قرارداد مشاوره با وکیل شرکت

قرارداد مشاوره وکیل با شرکت چیست؟ نحوه انعقاد قرارداد با وکیل برای انجامو امور تجاری چگونه است؟ اخذ مشاوره حقوقی از وکیل شرکت های تجاری به چه صورت است؟ بهترین وکیل دعاوی مربوط به شرکت ها کیست؟ وکیل متخصص امور شرکتها مفصلا پاسخ میدهد.

مشاوره حقوقی با وکیل شرکت

آیا میتوان در انجام کلیه امور مربوط به شرکت با وکیل دادگستری مشاوره حقوقی داشته باشیم؟ آیا میتوانیم قبل از طرح دعوا و تشکیل پرونده علیه شرکت از مشاوره حقوقی وکیل متخصص امور تجاری استفاده نماییم؟ بهترین توصیه حقوقدانان چیست؟ قطعا پاسخ پرسش های مذکور مثبت است. همواره پیشگیری بهتر از درمان است. چه بسا با استفاده از دانش و تخصص و تجربه وکیل دعاوی تجاری، از بروز ضررهای مالی هنگفت در آتی و یا ورشکستگی شرکت تجاری مربوطه جلوگیری گردد.

قرارداد مشاوره وکیل با شرکت در واقع بهترین توصیه موسسه حقوقی ما به شما عزیزان میباشد. چرا؟ زیرا نه تنها چهارچوب حقوق و تکالیف هر دو طرف یعنی و کیل و شرکت مشخص میشود، بلکه به موجب قرارداد کتبی، الزام به انجام تعهدات به سهولت امکان پذیر است. نظر به اینکه وکیل دادگستری که در امور مربوط به شرکت ها وکیل تجاری نامیده میشود، میتواند همواره در شرکت حضور داشته و مشاوره حقوقی ارائه نماید، لذا بهترین تصمیم، استخدام یک ساله وکیل برای شرکت میباشد.

◁◁ بیشتر بدانید:  ارائه مشاوره حقوقی به شرکت ها

نکات مهم قرارداد مشاوره وکیل با شرکت

قرارداد مشاوره وکیل با شرکت باید دربردارنده چه نکاتی باشد؟ بسیاری از شما عزیزان در تماس تلفنی از موسسه حقوقی ما جویای این موضوع میشوید که دقیقا در قرارداد مشاوره وکیل با شرکت باید چه مواردی را بنویسیم که جزو تکالیف وکیل و همچنین حقوق شرکت به حساب آید؟ خوب است بدانید که علی الرویه قرارداد مشاوره حقوقی با وکیل شامل نکات ذیل میباشد:

۱) آیا وکیل ملزم به حضور فیزیکی در شرکت میباشد یا خیر؟ مطابق توافق طرفین، ممکن است شرکت تجاری از وکیل بخواهد که روزهایی در هفته را تعیین نماید که در شرکت حضور می یابد.

۲)  آیا وکیل علاوه بر مشاوره حقوقی که به شرکت ارائه میدارد، باید در جلسات شرکت هم شرکت نماید؟ پرواضح است که اگر مدیرعامل یا اعضای هیات مدیره چنین خواسته ای داشته باشند، با توافق طرف مقابل، یعنی وکیل شرکت، این مهم نیز محقق شده و میتوان در متن قرارداد مشاوره وکیل با شرکت این مورد را بعنوان بند الحاقی، اضافه نمود.

۳) نحوه پرداخت دستمزد وکیل برای مشاوره حقوقی به چه صورت خواهد بود؟ شرکت تجاری میتواند پیشنهادات خود را به وکیل اراه دهد. وکیل شرکت نیز با توجه به میزان کار و موضوع شرکت و حضوری یا غیرحضوری بودن مشاوره حقوقی، نظر مخالف یا توافق خود را نسبت به مبلغ پیشنهادی شرکت، اعلام میدارد.

یکی از مسائلی که اکثر شرکت های تجاری خصوصا شرکت های خصوصی به اشتباه تصور مینمایند این است که هزینه مشاوره با وکیل برای شرکت هنگفت خواهد بود، لذا خود از انجام چنین امر پرفایده ای، محروم میدارند. در حالیکه این تصور کاملا اشتباست. خواهشمند است تصور نمایید که اگر یک مساله حقوقی را از ابتدا با وکیل دادگستری در میان بگذارید و با پرداخت حق مشاوره جزئی، از وی راهکار قانونی بخواهید، بهتر است یا پس از اینکه به مشکل برخورده اید مجبور به اعطای وکالت به وکیل با پرداخت حق مشاوره بشوید؟

قرارداد مشاوره وکیل با شرکت بصورت کلی

وکیل متخصص امور تجاری میگوید: یک شرکت تجاری میتواند بصورت جزئی از وکیل مشاوره حقوقی دریافت نماید، یا با انعقاد عقد قرارداد مشاوره، در کلیه امور حقوقی شرکت از وی مشاوره حقوقی دریافت نماید. قطعا تصمیم این مورد با شرکت و توافق وکیل تجارتی میباشد. مشاوره حقوقی جزئی یعنی بصورت موردی، مساله حقوقی خاص مربوط به یک پرونده یا مشکل پیش آمده در شرکت را با وکیل مطرح مینمایند. ولیکن قرارداد مشاوره وکیل با شرکت علی الاصول موجب ارائه مشاوره حقوقی وکیل به شرکت در اکثر زمینه ها بوده و بعضا حضور فیزیکی وکیل بصورت شناور را در شرکت خواستار میشوند.

  • نکته: حضور فیزیکی وکیل بصورت شناور به این معنی است که شرکت از وکیل میخواهد ۱۵ ساعت در ماه را به انتخاب خود وکیل در شرکت حضور یابد. یعنی تعیین روز خاصی صورت نگرفته و انتخاب روز و ساعت با وکیل است. در مقابل این نوع حضور، حضور تعیین شده قرار میگیرد، که به معنای آن است که شرکت به وکیل میگوید خواستار حضور وکیل در روزهای تعیین شده از سوی شرکت میباشد.
◁◁ بیشتر بدانید:  استخدام وکیل برای شرکت چگونه است؟

مشاوره با وکیل شرکت در تهران
مشاوره با وکیل شرکت در تهران

وکیل شرکت در تهران را با ما تجربه کنید

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا این امکان را برای شما عزیزان فراهم نموده است که هم بصورت غیرحضوری و تلفنی و آنلاین، و هم بصورت حضوری بتوانید با وکیل شرکت و وکیل امور تجاری صحبت نمایید، همچنین میتوانید قبل از انعقاد قرارداد مشاوره وکیل با شرکت، از وکیل مربوطه دعوت بعمل آورده و پس از تشکیل جلسه با مدیرعامل نسبت به استخدام وکیل برای شرکت خویش اقدام نمایید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments