بررسی ماده 26 شرایط پیمان

ماده ۲۶ شرایط عمومی پیمان در خصوص پیدا کردن عتیقه در محل پروژه می باشد. اگر پیمانکار در محل اجرای پروژه عتیقه پیدا کند، باید به کارفرما و نهادهای مربوطه اطلاع رسانی نماید.

متن ماده ۲۶ شرایط عمومی پیمان

مبرای آشنایی با ماده ۲۶ شرایط عمومی پیمان و تحلیل درست این ماده ابتدا می بایست با متن ماده مذکور آشنا شویم. در ادامه متن ماده ۲۶ شرایط عمومی پیمان برای شما عزیزان ارائه می گردد:

ماده ۲۶- آثار تاریخی و اشیای عتیقه

هرگاه ضمن اجرای کار، اشیای عتیقه یا آثار تاریخی و مسکوکات قدیمی و مانند آن در محل کار پیدا شود، پیمانکار متعهد است که بی درنگ مراتب را از طریق مهندس مشاور به اطلاع کارفرما و طبق قوانین به اطلاع دستگاه های انتظامی برساند. کارفرما برای حفظ و نگه داری یا انتقال اشیای عتیقه، اقدام فوری به عمل می آورد.

پیمانکار یابد تا زمان اقدام به حفاظت از سوی کارفرما یا مقامات ذیربط، برای حفظ و نگه داری اشیاء و آثار مزبور مراقبت لازم را به عمل آورد. هرگاه اجرای این ماده، موجب توقف یا تعطیل عملیات موضوع پیمان گردد، طبق ماده ۴۹ رفتار می شود.

تحلیل ماده 26 شرایط عمومی پیمان
تحلیل ماده ۲۶ شرایط عمومی پیمان

در صورتی که در کارگاه عتیقه پیدا شد تکلیف پیمانکار چیست؟

ماده ۲۶ شرایط عمومی پیمان تکلیف کارفرما و پیمانکار را در این خصوص مشخص نموده است. پیمانکار موظف است در صورت پیدا نمودن اشیای عتیقه یا آثار تاریخی، فورا موضوع را به کارفرما اطلاع دهد و همچنین می باست کلانتری محل پروژه را نیز فورا از این موضوع مطلع نماید. تا زمان مراجعه کلانتری و کارفرما به محل پروژه، پیمانکار موظف است که از اشیاء مذکور محافظت های لازم را انجام دهد.

تکلیف کارفرما زمان پیدا شدن عتیقه در کارگاه چیست؟

ماده ۲۶ شرایط عمومی پیمان، تکلیف کارفرما را نیز مشخص نموده و بیان می دارد، کارفرما می بایست لافاصله در محل پروژه حاضر شده و وظیفه حفاظت از اشیای پیدا شده را بر عهده بگیرد. زمانی که پیمانکار این اشیاء را در اختیار کارفرما قرار می دهد، دیگر مسئولیتی متوجه پیمانکار نبوده و این کارفرماست که می بایست با کلانتری محل هماهنگ کرده و به سرعت کار انتقال این اشیاء را پیگیری نماید.

در صورتی که کارگاه به دلیل پیدا کردن عتیقه تعطیل شود، تکلیف چیست؟

ماده ۲۶ شرایط عمومی پیمان در خصوص توقف یا تعطیلی پروژه به جهت گیدا کردن اشیای عتیقه نیز بیان می دارد که می بایست مطابق ماده ۴۹ شرایط عمومی پیمان عمل شود. مطابق ماده ۴۹ شرایط عمومی پیمان، کارفرما می تواند پروژه را به مدت سه ماه تعلیق کند و برای تمدید این مدت نیازمند موافقت پیمانکار است.

◁◁ بیشتر بدانید:  نمونه موافقت نامه پیمان

تحلیل شرایط پیمان توسط وکیل پیمانکاری
تحلیل شرایط پیمان توسط وکیل پیمانکاری

خدمت به شما افتخار ماست

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا با شماره ثبت ۴۸۶۶۰ همواره تلاش دارد تا با ارائه مطالبی مفید و کاربردی در خصوص شرایط عمومی پیمان و مسائلی که ممکن است شما در طول پروژه با آن مواجه شوید، در بهبود اوضاع حقوقی قراردادها شما را یاری نماید اما نیم توان از این نکته غافل شد که، مسائل حقوقی بسیار تخصصی و پیچیده بوده و شما نمی توانید بدون کمک گرفتن از یک وکیل متخصص در زمینه قراردادهای پیمانکاری، به اهداف خود در قراردادهای پیمانکاری جامه عمل بپوشانید. ما در این راه همراه و پشتیبان شما هستیم و این اطمینان را به شما می دهیم که با استخدام وکلای ما بهترین نتیجه را کسب خواهید نمود.

برای دریافت مشاوره از وکیل حرفه ای پیمانکاری و یا درخواست تنظیم لایحه، دادخواست، شکواییه، اظهارنامه و سایر خدمات حقوقی، می توانید با شماره های موسسه ما تماس بگیرید و یا از طریق پیام رسان های مختلف با ما در ارتباط باشید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments