ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده

ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده به مدت ۳ سال متوالی به استناد ماده ۴۱ قانون ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علائم تجاری از سوی هر ذینفع ممکن است.

ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده چه زمانی ممکن است؟

ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده زمانی ممکن است که مالک یک علامت تجاری به مدت ۳ سال تا یک ماه از زمان طرح دادخواست از سوی ذینفع ابطال علامت مذکور، هیچ استفاده از علامت مورد نظر نکرده باشد. در این شرایط امکان طرح دعوای ابطال علامت تجاری ممکن بوده و یک راه بسیار آسان برای ابطال یک علامت تجاری با سابقه می باشد.

ابطال علامت تجاری چیست؟

ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده یک دلیل برای طرح دادخواست ابطال علامت تجاری می باشد. دلایل متعددی برای طرح این دادخواست وجود دارد که برای درک این موارد ابتدا باید با مفهوم ابطال علامت تجاری آشنایی پیدا کنیم. گواهینامه ثبت یک علامت تجاری، سند رسمی محسوب می شود و شما برای ابطال یک سند رسمی نیاز به حکم دادگاه دارید. زمانی که یک علامت تجاری ابطال می شود هر ذینفع می تواند برای ثبت این علامت اقدام نماید.

مشاوره با وکیل مالکیت فکری

دعاوی مالکیت فکری که ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده یکی از این دعاوی می باشد، یک کار تخصصی است که الزاما باید توسط وکیل متخصص و با تجربه در این زمینه انجام شود و شما نمی تواند به وکیلی که سابقه فعالیت در این زمینه ندارد، وکالت ابطال علامت تجاری را بدهید. به همین دلیل توصیه ما استفاده از وکلای با تجربه و حرفه ای حاضر در موسسه امین عدالت برای طرح دعوای ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده می باشد. همین الان با ما تماس بگیرید.


◁◁ بیشتر بدانید:   ابطال علامت تجاری به علت تشابه با علامت دیگر

ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده مدت زمان خاصی دارد؟

وکیل علامت تجاری بیان می دارد: ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده را زمانی می توانید مطرح کنید که، مالک علامت تجاری مورد نظر ظرف مدت سه سال متوالی تا یک ماه قبل از طرح دادخواست در دادگاه، از علامت مذکور هیچ استفاده ای نکرده باشد. منظور از استفاده هر نوع بهره برداری از علامت مورد نظر در طبقات ثبت شده در اداره مالکیت معنوی می باشد.

ذینفع دعوای ابطال به دلیل عدم استفاده کیست؟

ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده از سوی هر ذینفع قابل طرح می باشد. حال برای بررسی اینکه چه کسی در این دعاوی ذینفع محسوب می شود کار دشواری داریم. در نگاه اولیه می توان گفت هر شخصی که در زمینه طبقات علامت ثبت شده فعالیت دارد می تواند ذینفع این درخواست محسوب شود. اما باید توجه داشت که با این برداشت امکان طرح دعاوی متعدد را در دادگاه ها فراهم می آوریم که به نظر نگارنده موجب هرج و مرج قضایی خواهد شد. به نظر نگارنده محدود نمودن ذینفع در این دعاوی به اشخاصی که خاصه موضوع فعالیت مالک علامت مورد نظر را انجام می دهند، می بایست ذینفع این دعاوی محسوب می شوند.

نمونه دادخواست ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده

ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده باید در قالب یک دعوای حقوقی مطرح شود. نمونه دادخواست ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده به شرح ذیل می باشد:

حضور ریاست محترم شعبه سوم دادگاه عمومی و حقوقی تهران

با سلام

احتراما؛ به استحضار می رساند اینجانب به عنوان تولید کننده محصولات ………………. سال ها است که در بازار فعالیت می نمایم. علامت تجاری به نام ……….. که متعلق به شرکت یا شخص ………….. می باشد به مدت بیش از ۳ سال است که فاقد بهره برداری می باشد. مطابق ماده ۴۱ قانون ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علائم تجاری، اینجانب به عنوان ذینفع تقاضای ابطال علامت تجاری مورد نظر را از دادگاه محترم خواستارم.

ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده کجا رسیدگی میشه؟

ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده در دادگاه های حقوقی تهران مورد رسیدگی قرار می گیرد. در حال حاضر شعبه سوم دادگاه عمومی و حقوقی تهران صلاحیت رسیدگی به این دعاوی را دارد. دادگاه های شهرستان به هیچ عنوان حق رسیدگی به این دعاوی را ندارند و لاجرم برای طرح این دعاوی باید به دادگاه تهران مراجعه شود.

◁◁ بیشتر بدانید:  ۷ دلیل ابطال علامت تجاری پس از صدور

دادخواست ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده
دادخواست ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده

تخصص ما چراغ راه شماست

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا در تهران آماده ارائه خدمات تخصصی به شما عزیزان در خصوص دعاوی مالکیت فکری، طرح صنعتی، علامت تجاری و یا اختراع می باشد. شما می توایند برای دریافت مشاوره از وکیل دعاوی مالکیت فکری و یا تنظیم دادخواست، شکواییه، اظهارنامه و استفاده از سایر خدمات حقوقی با ما تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید سوالات خود را در خصوص ابطال علامت تجاری به دلیل عدم استفاده ذیل این مقاله بیان نمایید تا توسط همکاران ما پاسخ داده شود.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۵ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments