نقش وکیل در پرونده های پزشکی

سلام دوستان

نظر به تماس های مکرر شما عزیزان لازم دونستم که یکبار بطور مفصل در مورد نقش وکیل در پرونده های پزشکی باهاتون حرف بزنم. بیاین خیلی سریع و کوتاه بطور کلی بدون پرداختن به جزئیات، از اول تا آخر یک پرونده مربوط به جرایم پزشکی رو با هم مرور کنیم. اولین قدم برای تشکیل پرونده شکایت از پزشک چیه؟ تنظیم شکواییه. کی میدونه که یک شکواییه باید چجوری تنظیم بشه که صحیح و قانونی و مفید باشه؟ وکیل جرایم پزشکی. بعدش باید چیکار کرد؟ باید شکواییه رو ثبت کرد. کجا؟ از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی. بعدش چیش میشه؟ پرونده به دادسرای مربوطه ارسال میشه، بعد از ثبت و تخصیص کلاسه بایگانی، اموری مثل شرکت در شورای حل اختلاف، اخذ نوبت برای معاینه توسط کمیسیون نظام پزشکی، ثبت شکایت در اون نهاد از حداقل کارهای لازم و ضروریه که ما بهش عنوان کلی پیگیری پرونده رو اختصاص میدیم.

بعدشم نوبت به جلسات کمیسیون ها و اخذ جواب اونا و در صورت لزوم، اعتراض به نظرات کمیسیون میرسه، شرکت در جلسات دادسرا و صلح و سازشم از متعلقات لاینفک پرونده های پزشکیه، بعد از صدور کیفرخواست، نوبت به دفاع در دادگاه و تشکیل جلسه رسیدگی نزد قاضی صادر کننده حکمه، بعد از صدور حکم بدوی هم نوبت به تجدیدنظرخواهی و اخذ حکم قطعی از اون مرجع میرسه، اینایی که براتون گفتم یک نگاه گذرا، بدون پرداختن به جزئیات بود. حالا به نظرتون همه این کارهارو کی انجام میده؟

درسته که خودتون هم میتونین بدون داشتن وکیل به اینکارا رسیدگی کنین، اما واقعا فرصت و وقتشو دارین؟ آگاهی و تخصصش رو چی؟ دقیقا از مراحلش و نتایجش مطلع هستین؟ پس بهترین تصمیم، اعطای وکالت به وکیل متخصص جرایم پزشکی که همه این کارهارو به نحو احسن انجام بده.

◁◁ بیشتر بدانید:  شکایت از پزشک در سال ۱۴۰۳
به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر ویدیو های این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments