نکات حقوقی خانواده

به چه دعاوی، عنوان حقوقی دعاوی خانوادگی تلقی میشود؟

دعاوی خانواده چیست؟ به چه دعاوی، عنوان حقوقی دعاوی خانوادگی تلقی میشود؟ طرفین این دعوا چه اشخاصی هستند؟ رایج ترین موضوعات و خواسته ها در دعاوی خانواده چیست؟ با وکیل متخصص دعاوی خانواده همراه ابشید.

تعریف دعاوی خانواده از منظر قانون

وکیل خانوادگی میگوید: مقصود از این دعاوی، دعاوی است که در خصوص روابط و حقوق و تکالیف اشخاص خانواده نسبت به یکدیگر طرح و اقامه میگردد. لذا این دعاوی، ماهیتا جدای از دعاوی حقوقی و کیفری همچون الزام به تنظیم سند و اثبات جرم کلاهبرداری میباشند. همچنین رویه محاکم در دعاوی خانواه متفاوت از سایر دعاوی حقوقی است. زیرا هدف و غایت نهایی، حفظ کیان خانواده است.

طرفین دعوای خانواده و موضوعات آن

اشخاصی که بعنوان خواهان و خوانده در این دعاوی، طرف دعوا قرار میگیرند، شامل زوج، زوجه و فرزند یا فرزندان مشترک میباشد که حسب موضوعات مختلف، اسامی ایشان در ستوان های خواهان و خوانده درج میگردد. خواسته دعاوی خانواده در اغلب موارد دربردارنده موضوعاتی از قبیل طلاق، مطالبه مهریه، مطالبه نفقه، اثبات زوجیت، حضانت فرزند، تعیین ملاقات طفل و غیره میباشد.

دعاوی خانواده از طرف زوج یا زوجه یا فرزند و فرزندان مشترک قابل طرح میباشد. موضوعاتی از قبیل طلاق، مهریه، نفقه، حضانت، استرداد جهیزیه و تعیین ملاقات فرزند از مبتلابه ترین موضوعات دعاوی خانواده است.

◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل خانواده و دعاوی رایج خانوادگی در دادگاه ها
به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۴ میانگین امتیاز: ۴.۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر ویدیو های این دسته بندی

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments