ارتکاب جرم در حال مستی موجب از بین رفتن مجازات نمیشود. اگر مجرم در زمان انجام جرم و وقوع فعل مجرمانه، مست باشد، مانع از کیفر کردن و تحمیل مجازات بر وی نمیشود.

موقع انجام جرم مست بودم نفهمیدم

من مست بودم چیزی یادم نمیاد. مست بودم نفهمیدم چیکار میکنم. من اونموقع مشروب خورده بودم مست بودم اصلا نفهمیدم چیکار میکنم. این قبیل جملات را زیاد شنیده اید. یا بعضا خود نیز درگیر این مساله بوده اید. خوب است بدانید این موارد، نمیتوانند به عنوان دفاع متهم در پرونده کیفری مورد استفاده قرار بگیرند. زیرا ماده ۱۵۴ قانون مجازات اسلامی حکم قانونی این مساله را عنوان نموده است.

ماده ۱۵۴ قانون مجازات اسلامی

مستی و بی ارادگی حاصل از مصرف اختیاری مسکرات، هر نوع از مشروبات الکلی، مواد مخدر و روانگردان و نظایر آنها، مانع مجازات مجرم نیست. یعنی مجرم نمیتواند به استناد مصرف مشروبات الکی، از مجازات معاف گردد.

مشروب خوردن تنها در یک صورت میتواند موجب معافیت از اجرای مجازات شود. در چه صورتی؟ مگر اینکه ثابت شود مرتکب حین ارتکاب جرم به طور کلی مسلوب الاختیار بوده است. یعنی قوه تمیز و تشخیص وی از بین رفته باشد. و درکی از شرایط و موقعیت نداشته باشد.

نکته: وکیل متخصص کیفری تهران میگوید: چنانچه ثابت شود مصرف این مشروبات الکلی، به منظور ارتکاب جرم بوده،یا با علم به تحقق آن، بازهم مجرم مشروب خورده باشد، و جرم مورد نظر واقع شود، مجرم به مجازات هر دو جرم مشروب خوردن و جرمی که در حال مستی مرتکب شده محکوم می‌شود.

مشاوره حقوقی با وکیل کیفری خانم یا آقا

شما میتوانید از کادر مجرب موسسه ما انتخاب نمایید که وکیل خانم برای شما وکالت نماید، یا وکیل آقا در پرونده شما فعالیت نماید. مشاوره حقوقی با وکیل از همان ابتدا طبق انتخاب شما انجام میشود که وکیل خانم را حضورا ملاقات نمایید، یا از ابتدای صحبت، وکیل آقا در اختیار شما قرار بگیرد. برای آشنایی بیشتر با انواع خدمات حقوقی موسسه امین عدالت، هم اکنون با ما تماس حاصل نمایید.

◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل خانم | وکیل زن | وکیل خانوم برای پرونده
به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر ویدیو های این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments