جرم جعل عنوان جرم جعل غصب

جعل عنوان چه مجازاتی دارد؟ جرم غصب عنوان با جرم جعل عنوان چه تفاوتی دارد؟ اگر کسی هم غصب عنوان کند و هم کلاهبرداری کند، مرتکب چه جرمی شده است؟ با بهترین وکیل متخصص کیفری در موسسه حقوقی امین عدالت همراه باشید.

جرم غصب عنوان مطابق قانون

جرم غصب عنوان مطابق قانون چه تعریفی دارد؟ چه زمانی جرم جعل عنوان به وقوع می پیوندد؟ عنصر قانونی جرم غصب عنوان کدام است؟ به عبارت دیگر، در کدام ماده قانونی، قانونگذار جرم غصب عنوان یا همان جعل عنوان را مورد جرم انگاری قرار داده است؟

ماده ۵۵۵ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده) هر کس بدون سمت رسمی یا اذن از طرف دولت خود را در مشاغل دولتی اعم از کشوری یا لشگری و انتظامی که از نظر قانون مربوط به او نبوده است دخالت دهد یا معرفی نماید به حبس از شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد و چنانچه برای دخالت یا معرفی خود در مشاغل مزبور،‌ سندی جعل کرده باشد، مجازات جعل را نیز خواهد داشت.

مجازات غصب عنوان در قانون جدید

جرم غصب عنوان یا جعل عنوان در قانون جدید چه مجازاتی دارد؟ مقصود از قانون جدید، قانون کاهش مجازات حبس تعزیری میباشد. مطابق این قانون، مجازات جرم غصب عناوین دولتی، ۳ ماه تا ۱ سال حبس میباشد. لذا بهترین وکیل متخصص دعاوی کیفری در تهران، علاوه بر استناد به نهادهای مخففه، به اجرای صحیح قانون نیز نظارت مینماید.

  • نکته: تعویق صدور حکم، تعلیق اجرای مجازات، تخفیف در میزان حبس، جملگی تحت عنوان کیفیات مخففه، توسط وکیل، از محکمه مورد درخواست و تقاضا قرار میگیرند.
جعل عنوان غصب عنوان
جعل عنوان غصب عنوان

جرم جعل عنوان و جرم جعل در غصب عنوان

با دقت در ماده فوق میبینیم که جرم غصب عنوان، همان جرم جعل عنوان است. اما در انتهای ماده مشاهده میکنیم که، مجازات دیگری نیز برای جاعل در نظر گرفته شده است. تفکیک فروض مختلف این ماده چگونه است؟ در ادامه به جزییات مندرج در این ماده پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

جرم غصب عنوان بدون جعل سند

همانطور که از متن ماده نیز مشخص میگردد، جرم غصب عنوان یا جعل عنوان، میتواند بدون جعل سند، و بدون ارایه سند جعلی به وجود بیاید. یعنی به صرف معرفی کردن خود بعنوان مامور، این جرم تشکیل میگردد. لذا نیازی نیست که حتما مرتکب جرم یا همان فاعل جرم غصب عنوان، کارت شناسایی یک مامور یا ضابط دادگستری را نیز جعل کرده باشد. وکیل متخصص غصب عنوان در جلسه مشاوره حقوقی این مهم را مورد بررسی قرار میدهد.

جرم غصب عنوان با جعل سند و ارایه سند مجعول

جرم غصب عنوان ممکن است همراه با جعل سند و ارایه آن توسط مرتکب باشد. چگونه؟ تصور کنید، شخصی خود را مامورد دولت جا میزند، یا خود را ضابط دادگستری معرفی میکند، لباس فرم ماموران نیروی انتظامی را میپوشد. با موتور یا ماشین تغییر شکل یافته به نحو و طریقه پلیس و ماموران دولتی، تردد میکند. حال ممکن است علاوه بر اینها، شخص کارت شناسایی جعلی نیز برای خود فراهم کرده باشد. اگر جعل کارت شناسایی یا هر سند دیگری که توسط وی استفاده میشود، توسط خود آن شخص ساخته شده باشد، جرم جعل سند نیز محقق شده و مجازات آن بر وی بارمیگردد. ولیکن اگر سازنده کارت یا سند جعلی، شخص دیگری بوده باشد، مرتکب جرم غصب عنوان، به مجازات ارایه سند مجعول نیز محکوم میگردد. تنظیم شکواییه به نحو صحیح، یا تنظیم بهترین لایحه دفاعیه غصب عنوان را از وکیل متخصص بخواهید.

◁◁ بیشتر بدانید:  جرم جعل اسناد هویتی و مجازات آن

غصب عنوان و کلاهبرداری

آیا جرم غصب عنوان همان کلاهبرداری است؟ پاسخ منفی است. پیش تر بررسی کردیم که عنصر قانونی جرم غصب عنوان یا همان جعل عنوان چیست؟ پس ارتکاب به این فعل، از نظر قانونگذار، موجب تحقق یک جرم کامل است. پس چرا در عرف جامعه اینگونه باب شده است که به هرکسی که جعل عناوین دولتی کرده باشد، کلاهبردار گفته میشود؟ دلیل این امر این است که در اغلب موارد، شخصی که مرتکب جرم غصب عنوان شده است، به موجب این غصب و جعل، مال یا پول یا اعتبار یا منفعتی را نیز برای خود یا دیگری تحصیل نموده است. لذا غصب عنوان درواقع مانور متقلبانه جرم کلاهبرداری است.

  • نکته: اگر کسی غصب عنوان کند، سپس به موجب این غصب یا جعل عنوان، مرتکب جرم کلاهبرداری شود، درواقع دو جرم انجام داده و بابت هر دو جرم، تحت تعقیب قرار میگیرد.

بهترین وکیل متخصص کیفری در تهران

بهترین وکیل برای جرم غصب عنوان در تهران کیست؟ چرا باید در پرونده جرم جعل عنوان وکیل بگیریم؟ ببینید دوستان، وکیل پایه یک دادگستری دارای صلاحیت عام میباشد. این صلاحیت به معنای شایستگی وکیل، در وکالت، در انواع پرونده های کیفری و حقوقی است. ولیکن هنگامیکه یک وکیل، عمده فعالیت خود را، به وکالت در زمینه خاصی معطوف مینماید، به وی وکیل متخصص در آن زمینه خاص گفته میشود.

موسسه حقوقی امین عدالت به شماره ثبت ۴۸۶۶۰ در تهران، متشکل از وکلای پایه یک دادگستری میباشد. که در زمینه های مختلف حقوقی و کیفری به نحو تخصصی وکالت میکنند. وکالت در دعاوی و پرونده های مربوط به جرم جعل عنوان یا غصب عنوان، در واقع در حیطه تخصصی وکیل کیفری موسسه ما قرار دارد. لذا بهترین تصمیم این است که پیش از هرگونه اقدام قانونی و مراجعه به دادسرا، با وکیل غصب عنوان صحبت کرده و از وی مشاوره حقوقی دریافت نمایید.

پرداخت حق الوکاله وکیل

حق الوکاله وکیل جرم غصب عنوان چقدر است؟ نحوه پرداخت حق الوکاله وکیل پرونده جعل عنوان چگونه است؟ خوب است بدانید که میزان حق الوکاله وکیل و نحوه پرداخت آن، از جمله مواردی است که به توافق میان موکل و وکیل صورت میپذیرد.  موسسه حقوقی امین عدالت در تهران در سال جدید نیز نحوه پرداخت حق الوکاله بصورت اقساط را لحاظ نموده است. یعنی حق الوکاله وکیل در ابتدای هر مرحله و فقط به میزان همان مرحله پرداخت میگردد. برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر هم اکنون با مشاور حقوقی موسسه صحبت کنید.

◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل جعل | بررسی ابعاد قانونی جرم جعل

مجازات جرم عنوان غصب عنوان
مجازات جرم عنوان غصب عنوان

وکیل برای شکایت غصب عنوان

آیا میخواهید وکیل کیفری در پرونده جرم غصب عنوان بگیرید؟ آیا میخواهید وکیل برای شما لایحه دفاعیه تنظیم کند؟ آیا میخواهید پیش از شرکت در جلسه دادسرا و دادگاه، از وکیل کیفری مشاوره حقوقی دریافت کنید؟ آیا در تهران نیستید و پرونده شما در شهرستان است؟ و میخواهید بصورت تلفنی با وکیل متخصص صحبت کنید؟ آیا میخواهید حضورا به وکیل متخصص مراجعه کنید و از ایشان بخواهید اسناد و مدارک شما را مطالعه کند؟ برای دریافت هریک از خدمات حقوقی فوق، کافی است با ما تماس گرفته و یا در واتساپ موسسه پیام ارسال کنید. تخصص ما، موجب اعتبار ما شده است. با جلب اعتماد شما، پاسدار شغل مقدس وکالت هستیم.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۵ میانگین امتیاز: ۳.۸]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

2 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
نوید
9 ماه قبل

سلام، شاکی به جرم تهدید جانی از بنده شکایت کرده بود و تو کوچه با ماشین جلوم پیچید و با قمه تهدید کرد که در دادگاه بگم که با عنوان مامور اداره اطلاعات به درب منزلش رفتم و گفت اینو بگم رضایت میده. در جلسه رسیدگی دادگاه درگیری لفظی داشتیم ولی اون اعتراف رو کردم. الآن قرار جلب به دادرسی صادر شده. برای اون ماجرا فقط یک شاهد دارم که دوستمه ۱۷ سالشه خودمم ۱۸ سالمه. با توجه به درگیری لفظی که باور کردن این موضوع رو برای قاضی خیلی خیلی سخت میکنه. آیا امکان داره که با اطلاع به قاضی و شهادت همون یک نفر رفیقم قاضی حکم دادسرا رو نقض کنه و بنده رو تبرئه کنه؟