طرح صنعتی بعد از فوت مالک به ورثه او منتقل می شود. طرح صنعتی دارای اعتبار پانزده ساله می باشد، در صورتی که مالک طرح صنعتی در این مدت فوت نماید، طرح صنعتی مورد نظر به ورثه منتقل می شود.
طرح صنعتی بعد از فوت مالک به چه کسی منتقل می شود؟
طرح صنعتی بعد از فوت مالک به کسانی منتقل می شود که حین الفوت از مالک طرح صنعتی ارث می برند. شاید این پرسش برای شما ایجاد گردد که چگونه بعد فوت مشخص می شود چه کسی از متوفی ارث می برد؟ بعد از فوت هر شخصی برای مشخص نمودن ورثه رسمی وی، گواهی انحصار ورثه از سوی شورای حل اختلاف محل فوت متوفی به درخواست یکی از وراث صادر می شود. در این گواهی وراثی را که از شخص مورد نظر ارث می برند مشخص می گردد.
گواهینامه طرح صنعتی چند سال اعتبار دارد؟
گواهینامه طرح صنعتی دارای اعتبار پانزده ساله می باشد. در صورتی که مالک آن قبل از پایان این مدت فوت نماید، حق ثبت طرح صنعتی مورد نظر به ورثه وی منتقل میشود. لازم به ذکر است که اعتبار اولیه گواهینامه طرح صنعتی پنج سال می باشد و برای دو دوره پنج ساله نیز قابل تمدید می باشد.
طرح صنعتی دارایی مالک آن محسوب می شود؟
وکیل طرح صنعتی بیان می دارد: طرح صنعتی یک حق معنوی است که برای مالک آن دارای ارزش و اعتبار است. این حق ممکن است دارای ارزش مادی نیز باشد و مانند هر کالایی به خرید و فروش برسد. زمانی که یک طرح صنعتی ثبت می شود، سند رسمی از سوی اداره مالکیت معنوی به نام مالک آن صادر می گردد. نقل و انتقال این سند یک امر رایج می باشد.
مشاوره با وکیل طرح صنعتی
دعاوی مربوط به مالکیت فکری از جمله طرح صنعتی از جمله دعاوی تخصصی می باشد که برای پیروزی در این پرونده ها باید از وکیل با تجربه و متخصص استفاده نمایید. استفاده از وکیل حرفه ای در این پرونده ها یک اقدام هوشمندانه محسوب می شود چرا که از به وجود آمدن مشکلات جدی برای شما به عنوان مالک یک طرح صنعتی و یا شخصی که طرف یک دعوای مطرح شده از سوی مالک طرح صنعتی می باشید، جلوگیری می نماید. ما در این پرونده ها تخصص داریم، قبل از هر اقدام حقوقی جهت مشاوره با وکیل طرح صنعتی با ما تماس بگیرید.
انتقال طرح صنعتی بعد از فوت مالک آن چه نوع انتقالی است؟
طرح صنعتی بعد از فوت مالک آن به صورت قهری به ورثه وی منتقل می شود. انتقال دو نوع است انتقال ارادی و یا انتقال قهری، انتقال طرح صنعتی بعد از فوت مالک آن، انتقال قهری محسوب می شود. انتقال قهری به معنای انتقال طرح صنعتی ثبت شده بدون اراده و اذن مالک آن می باشد.
طرح صنعتی بعد از فوت مالک با حکم دادگاه منتقل می شود؟
طرح صنعتی بعد از فوت مالک اصولا نیاز به حکم دادگاه ندارد. مگر اینکه وراث در این خصوص توافق ننمایند، در این صورت هر یک از وراث می تواند با مراجعه به دادگاه در این خصوص طرح دعوا نماید و سهم الارث خود را مطالبه نماید. دادگاه بعد از بررسی مستندات موجود در پرونده به اندازه سهم الارث هر یک از وراث بخشی از سند طرح صنعتی را به نام آنها منتقل می نماید.
سهم هر یک از ورثه از طرح صنعتی چه مقدار است؟
طرح صنعتی بعد از فوت مالک به اندازه سهم هر یک از وراث به آنها منتقل می شود. به عنوان مثال اگر مالک طرح صنعتی ثبت شده پدر خانواده باشد، هر یک از برادر ها دو برابر خواهر ها از طرح صنعتی مورد نظر ارث می برند. و سند رسمی صادره شده برای طرح صنعتی مورد نظر به صورت مشاعی بین ورثه تقسیم می شود.
طرح صنعتی بعد از فوت مالک چگونه باید استفاده شود؟
طرح صنعتی بعد از فوت مالک به صورت مشاعی به ورثه منتقل می شود. انتقال مشاعی سبب می گردد که هر یک از ورثه در جزء جزء مال شراکت داشته باشند. مانند همه مالکیت های مشاعی، هیچ یک از شرکا در مال مشاعی بدون اذن سایر شرکا حق استفاده از طرح صنعتی مورد نظر را ندارند.
شکایت سو استفاده از طرح صنعتی از سوی ورثه
اگر شخصی به غیر از ورثه از طرح صنعتی مورد نظر سو استفاده نماید، یعنی اقدام به تولید، توزیع و یا فروش محصول حاوی طرح صنعتی ثبت شده نماید و یا یکی از ورثه طرح صنعتی مورد نظر را بدون اجاره سایر وراث استفاده نماید، به عنوان مثال اقدام به تولید محصول مورد نظر نماید، هر یک از ورثه ای که اذن و یا اجازه به فرد مورد نظر نداده باشد، می تواند با مراجعه به دادگاه اقدام به طرح دعوا علیه ورثه ای نماید که اقدام به استفاده از طرح صنعتی مورد نظر نموده اند.
وکیل متخصص، تضمین نتیجه
موسسه حقوقی امین عدالت کبریا واقع در تهران با در اختیار داشتن وکیل با تجربه و متخصص در زمینه مالکیت فکری این نوید را به شما عزیزان می دهد که با مراجعه به موسسه ما از بهترین خدمات حقوقی بهره مند شوید. برای مشاوره با وکیل متخصص دعاوی مالکیت فکری و یا تنظیم شکواییه، دادخواست، اظهارنامه و یا استفاده از سایر خدمات حقوقی موسسه با ما تماس بگیرید.