شکایت از جراح قلب

وکیل متخصص جرائم پزشکی در مقوله های شکایات از پزشکان بصورت جزئی و تخصصی به ارائه مطالب کاربردی و مفیدی مبادرت مینماید. شکایت از جراح قلب یا شکایت از پزشک جراح قلب در عین آنکه دارای موارد و ابعاد جزئی و تخصصی میباشد، دارای جوانب کلی و یکسان نیز میباشد. لذا در این مقاله به نکات حقوقی و عملی شکایت از جراح قلب پرداخته میشود.

جراح قلب کیست | متخصص قلب و عروق کیست؟

شکایت از جراح قلب میبایست پس از بررسی همه جانبه موضوع شکایت مطرح شود. لذا در ابتدا خوب است بدانیم از چه کسی شکایت میکنیم؟ جراح قلب کسی است که دکتر قلب و عروق بوده و دوره فوق تخصص خود را در رشته جراحی قلب گذرانیده است. متخصص قلب و عروق دکتری است که قادر به انجام جراحی نبوده و شایستگی این جراحی را ندارد و به وضعیت قلب و عروق بیمار رسیدگی مینماید.

موارد شکایت از جراح قلب

در ابتدا خوب است آگاه شوید که اگر متخصص قلب و عروق نسبت به عمل جراحی اقدام نماید، از وی تحت عنوان جراح و با تنظیم شکایت از جراح قلب، شکایت مطرح میشود. لذا ممکن است عنوان شکایت از جراح قلب در معنای حقیقی و صحیح خویش یعنی شکایت از پزشک جراح قلب بکار برده شود و هم ممکن است درخصوص دکتری که جراح نبوده ولیکن اقدام به جراحی نموده، استفاده شود.

موارد شکایت از جراح قلب مختصرا بیان میشود:

  • عدم تشکیل پرونده پزشکی برای بیمار
  • عدم معاینه دقیق و اصولی وفق موازین علی در زمینه جراحی قلب
  • عدم نیاز به عمل قلب باز
  • عدم بررسی وضعیت جسمانی بیمار از بابت تحمل فشار جراحی
  • تغییر بی دلیل درمان و رها نمودن درمان بصورت نیمه و ناقص
  • عدم استفاده از درمان دارویی درحالیکه میبایست بدوا دارو تجویز میشده است
  • اقدام به عمل جراحی خارج از نیاز و بی مورد
  • عدم بهبود و حصول نتیجه مثبت پس از عمل و جراحی

موارد بسیار زیادی وجود دارد که مبنا و دلیل طرح  شکایت از جراح قلب میباشد. هر بیمار، عارضه مخصوص بخود را دارا میباشد. هر دلیل و سببی که موجب طرح شکایت از پزشک میشود، چنانچه تاب و توان اثبات قصور پزشکی را داشته باشد، مورد از موارد شکایت از جراح قلب خواهد بود.

فوت بیمار حین عمل جراحی

شکایت از جراح قلب میتواند به دلیل فوت بیمار حین عمل جراحی باشد. خوب عنایت بفرمایید که میبایست شکایت به نحو صحیح عیه شخص خاطی و مقصر و مسبب حادثه طرح شود. با ذکر مثال توضیح بیشتری ارائه میگردد. تصور نمایید در اتاق عمل و در مدت عمل قلب باز که ممکن است ۴ تا ۶ ساعت بطول بینجامد، هر یک از کادر درمان و فعال در اتاق عمل که دارای شرح وظایف ویژه و مخصوص بخود میباشند، از انجام تکلیف خود امتناع نموده یا با بی احتیاطی و بی مبالاتی موجب بروز خسارت به بیمار شوند. در این فرض طرح شکایت از جراح قلب فاقد محمل بوده و محلی از اعراب ندارد. در این مورد میبایست تنظیم شکوائیه و طرح شکایت علیه مسبب حادثه صورت گیرد. به دیگر سخن با طرح شکایت از جراح قلب نمیتوان خواستار مجازات دکتر بیهوشی شد.

نحوه شکایت از جراح قلب چگونه است؟

برای طرح  و ثبت شکایت از جراح قلب میتوانید یا راسا اقدام نموده یا توسط وکیل نسبت به انجام شکایت و ثبت آن اقدام فرمایید. پس از تنظیم شکوائیه به نحو دقیق و صحیح میتوانید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید. پس از ثبت شکوائیه، پرونده کیفری شما به دادسرای ویژه جرائم پزشکی ارجاع و از نهاد مذکور میبایست سایر پیگیری های شایسته را بعمل آورید. خوب است بدانید شاکی یا وکیل وی میتواند بدوا به سازمان نظام پزشکی مراجعه کرده و شکایت خود را در ان مرجع ثبت نمایند.

  • نکته: کمیسیون نظام پزشکی نسبت به احراز تقصیر و قصور پزشکی در راستای شکایت از جراح قلب که صورت گرفته است، تشکیل شده و اقدامات لازمه را انجام داده و درصد و میزان آسیب وارده و مسئولیت پزشک را مشخص مینمایند.

دفاع پزشک در مقابل شکایت از جراح قلب

بهترین دفاع پزشک در مواجهه با شکایت از جراح قلب، ارائه پرونده پزشکی بیمار و تشریح وضعیت بیمار قبل از عمل و توضیح وضعیت بیمار بعد از عمل و اثبات بهبود بیمار میباشد. خوب است بدانید کمیسیون نظام پزشکی راسا نیز وضعیت بیمار را از حیث عملکرد و نتیجه بهبود حاصله مورد بررسی قرار میدهد.

◁◁ بیشتر بدانید:  وکیل خانم | وکیل زن | وکیل خانوم برای پرونده

وکیل شکایت از جراح قلب
وکیل شکایت از جراح قلب

وکیل شکایت از جراحی قلب

وکیل متخصص جرائم پزشکی فعال در موسسه حقوقی و داوری امین عدالت کبریا در تنظیم شکوائیه و طرح شکایت از جراح قلب نکات لازم و ضروری را که باید در متن و شرح شکایت درج شود را ذکر مینماید. نکاتی همچون قصور پزشکی، خطای پزشکی، بی احتیاطی و بی مبالاتی جراح خاطی و انتساب عارضه ایجاد شده و احیانا فوت بیمار به فعل و طبابت پزشک که میبایست در متن شکوائیه به دقت ذکر شود. این نکات همان نکاتی هستند که می توانند سرنوشت پرونده شما را رقم زده و نظر کمیسیون پزشکی را جلب نمایند. جهت مشاوره با وکیل شکایت از جراح قلب با ما تماس بگیرید.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۱۰ میانگین امتیاز: ۴.۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

23 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
توحید
1 سال قبل

باسلام
پدر بنده ۶ ماه پیش عمل قلب باز انجام دادن ک حین عمل دچار سکته ی مغزی میشه ک قبل از عمل هیچگونه سابقه ی سکته مغزی و غیره نداشتن، دکتر قلبش میگه لخته ی خونی بوده ک رفته توی رگهای مغزش باعث سکته شده، میشه بابت این عملش از دکترش شکایت کرد؟

زهره قربانپور
2 سال قبل

من مامانم بردم پیش دکتر … گفتن باید انژیوبشه خیالم راحت بشه تشخیص ایشون درسته عکس هسته ای مادرم پیش دکتر فلانی. بردم ایشون باادب گفتن باید انژیوبشه و باز خیالم راحت بشه رفتم پیش یک دکتر دیگه پرونده نشون دادم زد به سینش من دکترم دکترهای فلان جا نفهم هستن پرتاب کرد و حال مادرم خراب شد مارو انداخت بیرون

سید جلال ساداتفر
2 سال قبل

سلام. به دلیل دردد زیاد و ریزش عفونت توان حضور در دفتر وکاات را ندارم. تقاضای وکیل بالینی را دارم.

سید جلال ساداتفر
2 سال قبل

انقدر شهامت و صداقت کلام دارم که نام ونام خانوادگیم را ذکر کردم تا وکیلی با همین شهامت لبیک بگوید به شش ماه حقوق زیر پا رفته و زندگی به مخاطره افتاده ازنظر معیشت و از هم پاچیدن زندگی مشترک بنده. به دلیل بیمار بودن و از کارافتادی.

سید جلال ساداتفر
2 سال قبل

سلام. شش ماه پیش جراحی قلب باز انجام دادم.هنوز ترخیص نشده بودم که عفونت از اخرین بخیه بدون میزد. ترخیص کردن با عفونت پس از ده روز تحمل درد مراجعه به پزشک دستور بستری دادن پس از دوازده روز تحت نظر بودن و ازمایش علام شد عفونت بیمارستانی و باز هم با ریزش عفونت ترخیص کردن. پس از یک ماه بستری و مصرف دارو در منزل. تحمل درد را نداشتم به دکترم. مراجعه کردم. ایشون با لفظ تمسخر امیزی به همسرم گفتن لوسش نکنید…