شکایت تاخیر در تحویل ساختمان

شکایت تاخیر در تحویل ساختمان در صورتی که منجر به صدور حکم محکومیت برای پیمانکار شود، موجب دریافت خسارت تاخیر در تحویل به صورت روزانه برای کارفرما و همچنین فسخ قرارداد با پیمانکار می شود.

 شکایت تاخیر در تحویل ساختمان چه زمانی مطرح می شود؟

شکایت تاخیر در تحویل ساختمان زمانی مطرح می شود که کارفرما قرارداد با پیمانکار داشته باشد و مطابق برنامه زمان بندی که در قرارداد پیش بینی شده است، پیمانکار اقدامات لازم را در موعد مقرر انجام نداده و از برنامه زمان بندی عقب باشد. در این شرایط کارفرما می تواند شکایت از پیمانکار ساختمان به دلیل تاخیر در تحویل ملک را مطرح نماید.

تاخیر در تحویل ساختمان چیست؟

شکایت تاخیر در تحویل ساختمان را زمانی قابل طرح است که، ابتدا درک درستی از تاخیر در تحویل آپارتمان داشته باشید. تاخیر در تحویل ساختمان را می توان بر مبنای برنامه زمانبندی که در قرارداد تعریف شده است مورد بررسی قرار داد. زمانی که پیمانکار مطابق برنامه زمان بندی پیوست قرارداد اقدام نکرده باشد، تاخیر در تحویل ساختمان رخ داده است. برای تشخیص تاخیر در تحویل ملک نیاز به وکیل متخصص پیمانکاری دارید، با ما در ارتباط باشید.

◁◁ بیشتر بدانید:  مشاوره با وکیل پیمانکاری

مشاوره با وکیل برای گرفتن خسارت از پیمانکار ساختمان

طرح دعوا علیه پیمانکار ساختمان و دریافت خسارت از پیمانکار مورد نظر، یک اقدام حقوقی بسیار تخصصی است. دلیل این امر نیز این می باشد که پیمانکار بر خلاف شما به عنوان کارفرما بسیار بر قراردادی که منعقد کرده است تسلط دارد و شما نمی توانید بدون داشتن وکیل با تجربه و حرفه ای در این زمینه پیمانکار خود را محکوم کنید. برای مشاوره با وکیل با تجربه برای طرح شکایت از پیمانکار ساختمان همین الان با ما تماس بگیرید.

شکایت تاخیر در تحویل ساختمان در صلاحیت چه دادگاهی است؟

شکایت تاخیر در تحویل ساختمان به دلیل اینکه مطابق قرارداد طرح دعوا صورت می گیرد، در صلاحیت سه دادگاه می باشد. دادگاه محل انعقاد قرارداد، دادگاه محل اجرای تعهد و دادگاه محل اقامت خوانده یا پیمانکار. انتخاب هر یک از این سه دادگاه به نظر کارفرما بستگی دارد. با توجه به اینکه طرح دعوا در خصوص قرارداد پیمانکاری یک اقدام تخصصی می باشد باید به وکیل با تجربه در این زمینه مراجعه کنید تا دادگاه مناسب برای شما انتخاب نماید. ما در این کار با تجربه هستیم با ما تماس بگیرید.

پیمانکار ساختمان به دلیل تاخیر باید خسارت پرداخت کند؟

شکایت تاخیر در تحویل ساختمان زمانی منجر به دریافت خسارت برای کارفرما می شود که در قرارداد خسارت برای تاخیر پیش بینی شده باشد. به عبارت دیگر کارفرما باید در زمان انعقاد قرارداد این نکته مهم را مد نظر قرار دهد که در صورت تاخیر پیمانکار در تحویل آپارتمان، خسارت تاخیر به عنوان وجه التزام برای پیمانکار پیش بینی شود. در صورتی که در قرارداد خسارت تاخیر پیش بینی نشده باشد، پیمانکار موظف به پرداخت خسارت نمی باشد.

شکایت تاخیر در تحویل ساختمان چقدر زمان می برد؟

شکایت تاخیر در تحویل ساختمان مانند سایر دعاوی مطروحه در دادگاه ها می بایست روند اداری مورد نظر را طی کند. تعیین زمانی که باید برای دادگاه طی شود بسته به نوع شکایت شما و شعبه ای است که پرونده به آن ارجاع می شود. به هیمن دلیل تعیین زمان دقیق ممکن نبوده و برای چنین دعاوی حدود زمانی ۶ ماهه را باید در نظر داشته باشید.

تاخیر در تحویل ساختمان جرم محسوب می شود؟

شکایت تاخیر در تحویل ساختمان یک دعوای حقوقی است و این اقدام پیمانکار از نظر قانونی نقض تعهد بوده و جرم محسوب نمی شود. برای جرم دانستن یک رفتار باید به جرایم پیش بینی شده در قانون مجازات اسلامی مراجعه کنیم و این رفتار پیمانکار یعنی تاخیر در تحویل در قانون مجازات اسلامی جرم انگاری نشده است.

◁◁ بیشتر بدانید:  قرارداد مشارکت در ساخت | وکیل تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت

شکایت از پیمانکار بابت تاخیر در تحویل ساختمان
شکایت از پیمانکار بابت تاخیر در تحویل ساختمان

موسسه حقوقی امین عدالت کبریا

موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا با در اختیار داشتن وکیل متخصص در زمینه قراردادهای پیمانکاری، این امکان را برای شما عزیزان فراهم نموده است تا با مراجعه حضوری به موسسه ما بتوانید با وکیل پیمانکاری مشاوره داشته باشید و بهترین راهکار را برای پرونده های خود انتخاب نمایید. برای مشاوره حضوری و یا تلفنی با وکیل پیمانکاری و همچنین تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه، اظهارنامه و یا استفاده از سایر خدمات حقوقی با ما تماس بگیرید. همچنین شما عزیزان می توانید سوالات خود را در خصوص شکایت تاخیر در تحویل ساختمان ذیل این مقاله عنوان کنید تا توسط همکاران ما پاسخ داده شود.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۳ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments