نتیجه مطلوب در جرایم پزشکی

سلام دوستان

یکی از متداول ترین سوالات شما عزیزان از ما اینه که نتیجه مطلوب در جرایم پزشکی چیه؟ اگه برنده دعوا بشم آخرش با دکترم چیکار میکنن؟ یا یه پزشک میپرسه که در نهایت دادگاه برای من چه حکمی صادر میکنه؟ بطور کلی میتونیم بگیم شاکی یا همون بیمار میخواد که پزشک، مجازات بشه و به پرداخت خسارت یا دیه محکوم بشه. و پزشک هم بعنوان متهم میخواد که با ارائه بهترین دفاع، بتونه خودشو تبرعه کنه و بیگناهی خودش رو به اثبات برسونه.

پس در پرونده های پزشکی و جرایم پزشکی برای هر شخصی، یک هدف و غایت خاصی مهم و منظوره. که در چهارچوب قانون قابلیت اجرا و محقق شدن داره. اما برخی از دوستان خواسته های دور از منطقی دارن، مثلا از ما میپرسن که میشه پزشکو بندازم زندان؟ یا میپرسن که با شکایت من پروانه طبابتش باطل میشه که سر بقیه همچین بلایی نیاره؟ یا خواسته اکثر بیمارا از ما اینه که با شکایت از پزشک جراحشون هم خسارتی که بهشون وارد شده رو از پزشک بگیرن و هم هزینه عمل های درمانی وترمیمی بعدش رو، بنظرتون همچین خواسته هایی درسته؟

ببینین دوستان، قانون دارای مقررات خاص مخصوص به خودشه. نمیتونیم از دادگاه انتظار داشته باشیم که فراتر از قانون عمل کنه و به عبارت خودمونی، جوری پزشک رو مجازات کنه که دل ما خنک بشه. قانون، دادگاه، دعاوی کیفری و انواع شکایت ها، محلی برای تخلیه غرض ورزی ما نیستن. پس انتظارات دور از عقل و عدالت از قانون و دادگاه نداشته باشین. خلاصش اینکه اگه پزشک مرتکب قصور پزشکی شده باشه، دادگاه ایشونو به پرداخت دیه محکوم میکنه و به تخلف صنفی این پزشک هم در سازمان نظام پزشکی رسیدگی میشه. پس نمیتونیم خواستار مجازاتی فراتر از اونچه که در قانون لحاظ شده باشیم.

◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل جرایم پزشکی
به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر ویدیو های این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments