شکایت از کپی اختراع

شکایت از کپی اختراع زمانی مطرح می شود که شما یک اختراع را در اداره مالکیت معنوی به ثبت رسانده اید و متوجه این امر می گردید که شخصی از اختراع مورد نظر کپی برداری کرده و در حال تولید محصول مورد نظر می باشد. در این شرایط شکایت از کپی اختراع مطرح می گردد.

کپی اختراع جرم می باشد

کپی اختراع به استناد ماده ۶۱ قانون ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علائم تجاری جرم می باشد و مجازات این اقدام در ماده فوق الذکر تعیین گردیده که شامل ممنوعیت استفاده از اختراع، جزای نقدی و حبس می باشد.

کپی اختراع چیست؟

کپی اختراع یعنی یک شخص اختراع ثبت شده از سوی شخص دیگری را بدون اجاره وی کپی برداری نماید و شروع به تولید محصول ناشی از اختراع مورد نظر نماید. کپی اختراع به معنای شباهت حداکثری بین کالای تولید شده و اختراع ثبت شده می باشد.

◁◁ بیشتر بدانید:  اعتراض به ثبت اختراع چگونه می باشد؟

شکایت از کپی اختراع در صلاحیت کدام دادگاه است؟

شکایت از کپی اختراع در صلاحیت دادگاه های کیفری و حقوقی تهران می باشد. در قانون ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علائم تجاری صرفا دادگاه های تهران صالح به رسیدگی به این دعاوی تعیین شده است و سایر دادگاه های واقع در شهرستان های کشور صلاحیت رسیدگی به این دعاوی را ندارند.

شکایت از کپی اختراع حقوقی است یا کیفری؟

شکایت از کپی اختراع می تواند حقوقی یا کیفری باشد. تعیین نوع شکایت در صلاحیت وکیل متخصص در این زمینه می باشد. وکیل اختراع با بررسی مستندات شما اقدام به طرح دعوای مناسب با مستندات و دلایل شما می نماید. تعیین نوع دعوا بسیار پر اهمیت و مهم می باشد چرا که طرح دعوای اشتباه می تواند نتایج زیان باری برای شما به دنبال داشته باشد و منجر به نتیجه مثبت نگردد.

مشاوره با وکیل اختراع

طرح هرگونه دعوای کیفری و یا حقوقی در خصوص مالکیت فکری نیاز به تخصص و تجربه دارد، قبل از هر اقدامی در این خصوص باید با وکیل در این زمینه مشورت نمایید. وکیل مناسب برای مشاوره در این خصوص وکیل متخصص و با تجربه در زمینه این دعاوی می باشد که تجربه عملی در این پرونده ها داشته باشد و بتواند با طرح دعوای صحیح و تخصصی شما را در رسیدن به نتیجه مورد نظر همراهی نماید. ما در این کار متخصص هستیم، قبل از هر اقدامی با ما تماس بگیرید.

شکایت حقوقی از کپی اختراع چگونه است؟

شکایت حقوقی از کپی اختراع با تنظیم دادخواست صورت می گیرد. دادخواست حقوقی یک اقدام بسیار تخصصی و حرفه ای است و نیاز است توسط وکیل متخصص و با تجربه مالکیت فکری صورت گیرد. نتیجه یک دادخواست حقوقی در صورت اثبات دعوا، منجر به صدور حکم به ممنوعیت استفاده از اختراع مورد نظر و همچنین در صورت وجود مستندات منجر به پرداخت خسارت از سوی خوانده دعوا خواهد گردید.

شکایت کیفری از کپی اختراع چگونه است؟

شکایت کیفری از کپی اختراع با تنظیم شکواییه می باشد. شکواییه کیفری به دادسرای ناحیه ۲۶ تهران ارجاع می گردد. شکایت کیفری دارای سه مرحله رسیدگی در دادسرا، دادگاه بدوی و دادگاه تجدید نظر می باشد. شکایت کیفری منجر به صدور حکم به منع استفاده از اختراع و همچنین جزای نقدی و حبس برای طرف شکایت می گردد.

مجازات کپی اختراع چیست؟

شکایت از کپی اختراع در صورتی که منجر به صدور حکم مثبت به نفع شاکی گردد، به استناد ماده ۶۱ قانون ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علائم تجاری، هر شخصی که با علم و عمد مرتکب عملی شود که نقض حقوق به شمار آید یا عمل غیرقانونی تلقی شود، مجرم شناخته شده و علاوه بر جبران خسارت به پرداخت جزای نقدی از ۹۰/۰۰۰/۰۰۰ تا ۲۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال یا حبس تعزیری از نود و یک روز تا شش ماه یا هر دوی آنها محکوم می‌ شود.

◁◁ بیشتر بدانید:  ابطال اختراع به دلیل سابقه افشا

نحوه شکایت از کپی اختراع
نحوه شکایت از کپی اختراع

پرونده بدون وکیل ممنوع!

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا با شماره ثبت ۴۸۶۶۰ با در اختیار داشتن وکیل با تجربه و حرفه ای در زمینه دعاوی مالکیت فکری این اطمینان را به شما می دهد که بعد از اخذ مشاوره از وکیل با تجربه موسسه ما بتوانید بهترین تصمیم را در پرونده های خود اخذ نمایید. برای مشاوره با وکیل اختراع و همچنین تنظیم اظهارنامه، شکواییه و یا دادخواست در این زمینه با ما تماس بگیرید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۴ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments