اعتراض به نظریه کمیسیون پزشکی قانونی از حقوق بیمار و پزشک می باشد و هر یک از طرفین می توانند به نظریه صادره از سوی کمیسیون پزشکی قانونی اعتراض نمایند. پرداخت هزینه کمیسیون پزشکی قانونی با اعتراض کننده است.

اعتراض به نظریه کمیسیون پزشکی قانونی

اعتراض به نظریه کمیسیون پزشکی در مواردی که شکایت در خصوص بیمار فوت شده باشد، در دادسرای جرایم پزشکی صورت می گیرد. اما اگر شکایت از سوی بیماری باشد که در قید حیات است و بابت آسیب های وارده شکایت مطرح کرده است، اعتراض به نظریه کمیسیون در شورای حل اختلاف سازمان نظام پزشکی صورت می گیرد.

هزینه اعتراض به نظریه کمیسیون پزشکی قانونی را چه کسی پرداخت می کند؟

هزینه تشکیل اولین جلسه کمیسیون پزشکی قانونی توسط شاکی یا همان بیمار پرداخت می شود و در صورت اعتراض به نظریه اولیه، هزینه اعتراض توسط شخصی داده می شود که به نظریه صادره اعتراض دارد. اگر پزشک به نظریه کمیسیون اعتراض داشته باشد، این هزینه توسط پزشک پرداخت می شود و اگر بیمار به نظریه صادره اعتراض داشته باشد، هزینه کمیسیون توسط بیمار پرداخت می گردد.

کمیسیون پزشکی قانونی با چند پزشک تشکیل می گردد؟

کمیسیون پزشکی قانونی برای اولین بار با حضور سه پزشک کتخصص تشکیل می شود و در مرتبه دوم با حضور پنج پزشک متخصص تشکیل می شود و در مرتبه سوم با حضور هفت پزشک متخصص تشکیل می شود. در صورت اعتراض کمیسیون های بعدی نیز با حضور تعداد بیشتری از پزشکان متخصص تشکیل می گردد.

وکیل حرفه ای در دعاوی پزشکی

پزشکان و بیماران می توانند برای پرونده خود در خصوص مسائل پزشکی از وکیل متخصص در زمینه پرونده های پزشکی استفاده نمایند. ما در موسسه حقوقی امین عدالت که اولین موسسه ارائه دهنده خدمات حقوقی در زمینه دعاوی پزشکی می باشد، این اطمینان را به شما می دهیم که با مراجعه به وکلای متخصص ما بهترین نتایج را در پرونده های خود کسب خواهید نمود. برای مشاوره حضوری یا تلفنی با وکیل دعاوی پزشکی با ما تماس بگیرید.

◁◁ بیشتر بدانید:  شکایت از پزشک در سال ۱۴۰۳
به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۷ میانگین امتیاز: ۴]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر ویدیو های این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments