تجربه در زمینه قراردادهای پیمانکاری صورت می گیرد. تعیین دادگاه صالح بسیار پر اهمیت می باشد. تعیین دادگاه به صورت اشتباه، منجر به صدور قرار عدم صلاحیت و از بین رفتن زمان پیمانکار در طی کردن مسیر پرونده می گردد. به همین خاطر باید با وکیل متخصص در این زمینه مشاوره نمایید.

◁◁ بیشتر بدانید:  اهمیت مکاتبات در قراردادهای پیمانکاری چیست؟

چگونگی مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی
چگونگی مطالبه دستمزد پیمانکار در قرارداد شفاهی

تخصص ما قرارداد پیمانکاری است

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا با در اختیار داشتن وکیل با تجربه و حرفه ای در زمینه قراردادهای پیمانکاری آماده ارائه خدمات تحصصی به شما عزیزان می باشد. برای استفاده از خدمات حقوقی موسسه، تنظیم اظهارنامه، دادخواست، نامه ها و سایر مکاتبات خود می توانید با ما تماس بگیرید و با وکیل مشاوره داشته باشید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments