تنظیم قرارداد شراکت

وکیل تنظیم قرارداد در مقاله حاضر قصد دارد تا تنظیم قرارداد شراکت که یکی از قراردادهای رایج بین افراد جامعه می باشد را به بهترین شکل ممکن برای شما عزیزان تشریح نماید.

شرکت به چه معناست؟

تنظیم قرارداد شراکت از سوی وکیل متخصص و با تجربه در این زمینه نیازمند این می باشد که شما ابتدا به معنی شرکت آشنا شوید و آگاه باشید که چه نوع قراردادی را قصد دارید تنظیم کنید و آیا قرارداد مد نظر شما مشمول شرکت می شود یا خیر.

انوع شرکت در قانون

نوع اول: شرکت هایی هستند که مطابق با قانون ثبت شرکت ها در این اداره تحت عنوان یکی از شرکت های ذکر شده در قانون تجارت به ثبت می رسند و دارای شرایط خاص خود می باشند و به این نوع شرکت ها شرکت های تجاری گفته می شود و موضوع بحث ما در این مقاله نیست.

نوع دوم: شرکت هایی هستند که مطابق با قانون مدنی به وجود آمده و در اداره ثبت شرکت ها به ثبت نمی رسند و افراد با توافق میان خود این شرکت ها را به وجود می آورند که به این وع شرکت ها، شرکت های مدنی گفته می شود.

چه چیزهایی در قرارداد شراکت باید نوشته شود؟

تنظیم قرارداد شراکت یک امر بسیار تخصصی می باشد و لازم است که حتما توسط وکیل متخصص و با تجربه در این زمینه تنظیم شود. سوالی که عموما از سوی شما عزیزان مطرح می شود این است که در قرارداد شراکت چه چیزهایی باید نوشته شود؟

وکیل تنظیم قرارداد مندرجات قرارداد شراکت را به شرح ذیل برای شما عزیزان تشریح می نماید:

تنظیم قرارداد شراکت و طرفین قرارداد

تنظیم قرارداد شراکت قطعا می بایست دارای دو طرف باشد، طرفین قرارداد شرکت البته می توانند بیش از دو طرف باشند اما وجود دو طرف در قرارداد شرکت حتمی است، در قسمت طرفین قرارداد شما می بایست نام هر یک از طرفین و مشخصات کامل از جمله نام پدر، شماره ملی، شماره شناسنامه و آدرس طرفین را قید نمایید.

توصیه می شود حتما در این قسمت مشخصات طرفین به صورت دقیق و کامل قید شود تا از مشکلات آتی جلوگیری به عمل آید.

وکیل تخصصی تنظیم قرارداد

تنظیم قرارداد به عنوان پایه و اساس هر توافقی می باشد، به هیمن جهت لازم است که شما بدون در نظر گرفتن هزینه ای که برای تنظیم قرارداد به وکیل متخصص و با تجربه در این زمینه می پردازد، حتما از خدمات یک وکیل تنظیم قرارداد استفاده نمایید، به این جهت که شما در آینده قطعا در صورتی که قرارداد منجر به ایجاد اختلاف در طرفین گردد ناچار خواهید بود که با پراخت هزینه هایی چند برابری به وکیل برای دفاع در دادگاه حاضر شوید.

تنظیم قرارداد شراکت و موضوع قرارداد

تنظیم قرارداد شراکت قطعا دارای دلیلی و مبنایی است که طرفین تصمیم به تنظیم قرارداد گرفته اند و این امر دقیقا همان موضوع قرارداد است به عنوان مثال ممکن است دو نفر برای دایر کردن یک باب مغازه طلا فروشی قصد شراکت داشته باشند و تصمیم بر این گرفته شده باشد که برای مشخص شدن میزان سود و موارد دیگری که در ادامه راه ممکن است به وجود آید اقدام به تنظیم قرارداد در این زمینه نمایند.

وکیل تنظیم قرارداد بیان می دارد خوب است که در قسمت موضوع قرارداد، موضوع مورد نظر به صورت جزیی قید شود و از هرگونه کلی گویی و ابهام در این قسمت جلوگیری شود.

موضوع قرارداد در قراردادهای مشارکت فعالیت به صورت شراکتی در انجام فعلی می باشد که ممکن است، تامین منابع مالی با یک طرف قرارداد و انجام کار با طرف دیگر باشد و طرفین در سود و زیان کار با درصد مشخصی شریک باشند.

مدت قرارداد

تنظیم قرارداد شراکت قطعا باید به همراه مدت باشد، وکیل تنظیم قرارداد بیان می دارد، تنظیم قرارداد بدون قید مدت هیچگونه اعتباری نخواهد داشت و در دادگاه ها در زمان اختلاف قابل ارائه نمی باشد. بنابراین می بایست حتما مدت قرارداد قید شود و بسته به نوع شراکت این مدت از سوی طرفین قرارداد تعیین می شود.

تنظیم قرارداد شراکت و حل اختلاف

تنظیم قرارداد شراکت یک بخشی هم دارد به عنوان حل اختلاف که طرفین در این قسمت توافق می نمایند در صورت بروز اختلاف چه کسی به عنوان داور به این اختلافات رسیدگی خواهد نمود و نظر این داور برای طرفین لازم الاتباع خواهد بود. البته شما می توانید این بخش را از قرارداد حذف کنید و در این صورت در صورت بروز اختلاف مستقیما به مراجع قضایی مراجعه نمایید.

شرایط فسخ قرارداد شراکت

تنظیم قرارداد شراکت در مورد فسخ قرارداد دارای نکات بسیار حساسی می باشد که لاجرم می باست افراد متخصص و با تجربه در زمینه تنظیم قرارداد اقدام به تنظیم این امر نمایند. فسخ قرارداد به این معنی است که در صورت بروز هر یک از مواردی که در این بند درج شده است هر یک از طرفین این حق را خواهد داشت که به صورت یکجانبه اقدام به فسخ قرارداد منعقد شده نماید.

◁◁ بیشتر بدانید:  هزینه تنظیم قرارداد توسط وکیل دادگستری

وکیل تنظیم قرارداد شراکت
وکیل تنظیم قرارداد شراکت

وکیل تنظیم قرارداد شراکت در تهران

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا با در اختیار داشتن کادری مجرب از وکلای پایه یک دادگستری متخصص و با تجربه در زمینه تنظیم قرارداد این نوید را به شما عزیزان می دهد که با اعتماد به مجموعه ما بهترین و با کیفیت ترین خدمات را دریافت خواهید نمود. برای مشاوره با وکیل تنظیم قرارداد شراکت و نحوه تنظیم قرارداد یا مراحلی که باید برای تنظیم قرارداد طی نمایید با ما تماس بگیرید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۰ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

2 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
کسرایی
3 سال قبل

سلام قرارداد مشارکت اگر بین سه نفر باشه ولی دو نفر امضاء کنن آیا قرارداد باطل میشه؟