مجازات تهدید به مرگ یا تهدید به قتل

مجازات تهدید به مرگ یا تهدید به قتل دیگری شامل شلاق تعزیری تا ۷۴ ضربه و حبس و زندان به مدت ۱ ماه تا ۱ سال میباشد. مجازات تهدید به مرگ دیگری قابل تخفیف، تعلیق، و تعویق صدور حکم است. با بهترین وکیل کیفری تهران همراه باشید.

مجازات تهدید به مرگ یا قتل دیگری

مجازات تهدید به مرگ یا قتل دیگری در ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) ذکر شده است. به موجب این ماده:

“هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این و‌اسطه تقاضای و‌جه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از یک ماه تا یک سال محکوم خواهد شد”.

  • نکته: حتما برای دفاع از اتهام تهدید به قتل دیگری از بهترین وکیل متخصص کیفری تهران استفاده نمایید.

مجازات تهدید به مرگ طبق قانون کاهش مجازات حبس تعزیری

مجازات تهدید به مرگ یا قتل دیگری، مانند بسیاری از جرایم دیگر، بعد از تصویب قانون کاهش مجازات حبس تعزیری، تغییر یافته و کاهش یافته است. وکیل شکایت از تهدید به قتل میگوید: ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی که به موجب ماده ۱۱ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری مصوب ۱۳۹۹/۲/۲۳ اصلاح گردید، جرم مجازات تهدید به مرگ یا قتل دیگری، در این ماده قابل گذشت تلقی گردیده است.

  •  نکته: مجازات تهدید به مرگ یا قتل دیگری، اکنون به نصف آنچه که پیش تر بوده، تقلیل یافته است. یعنی مجازات مندرج در بالا، مجازات صحیح و قانونی جرم تهدید به قتل است.

تخفیف در مجازات تهدید کردن دیگری به قتل

مجازات تهدید به مرگ یا تهدید به قتل دیگری، طبق ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی، درجه ۶ محسوب میشود. پس مشمل مقررات کاهش مجازات و تخفیف در میزان مجازات میشود.

وکیل برای پرونده تهدید به مرگ دیگری میگوید: باید در پرونده کیفری به جهات مخففه مندرج در قانون که با اوضاع و احوال خاص متهم پرونده مطابقت دارد، به نحو شایسته و اصولی استناد نمود. و از دادگاه تقاضای اعمال مقررات تخفیف مجازات را خواستار گردید.

مجازات تهدید به مرگ یا قتل دیگری، موجب تشکیل پرونده کیفری میشود. وکیل کیفری اگر توسط شاکی انتخاب شود، نسبت به ارایه ادله اثبات دعوا به نفع شاکی و بر علیه متهم، اقدام میکند. اگر وکیل کیفری در پرونده تهدید به قتل، از طرف متهم اعلام وکالت نماید، نسبت به تبرئه نمودن موکل و یا اخذ کیفیات مخففه در حق وی اقدام مینماید. میتوانید از وکلای موسسه حقوقی امین عدالت، وکیل خانم یا وکیل آقا انتخاب نمایید. حق انتخاب با شماست.

مجازات تهدید به مرگ و قابلیت تعلیق و تعویق

تعلیق اجرای مجازات تهدید به مرگ یا تهدید به قتل دیگری مستند به ماده ۴۶ قانون مجازات اسلامی میباشد. به موجب این ماده: در جرایم تعزیری درجه سه تا هشت، که مجازات تهدید به مرگ درجه ۶ است، دادگاه می‌تواند، اجرای تمام یا قسمتی از مجازات را از یک تا پنج سال معلق نماید.

وکیل کیفری تهران میگوید: خوب است بدانید دادستان یا قاضی اجرای احکام کیفری نیز، پس از اجرای یک سوم مجازات تهدید به مرگ، می‌تواند از دادگاه صادرکننده حکم قطعی، تقاضای تعلیق اجرای ادامه مجازات را نماید.

  • نکته: با دریافت مشاوره حقوقی دقیق و تخصصی از وکیل کیفری موسسه ما متوجه میشوید که چگونه محکوم علیه هم می‌تواند پس از تحمل بخشی از مجازات تهدید به مرگ، در صورت دارا بودن شرایط قانونی، از طریق دادستان یا قاضی اجرای احکام کیفری، تقاضای تعلیق نماید.

تعویق صدور حکم مجازات تهدید به مرگ به معنای به تاخیر انداختن صدور حکم محکومیت مجرم است. تعویق صدور حکم مجازات تهدید به قتل دیگری، به موجب حکم مندرج در ماده ۴۰ قانون مجازات اسلامی است. که اذعان میدارد: در جرایم تعزیری، درجه شش تا هشت، که مجازات تهدید به مرگ درجه ۶ است، دادگاه می‌تواند پس از احراز مجرمیت متهم، به جای صدور حکم محکومیت، صدور حکم مجازات تهدید به قتل دیگری را، به مدت شش ماه تا دو سال به تعویق اندازد.

◁◁ بیشتر بدانید:  جرم قتل غیر عمد و مجازات آن در قانون

مجازات تهدید به مرگ یا تهدید به قتل دیگری
مجازات تهدید به مرگ یا تهدید به قتل دیگری

وکیل برای پرونده کیفری تهدید به مرگ

وکیل کیفری موسسه ما که در تهران مشغول به فعالیت است، ارایه دهنده انواع مختلف خدمات حقوقی میباشد. شما میتوانید انجام اموری از قبیل: تنظیم شکواییه، تنظیم لایحه دفاعیه مجازات تهدید به مرگ، تنظیم اعتراض و لایحه تجدیدنظرخواهی، اعلام وکالت در پرونده بصورت کامل یا مطالعه پرونده را به وکیل کیفری موسسه ما بسپارید. برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید از مشاور موسسه، مشاوره حقوقی رایگان دریافت نمایید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۴ میانگین امتیاز: ۴]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments