شکایت از ایمپلنت دندان در دادسرای جرایم پزشکی و همچنین سازمان نظام پزشکی قابل بررسی می باشد. در صورت احراز قصور پزشک باید به بیمار دیه پرداخت کند.
عوارض پس از ایمپلنت
خوب است بدانید ایمپنت یا کاشت دندان از مواردی است که بعنوان درمان در نظر گرفته شده و مواردی از قبیل درد تورم خونریزی خفیف و کبودی لثه بعد از ایمپلنت که بصورت خفیف بوده و گذرا میباشد بعنوان عوارض شناخته نشده و مشکل ساز نمیباشد و نمیتواند مبنای شکایت از ایمپلنت قرار بگیرد. ولیکن در برخی از موارد عوارضی که بوجود می آید به دلیل قصور پزشکی دندانپزشک و عدم انجام معاینات و آزمایشاتی است که می بایست پیش از ایمپلنت دندان انجام میشد که صورت نپذیرفته است. مانند موردی که بیمار به دلیل تراکم پایین استخوانش در استخوان فکش نیازمند پیوند استخوان پیش از کاشت دندان میباشد.
حال تصور نمایید دندانپزشکی بدون انجام این امر نسبت به کاشت دندان اقدام نموده و سبب بروز عوارض بعضا جبران ناپذیری برای بیمار شده است. در این فرض شکایت از ایمپلنت به دلیل عدم توجه به تراکم استخوان مطرح میشود.
- نکته: در هر یک از موارد شکایت از دندانپزشک میبایست قصور پزشکی صورت گرفته از طریق کمیسیون نظام پزشکی بررسی، معاینه و مورد تایید قرار بگیرد.
شکایت از ایمپلنت به دلیل پس زدن
شکایت از ایمپلنت بابت پس زدن آن، به معنای آن است که تراکم استخوان فک به میزان کافی وجود نداشته و دندانپزشک این مورد را در معاینات خویش لحاظ ننموده یا به درستی تشخیص نداده است و پس از انجام ایمپلنت، به این جهت که کاشت ایمپلنت در محلی از فک که استخوان تراکم کافی ندارد، انجام گرفته است، لذابه دلیل تحلیل رفتن بیش از حد استخوان، دندان کاشته شده با فک جوش نمیخورد، یا لق میشود و کاملا از جای خود خارج میگردد. در این هنگام شکایت از ایمپلنت دندان به دلیل پس زدن مطرح میگردد.
شکایت از ایمپلنت به دلیل عفونت در محل کاشت
شکایت از ایمپلنت ممکن است بر اثر عفونتی باشد که یا حین عمل بوجود آمده یا پس از آن بر بیمار عارض میشود. خوب است بدانید مواردی از قبیل عدم رعایت بهداشت دهان و دندان پس از ایمپلنت مانند کشیدن سیگار، یا سیستم ایمنی بدن که از پیش دچار مشکل بوده است، و یا عدم مصرف داروهایی که دندانپزشک تجویز کرده است، رابطه سببیت در اعمال پزشکی با نتیجه بوجود آمده را قطع نموده و مسئولیت عارضه بوجود آمده را بر دوش شخص بیمار میگذارد.
مراحل شکایت از ایمپلنت دندان
- مراحل شکایت از ایمپلنت شامل چه مواردی است؟
- مراجع رسیدگی کننده به شکایت از دندانپزشک درخصوص ایمپلنت چه مراجعی هستند و به چه نحو رسیدگی مینمایند؟
برای تنظیم شکواییه، طرح شکایت و ثبت آن چنانچه راسا توسط بیمار انجام شود، میتواند به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و سازمان نظام پزشکی مراجعه نماید. و ادامه روند پرونده کیفری اش را از طریق سازمان مذکور یا دادسرای ویژه جرایم پزشکی دنبال نماید.
نکته: وکیل شکایت از دندانپزشک میتواند با اخذ وکالت از ناحیه بیمار کلیه مراحل فوق و سایر اقدامات لازمه را از نخستین مرحله تا به انتهای پرونده را به بهترین نحو ممکن انجام داده و در هیچ مرجعی نیاز به حضور شما بعنوان موکل نمیباشد و صرفا جهت معاینه میبایست در کمیسیون سازمان نظام پزشکی حضور بعمل برسانید.
وکیل شکایت از دندانپزشک در تهران
شکایت از ایمپلنت ممکن است به دلایل بسیاری طرح شود که در هر بیمار مورد آن متفاوت است. هر بیمار در هر موردی ممکن است پس از ایمپلنت دندان دچار عارضه ای شود، که آن عارضه مختص به وی بوده، لذا باید شکایت از دندانپزشک را در هر پرونده به صورت موردی بررسی نماییم. وکیل متخصص و باتجربه در زمینه دعاوی پزشکی بصورت تخصصی فعالیت نموده و موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا مفتخر به در اختیار داشتن کادر مجرب از بهترین وکلای پایه یک دادگستری در زمینه های مختلف پزشکی و جرایم و تخلفات دارویی است.
درود بر شما، من همسرم را در ۲۰/۲/۴۰۲ برای ایمپلنت نزد دندانپزشک بردم قرارداد ما ایمپلنت سویسی بود اما برزیلی استفاده کرده و مدت هشت ماه ما را سرگردان کرده. چندین بار مراجعه کردیم عکس او پی جی هم گرفتیم مشکلی از این نظر نبود که نمیشود کار را تکمیل کرد. با توجه به اینکه هزینه را کامل دریافت کرده اما از ادامه کار خودداری مینماید و مشکلات روحی روانی برای همسرم ایجاد کرده. لطفا راهنمای کنید.
با سلام
شکایت از ایمپلنت دندان را می توانید با مراجعه به سازمان نظام پزشکی علیه پزشک مورد نظر به دلیل عدم ادامه درمان ثبت نمایید. برای مشاوره حضوری و یا تلفنی با وکیل دعاوی پزشکی با ما تماس بگیرید.
سلام، من ایمپلنت سه ماه انجام دادم. دیروز افتاد تو دهنم دندان، میتونم شکایت کنم؟ خیلی رعایت میکنم اولین بار میبینم ایمپلنت بعد چندماه فقط بیفته ۹میلیون دادم.
با سلام
بله شما می توانید شکایت از ایمپلنت دندان را علیه پزشک مورد نظر مطرح نمایید. برای مشاوره حضوری یا تلفنی با وکیل متخصص دعاوی پزشکی با ما تماس بگیرید.
با سلام، من مدتی است که اور دنچر گذاشتم، اما از همان روز اول دنچر فک پایین لق و از جلوی دندان برای گاز گرفتن مواد غذایی اصلا نمیشود استفاده کرد، سه بار من رو فرستادند نزد دندانساز اما همچنان لق و نا کارامد و دندانپزشک ادعا دارد که باید لق بزند. نزدیک هفتاد میلیون خرج کردم اما اصلا بدرد نمیخورد. شما چه پیشنهادی دارید لطفاً.
با سلام
با چند پزشک متخصص در این زمینه مشورت کنید اگر قصور از جانب پزشک باشد شما میتوانید شکایت علیه پزشک مورد نظر را مطرح نمایید. برای مشاوره حضوری یا تلفنی با وکیل متخصص جرایم پزشکی با ما تماس بگیرید.
۲ واحد ایمپلنت رو اولی دی ماه کار گذاشتم همون روز از من امضا گرفتن که ممکنه بعد عید از واحدی ۵ میلیون برای هر روکش به ۷ میلیون میرسه. آیا این کار دسته؟ حالا هم که برای قالب گیری رفتم میگن باید جای ۷ میلیون ۱۰ میلیون پرداخت کنم. این موضوع حتی من رو به شک انداخته که به جای برند آلمانی که هنوز اسمش رو به من اطلاع ندادن از چیز دیگه ایی استفاده کردن. میشه راهنمایی بفرمایید؟
با سلام
شما می توانید بابت این امر به دادسرای انتظامی سازمان نظام پزشکی مراجعه کنید و از پزشک مورد نظر شکایت کنید.
سلام، من ۶ تا ایمپلنت جلو فک بالا کاشتن برام، الان که قالبا آماده شدن عقب تر از فک پایین قرار میگیرن. در صورتی که قبلا اینجور نبودن. آیا میتونم شکایت کنم؟
با سلام
خیر این امر قصور پزشکی محسوب نمی شود و قابل شکایت نیست.