وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی

وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی یا به عبارت دیگر وارد کردن کالایی که حاوی علامت تجاری ثبت شده در ایران می باشد، جرم بوده و مجازات وارد کننده علاوه بر نقض حقوق ناشی از ثبت علامت تجاری، جعل علامت تجاری نیز می باشد.

وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی به چه معناست؟

وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی به این معنا می باشد که شخصی کالایی را که حاوی علامت تجاری ثبت شده در ایران می باشد، در کشور دیگری تولید نماید و با درج علامت تجاری مورد نظر روی کالا، آن محصول را وارد بازار ایران نماید. در این حالت فرد حداقل مرتکب دو جرم جعل و نقض حقوق ناشی از ثبت علامت تجاری شده است.

جعل علامت تجاری به چه معناست؟

وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی را زمانی می توان به درستی بررسی کرد که ابتدا با مفهوم جعل علامت تجاری آشنا شویم. جعل علامت تجاری به معنی کپی برداری از عین یک علامت تجاری و درج روی محصول مورد نظر می باشد. اگر عین علامت تجاری ثبت شده نباشد، جعل محسوب نمی شود و صرفا نقض حقوق ناشی از ثبت علامت تجاری است اما اگر عین علامت باشد، جعل محسوب می شود.

◁◁ بیشتر بدانید:  ۷ دلیل ابطال علامت تجاری پس از صدور

وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی جرم است؟

وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی مطابق قانون جرم می باشد. در این فرآیند ممکن است چندین جرم از سوی فرد وارد کننده صورت گیرد. اولین جرم نقض حقوق ناشی از ثبت علامت تجاری می باشد. اگر کالای مورد نظر حاوی علامت استاندارد و یا سایر علائم مربوط به نهادهای دولتی باشد، جرم جعل نیز به جرم گفته شده اضافه می شود.

وکیل برای دفاع از جرم وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی

وکیل برای پرونده با موضوع وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی، باید وکیلی باشد که در این زمینه دارای تجربه و تخصص کافی بوده و با توجه به تعداد پرونده های مشابه ای که در این زمینه داشته، از روند قانونی و رویه دادگاه ها در مورد این پرونده ها آگاهی کامل داشته باشد. در صورت استفاده از وکلایی که سابقه فعالیت در این زمینه ندارند، مطمئنا نتیجه دلخواه را کسب نخواهید کرد.

ماده قانون جرم وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی چیست؟

وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی به استناد ماده ۶۱ قانون ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علائم تجاری جرم انگاری شده است. همچنین اگر کالای مورد نظر حاوی علائم دولتی از جمله علامت استاندارد باشد، به استناد ماده ۴۰ قانون قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد برای شخص مجرم مجازات قانونی تعیین می گردد.

مجازات وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی چیست؟

وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی جرم می باشد و مطابق ماده ۶۱ قانون ثبت اختراعات، طرح های صنعتی و علائم تجاری مجازات مجرم، مطابق نظر قاضی رسیدگی کننده می تواند حبس و یا جزای نقدی باشد. اگر فرد مرتکب جرم جعل استاندارد نیز شده باشد، مجازات فرد مورد نظر حبس تعزیری درجه ۷ و یا جزای نقدی درجه ۴ می باشد.

وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی در صلاحیت کدام دادگاه است؟

وکیل علامت تجاری بیان می دارد: وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی در صلاحیت دادگاه های کیفری تهران می باشد. به جرم مورد نظر در دادسرای ناحیه ۲۶ تهران و همچنین دادگاه کیفری دو مجتمع قضایی قدوسی تهران رسیدگی می شود. باید توجه داشت که رسیدگی به این اتهامات صرفا در صلاحیت دادگاه های تهران می باشد و دادگاه های شهرستان در این خصوص هیچ صلاحیتی ندارند.

مراحل رسیدگی به جرم وارد کردن کالا دارای علامت جعلی

وارد کردن کالا دارای علامت تجاری جعلی یک جرم می باشد و می بایست در محاکم کیفری مورد رسیدگی قرار گیرد. روند رسیدگی به این پرونده ها به این نحو می باشد که پس از ارجاع پرونده به یکی از شعبات دادسرا، تحقیقات در خصوص جرم مورد نظر شروع می شود و ممکن است از ضابطین دادگستری از جمله کلانتری و یا اداره آگاهی برای انجام تحقیقات استفاده شود. در ادامه پس از پایان تحقیقات پرونده با صدور قرار به دادگاه ارجاع داده می شود.

◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل مالکیت فکری | مالکیت فکری چیست؟

جرم وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی
جرم وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی

پرونده علامت تجاری خود را با خیال راحت به ما بسپارید

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا با در اختیار داشتن وکیل علامت تجاری این نوید را به شما می دهد که با اعتماد به مجموعه ما بهترین نتایج ممکن را در پرونده های خود کسب خواهید کرد. برای مشاوره با وکیل با تجربه دعاوی مالکیت فکری و یا تنظیم دادخواست، لایحه، اظهارنامه و یا تنظیم شکواییه با ما تماس بگیرید. همچنین شما می توانید سوالات خود را در خصوص وارد کردن کالا با علامت تجاری جعلی را ذیل این مقاله درج نمایید تا توسط همکاران ما پاسخ داده شود.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments