انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه

انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه مربوط به زمانی است که یک علامت تجاری ثبت شده است و شما به عنوان ذینفع درخواست ابطال علامت ثبت شده را نموده و درخواست این را دارید که به دلایل مشخصی این علامت به نام شما ثبت شود.

انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه چیست؟

انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه به این صورت می باشد که شما به عنوان ذینفع دادخواست ابطال علامت تجاری ثبت شده ای را به عنوان مثال به دلیل ثبت همراه با سونیت مطرح می نمایید و درخواست می کنید ضمن ابطال علامت تجاری مورد نظر که به نام شخص معینی ثبت شده است، حکم به ثبت علامت تجاری موضوع دعوا به نام شما صادر گردد.

آیا دادگاه می تواند حکم ابطال یک علامت تجاری را صادر نماید؟

انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه دقیقا نشان دهنده این موضوع می باشد که دادگاه می تواند یک علامت تجاری را با حکم خود ابطال نماید و دستور ثبت آن علامت را به نام شخص دیگری صادر کند. برای ابطال علامت تجاری با حکم دادگاه شما می توانید از دلایل مختلفی از جمله عدم استفاده به مدت بیش از ۳ سال، سونیت در ثبت علامت تجاری و یا ایرادات شکلی در ثبت علامت مورد نظر استفاده نمایید. تعیین هر یک از این دلایل برای دعوای شما تخصص وکیل می باشد. ما آماده ارائه خدماتی تخصصی در این زمینه به شما عزیزان می باشیم.

◁◁ بیشتر بدانید:  ۷ دلیل ابطال علامت تجاری پس از صدور

انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه چقد زمان میبرد؟

انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه دارای زمان مشخصی نمی باشد. دلیل این امر نیز نامشخص بودن اتفاقاتی می باشد که ممکن است در فرآیند دادرسی رخ دهد. به عنوان مثال پرونده های علامت تجاری برای بررسی تخصصی به کارشناسی ارجاع می شود، حال با توجه به اعتراض طرفین و پذیرش قاضی رسیدگی کننده ممکن است این فرآیند از کاشناسی تک نفره تا کارشناسی هفت نفره ادامه پیدا کند. در این شرایط بدیهی است که زمان بسیاری صرف رسیدگی های کارشناسی خواهد شد. لذا تعیین زمان دقیق برای رسیدن به حکم قطعی در این پرونده ها ممکن نیست.

مشاوره با وکیل ابطال علامت تجاری

طرح دعوای ابطال علامت تجاری به دلایل متخلف یک اقدام حقوقی بسیار تخصصی می باشد. شما برای طرح این دعاوی نیاز دارید که از مشاوره با وکیل علامت تجاری و دعاوی مرتبط با این حوزه بهره مند شوید تا در طرح دادخواست خود نکات کلیدی را رعایت نمایید تا از بروز خسارت های فراوانی که ممکن است در آینده ایجاد شود جلوگیری نمایید. برای مشاوره با وکیل با تجربه و متخصص علامت تجاری می توانید با ما تماس بگیرید.

انتقال علامت تجاری با حکم در صلاحیت چه دادگاهی است؟

انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه نتیجه یک دعوای حقوقی است. دعاوی حقوقی در خصوص علامت تجاری صرفا در دادگاه های تهران مورد رسیدگی قرار می گیرد. در حال حاضر شعبه سوم دادگاه عمومی و حقوقی تهران واقع در مجتمع قضایی شهید بهشتی، صلاحیت رسیدگی به این دعاوی را دارد. بنابراین برای طرح این دعوا الزاما باید به محاکم تهران مراجعه کنید و هیچ دادگاهی در شهرستان صلاحیت رسیدگی به این دعاوی را ندارد.

انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه نیاز به وکیل دارد؟

انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه مربوط به زمانی است که یک علامت تجاری به نام یک شخص ثبت شده است و شما در ابتدا می خواهید اثبات نمایید که این علامت که به نام شخص مورد نظر ثبت شده است، به طریق قانونی نبوده و باید گواهینامه آن شخص باطل شود. در ادامه از دادگاه این درخواست را هم می نمایید که علامت تجاری مورد نظر را به نام شما ثبت نماید. حال با عنایت به مواردی که گفته شده است، آیا شما بدون وکیل علامت تجاری توانایی انجام این امور را دارید یا خیر؟ به نظر این امور فعالیت های تخصصی است که شما لاجرم نیاز به وکیل متخصص در این حوزه دارید. بنابراین بدون درنگ با ما تماس بگیرید.

◁◁ بیشتر بدانید:  استفاده نکردن از علامت تجاری ثبت شده چه عواقبی دارد؟

نحوه انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه
نحوه انتقال علامت تجاری با حکم دادگاه

تخصص ما چراغ راه پرونده شماست

موسسه حقوقی امین عدالت کبریا با در اختیار داشتن کادری مجرب از وکلای پایه یک دادگستری که به صورت تخصصی در زمینه های مختلف فعالیت می نمایند این نوید را به شما می دهد که با مراجعه به مجموعه ما از خدماتی متمایز در زمینه دعاوی مالکیت فکری بهره مند خواهید شد. برای مشاوره با وکیل علامت تجاری و یا دریافت مشاوره، تنظیم دادخواست، اظهارنامه و یا استفاده از سایر خدمات حقوقی موسسه با ما تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید سوالات خود را در خصوص انتقال علامت تجاری ذیل این مقاله بیان نمایید تا توسط همکاران ما پاسخ داده شود.  

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۵ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments