دادگاه صالح برای ابطال ضمانتنامه پیمانکاری به استناد قانون آیین دادرسی مدنی، سه دادگاه می باشد. دادگاه محل اقامت بانک صادر کننده ضمانتنامه، دادگاه محل اقامت کارفرما و یا دادگاه محل اجرای پروژه.

بعد از اینکه کارفرما به بانک صادر کننده ضمانتنامه نامه ضبط ضمانتنامه را ابلاغ نمود و یا قبل از این اقدام و بعد از ابلاغ نامه فسخ قرارداد پیمان، پیمانکار می تواند برای جلوگیری از ضبط ضمانتنامه خود اقدام به طرح دعوای دستور موقت و ابطال فسخ صورت گرفته از سوی کارفرما نماید. طرح این دعوا را پیمانکار می تواند در سه دادگاه از جمله دادگاه محل اقامت بانک صادر کننده ضمانتنامه، دادگاه محل اقامت کارفرما و دادگاه محل اجرای پروزه مطرح نماید. به دلیل اینکه طرح این دعوا بسیار حساس و تخصصی می باشد، توصیه می گردد پیمانکاران عزیز حتما از وکیل با تجربه در زمینه پرونده های پیمانکاری استفاده نمایند.

وکیل برای جلوگیری از ضبط ضمانتنامه

ضبط ضمانتنامه پیمانکار می تواند آثار بسیار مخربی در حیثیت شغلی پیمانکار داشته باشد و نمره منفی برای پیمانکار به حساب آید. لذا برای طرح این دعوا لاجرم باید حساسیت زیادی به خرج داده و از وکیلی استفاده نماید که تخصص و تجربه کافی در زمینه طرح این گونه دعاوی را داشته باشد. وکلای حاضر در موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا از جمله بهترین وکلای پیمانکاری کشور بوده و می توانند در این مسیر شما را همراهی نمایند. برای مشاوره با وکیل متخصص پرونده های پیمانکاری با ما تماس بگیرید.

◁◁ بیشتر بدانید:  فسخ قرارداد پیمانکاری از سوی پیمانکار
به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر ویدیو های این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments